Boss Napisano 13. april, 2020 Avtor Prijavi Napisano 13. april, 2020 So pa dal taprav film res... 1 1 Citiraj
Nejc1986 Napisano 13. april, 2020 Prijavi Napisano 13. april, 2020 Ja,sj naslednji je pa o nekem potresu.... Kot sol na rano Hrvatom.. 1 Citiraj
Nejc1986 Napisano 15. april, 2020 Prijavi Napisano 15. april, 2020 dne 13. 4. 2020 ob 23:08 je Alex napisal: Super film. Alex ,poglej si film Kužna Nevarnost z Gwyneth Paltrow. Film ki te pripravi,da si gres vmes umiti roke Citiraj
Alex Napisano 15. april, 2020 Prijavi Napisano 15. april, 2020 pred 19 minutami je Nejc1986 napisal: Alex ,poglej si film Kužna Nevarnost z Gwyneth Paltrow. Film ki te pripravi,da si gres vmes umiti roke Ga moram najt.Bom.pogledal. Citiraj
koroska18 Napisano 2. maj, 2020 Prijavi Napisano 2. maj, 2020 (urejeno) Film ki se sedajle predvaja na PLANET 2 film PARKER se pa vozijo MAZDE . Jenifer z CX-7. Popravljeno 2. maj, 2020 od koroska18 1 Citiraj
Nejc1986 Napisano 24. maj, 2020 Prijavi Napisano 24. maj, 2020 dne 15. 4. 2020 ob 21:25 je Alex napisal: Ga moram najt.Bom.pogledal. Danes je na a kanalu ta film. Sicer ne vem zakaj ima naslov "okužba"... Spet Google translate kot kaže.. 2 Citiraj
Jest Napisano 24. maj, 2020 Prijavi Napisano 24. maj, 2020 Tako prevede Google... 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Nejc1986 Napisano 30. maj, 2020 Prijavi Napisano 30. maj, 2020 Državljan nevarnih namer na cinestar action. Top film 2 Citiraj
Scr3am Napisano 31. maj, 2020 Prijavi Napisano 31. maj, 2020 (urejeno) dne 30. 5. 2020 ob 20:15 je Nejc1986 napisal: Državljan nevarnih namer na cinestar action. Top film Ko vidis, da igra Russell Crowe ze ves, da bo dober film. By the way, ce slucajno se nisi gledal "the next three days" moras obvezno Popravljeno 31. maj, 2020 od Scr3am 3 Citiraj
koroska18 Napisano 31. maj, 2020 Prijavi Napisano 31. maj, 2020 pred 35 minutami je Scr3am napisal: Ko vidis, da igra Russell Crowe ze ves, da bo dober film. By the way, ce slucajno se nisi gledal "the next three days" moras obvezno Še boljši je French ORIGINAL Pour elle 👍 . Citiraj
Nejc1986 Napisano 31. maj, 2020 Prijavi Napisano 31. maj, 2020 (urejeno) pred 39 minutami je Scr3am napisal: Ko vidis, da igra Russell Crowe ze ves, da bo dober film. By the way, ce slucajno se nisi gledal "the next three days" moras obvezno Russell Crowe? Ne igra v tem filmu.... Za "next 3days " pa še nisem slišal... Morm pogledati. Pred kratkim sem gledal "trgovina z belim blagom"... Jebemu ej... Ko ostaneš brez besed. Popravljeno 31. maj, 2020 od Nejc1986 Citiraj
Scr3am Napisano 31. maj, 2020 Prijavi Napisano 31. maj, 2020 pred 8 minutami je Nejc1986 napisal: Russell Crowe? Ne igra v tem filmu.... Za "next 3days " pa še nisem slišal... Morm pogledati. Pred kratkim sem gledal "trgovina z belim blagom"... Jebemu ej... Ko ostaneš brez besed. fak pa res :D. Sem samo na hitro pogledal trailer pa sem bil sigurno da je on :D. My bad. Citiraj
Nejc1986 Napisano 31. maj, 2020 Prijavi Napisano 31. maj, 2020 pred 10 minutami je Scr3am napisal: fak pa res :D. Sem samo na hitro pogledal trailer pa sem bil sigurno da je on :D. My bad. Meni je Gerard car, Crowe mi pa je nekako anti Citiraj
Nejc1986 Napisano 8. junij, 2020 Prijavi Napisano 8. junij, 2020 Danes na a kanalu ob 20h "odklenjen ". Kul film. 1 Citiraj
Nejc1986 Napisano 17. junij, 2020 Prijavi Napisano 17. junij, 2020 Lov WWW.RTVSLO.SI Provokacija brez prave poante ali sporočila. Tole gledal danes. Sam bi sicer dal oceno 3. Bolj kot družbena satira je izpadlo kot nek naslednik Krvavega Hostla in nekateri prizori klanja so res preveč plastični . Tepež glavnih igralk pa ubistvu čisto spodobno v stilu "kill Bill. Citiraj
Jest Napisano 4. avgust, 2020 Prijavi Napisano 4. avgust, 2020 Pred nekaj dnevi sem gledal danski film The Guilty (Den Skyldige) ... 112 (2018) - IMDb WWW.IMDB.COM Directed by Gustav Möller. With Jakob Cedergren, Jessica Dinnage, Omar Shargawi, Johan Olsen. A police officer assigned alarm dispatch duty enters a race against time when he answers an emergency call... Vecina fimla se dogaja v centrali za klic v sili... Prakticno je samo glavni igralec ves cas v kadru... ostali so vsi samo po telefonu... Bom vsebino kar kopiral z ene druge strani: VSEBINA:.Eden najbolj nagrajevanih prvencev. Minimalistična danska kriminalka, kjer ima policist v napeti tekmi s časom na voljo le eno orodje: telefon. Operater v klicnem centru, nekdanji policist Asger Holm, prejme klic ugrabljene ženske. Ko se zveza nenadoma prekine, začne Asger mrzlično iskati žrtev in njenega ugrabitelja. A kmalu ugotovi, da je primer veliko bolj zapleten, kot je sprva mislil. 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
gregc88 Napisano 4. avgust, 2020 Prijavi Napisano 4. avgust, 2020 kako loh tak film gledate res mi ni jasn še trailer ne morš pogledat do konca k je tok boring... film more bit posnet na 1000 koncih in skoz dogajanje da je gledljiv... da ne bo off.. nazadnje sm gledu po tv film izsiljevanje (Extortion) , kr kul , morm rečt da mal ker film gledam do konca k prej zaspim, kle nism 1 Citiraj
Z M A J Napisano 3. oktober, 2020 Prijavi Napisano 3. oktober, 2020 Včeraj gledal odličen domači film iz leta 2019; VSI PROTI VSEM (film tedna v sredo na slo1, kdor lahko zavrti nazaj, mu priporočam ogled te drame Kar vas bo še posebej navdušilo, da vsi glavni akterji vozijo Mazdurine (6 in Cx5 sem opazil) in pa dogaja se v meni dobro znanem Kamniku, ki so ga preimenovali v Rovte, hohoho 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
gregc88 Napisano 3. oktober, 2020 Prijavi Napisano 3. oktober, 2020 ce trailer pogledas do konca si ze car ... ,😐 Citiraj
Nejc1986 Napisano 3. oktober, 2020 Prijavi Napisano 3. oktober, 2020 dne 4. 8. 2020 ob 9:35 je Jest napisal: Pred nekaj dnevi sem gledal danski film The Guilty (Den Skyldige) ... 112 (2018) - IMDb WWW.IMDB.COM Directed by Gustav Möller. With Jakob Cedergren, Jessica Dinnage, Omar Shargawi, Johan Olsen. A police officer assigned alarm dispatch duty enters a race against time when he answers an emergency call... Vecina fimla se dogaja v centrali za klic v sili... Prakticno je samo glavni igralec ves cas v kadru... ostali so vsi samo po telefonu... Bom vsebino kar kopiral z ene druge strani: VSEBINA:.Eden najbolj nagrajevanih prvencev. Minimalistična danska kriminalka, kjer ima policist v napeti tekmi s časom na voljo le eno orodje: telefon. Operater v klicnem centru, nekdanji policist Asger Holm, prejme klic ugrabljene ženske. Ko se zveza nenadoma prekine, začne Asger mrzlično iskati žrtev in njenega ugrabitelja. A kmalu ugotovi, da je primer veliko bolj zapleten, kot je sprva mislil. Kul film, poznam. Meni je pa všeč, da je minimalističen in da ni oh in sploh efektov. Saj je tudi "telefonska govorilnica" pred časom pokazala, da je tak film lahko dober in uspešen. 1 Citiraj
Z M A J Napisano 13. december, 2020 Prijavi Napisano 13. december, 2020 V tem članku najdete par dobrih predlogov za ogled filma; Kdo trdi, da so slovenski filmi negledljivi? WWW.24UR.COM Slovenski film je trenutno na mrtvi točki, kar pa ne pomeni, da nimamo v več kot stoletni zgodovini kupa biserov, ki jih mora poznati vsak ljubitelj dobrega filma. Če so bila 80. leta dokaj filmsko dolgočasna, se je v... Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.