Skoči na vsebino

Aktualni dogodki!

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Tvoj primer z belo tehniko je v bistvu zelo slab, ker je bela tehnika (pa ?e kak?en drug produkt) tako te?ka in masivna, da je prevelik stro?ek prevoza iz Kitajske v Evropo - zakaj pa misli?, da Bosch sploh ?e ohranja linijo v tovarni Gorenje v Velenju?

Hah s kje pa misli? da pride ve?ina klim. Pa vsa no name bela tehnika. Recimo v merkurju vidi? coolwex ogromno sanitarno toplotno ?rpalko. Pozanimaj se s kje je. Uvoznik Atlas.. Pa ?e bi lahko. Aja zakaj ho?jo kitajci pomagat Evru. Zaradi ?lovekoljubnosti zagotovo ne.

Drugi? najprej povej, a se pogovarjamo o pravljicah, ali o realnem stanju. ?e ?e tako razmi?lja?, potem pi?i da bi morala cela Evropa (oziroma cel zahodni svet) in ne samo Slovenija to uvesti. Pej t npr v ?vico pa probaj tam Milko prodajat. Lahko jo ponudi? za 0,20 franka pa bojo ?e vedno kupil ?vicarsko ?okolado. In tako gre z vsemi produkti pravi moj sorodnik. O temu pomoje govori Boss.

Sicer je tvoje razmi?ljanje zelo idealisti?no in kar malo utopisti?no v dana?njem svetu, ko pozitivna nula ni dovolj, niti ni dovolj 1 milijarda letnega dobi?ka in se je potrebno naslednje leto gnati za dvemi miljardami dobi?ka. ?al tako je, in neke utopisti?ne ideje tega ne bodo spremenile, to stremljenje za dobi?kom nas bo vse pokopalo. Na eni strani delavci delajo za znesek, ki ne omogo?a ?loveku dostojnega ?ivljenja, na drugi strani korporacije na ta ra?un kujejo miljardne dobi?ke.

Mah, en dan se mora zgodit popolni kolaps sistema in revolucija, ne pa samo recesija, mogo?e bo potem bolj?e.

Vauu tole se pa sli?i orto levi?arsko, ?e ne ?e skoraj anarhisti?no.

Napisano

Jebala vas politika, dobili smo ?e bronasto kolajno v mo?tvenih poletih. ?koda da ni ?e Prevca v ekipi (namesto Damjana logi?no), potem bi bilo marsikaj mo?no! :danzoman::bravo:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Mal si nefer... Damjan se je danes lepo izkazal. Oziroma so se vsi - bravo :notworth:

33112_1.png

Napisano

Ne vem, ?e sem lih nefer (da ne bo pomote ?estitke VSEM ?tirim sodelujo?im danes), ampak slej ko prej je pa? dejstvo,da ?e bi bil Pero v dobrem po?utju, bi bil on v ekipi, poleg njega pa Tepe?, ?inkuc in lete?i Robertooo! :jupiii:

Komentator je dobro rekel, da v primeru da bi danes skakal tudi Pero, vpra?anje ?e ne bi Avstrijci tekme zopet kon?ali z dolgimi nosovi, hehe. <_<

Napisano

Bolj sem mislil na to, da je bil Damjan po metrih v obeh serijah bolj?i od ?ikovca tako da glede na to, da je pri?el v ekipo kot rezerva je bilo na njemu najve?je breme (vedno je na najslab?em skakalcu na papirju), da ne zamo?i. In ni zamo?il, ?e ve? lepo korektno in zelo uspe?no je odskakal. Tako, da so bili Damjan , ?inkovec in Tepe? skoraj izena?eni, odstopal je navzgor Kranjec, ki pa bi ga v drugo skoraj polomil. Sre?o je imel, da ni rabil ni?esar re?evat, ker so njegovi sotekmovalci izredno lepo oddelali svoj posel in ni bilo skrbi.

Tako, da sem bil kar malo presene?en kolk je volje v teh fantih in kolk znajo - vsa ?ast pa tud Janusu, ker je res preporodil tole ekipo, ki ?e po?asi spominja na tista najbolj zlata leta slovenskih smu?arskih skokov.

33112_1.png

Napisano

@Boss, kok sm se pa ustra?u, ko je Kranjec v drugi rundi svinjsko nizko letel in sem ga ?e videl da bo pristal pri 160m, pa ni! :harhar::P

Mogo?e grem pa letos prvi? v ?ivljenju na Polete v Planico! :jupiii:

Napisano

Biatlonci so dobesedno razturili! :danzoman:

?estitke tudi HK Olimpija, ki je vzela SAPO (Sapo Fehervar, hehe). :hudicek::punk:

Napisano

Zanimivo blog "mikstone" je ukinjen.

Zgleda da formula: Vsak lahko pi?e in pove kar misli ne dr?i ve?.

Tko je to... nova vlada - nova pravila. Je pa? preve? povedal kar bremeni trenutno soldatesko, ki je na polo?aju - ni? novega kar ne bi bilo za pri?akovat.

33112_1.png

Napisano

Zanimivo blog "mikstone" je ukinjen.

Zgleda da formula: Vsak lahko pi?e in pove kar misli ne dr?i ve?.

?al upamo da se mu nebo kaj zgodilo. Pa da bo na?el drugi kanal, ki ga bo omogo?al mogo?e wikileaks.

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

?al upamo da se mu nebo kaj zgodilo.

?al tudi ta mo?nost ni tako nemogo?a, da bi se mu kaj "zgodilo". Smo ?e v preteklosti videli kako Majer obra?unava s civilisti. :(

33112_1.png

Napisano

Sej mogo?e je pa to predpriprava, kak?en je pritisk na njega s strani oblastnikov, da je moral blog ukinit, da knjiga zamuja oziroma se sploh ne ve ali bo iz?la... dr?i? ljudi v negotovosti in s tem pove?uje? interes, kar da slutiti, da je knjiga "vro?a".

Bomo videli sta rekla Stevie Wonder in Rey Charles.

33112_1.png

Napisano

?al tudi ta mo?nost ni tako nemogo?a, da bi se mu kaj "zgodilo". Smo ?e v preteklosti videli kako Majer obra?unava s civilisti. :(

Komunjaram, ki so dobesedno pospravile Krambergerja, noben ne se?e do kolen...

Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.

Napisano

Komunjaram, ki so dobesedno pospravile Krambergerja, noben ne se?e do kolen...

Daj mi nevedi en razumen razlog, zakaj bi tisti, ki jih omenja? pospravili Krambergerja? Komu je on od?iral volivce levim, ali desnim.

Zanimivi ste mi vi, ki zagovarjate Njegovo "svetost". Ko je bil On vpleten v ne?edne posle, ste vsi v en glas vpili, kje so dokazi??? Po toliko napisanih knjigah o "kontejnerski" trgovini s pisnimi dokazili, po treh sodnih procesih v treh razli?nih dr?avah na temo "Domovine", je ?e vedno glavno obrambeno "oro?je" to, da ni bil obsojen za to ne?edno "kontejnerko" trgovino. Iz ?esa sledi zaklju?ek : ker ni bilo obsodbe ni niti krivde.

Zakaj razli?na merila za ugotavljanje krivde???

Kje en sam dokaz v povezavi s Krambergerjem, da gre za politi?ni umor in komu bi tisoto Krambergerjevo natolcevanje lahko ?kodilo????

Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.

Napisano

FAK; SLOVENIJA! :bravo::danzoman:

Hvala naturaliziranemu Slovencu ex. Hrvatu, hkrati pa ?estitke za svetovni naslov! :jupiii: :mi pijemoo:

Napisano

Jaz pa ne, to je njegova identiteta, razen ?e mu jo kdo ukrade. :P :ne vem:

P.S. - kako gre ?e tisto "nomen est omen", pomoje da ta priimk za?iga pr tetah. :jupiii::ljubezen:

Napisano

Hehe, zmotil sem se... Kunstelj alias Mikestone je ?iv in je blog preselil na drug naslov. Zdaj bo imel neki ?asa mir pol pa novo na fato pa spet selitev. :hudicek:

33112_1.png

Napisano

Hehe, zmotil sem se... Kunstelj alias Mikestone je ?iv in je blog preselil na drug naslov. Zdaj bo imel neki ?asa mir pol pa novo na fato pa spet selitev. :hudicek:

kje pa je ima? link?

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Večina tega komada ne pozna-zaden na albumu...jaz pa sem ga v mladosti preposlušal....ma "teilijaužentkrat"😄.   In spet ga "podoživljam"...BluRay v Atmosu-"adijo pamet"😲👌...kot narejen za ta format.    
    • Sicer pokanje vzmeti ni pogosta hiba Mazd, tko da pač se zgodi in boš moral menjat kar obe.    Kolk je pa aku star? Če je starejši od štirih let je velika verjetnost, da je kriv za iStop lučko in nedelovanje.
    • Tako kot pravi @Bini Octavia je čist preveč plastična, izdelava niti približno ne dosega Superba, ki je čisto v neki drugi ligi.    Sem gledal tudi Octavio, ker bi mi celo bolj ustrezala, ker ni tako velik avto, ampak izdelava... ajojmene pa to bi bil dejansko korak nazaj od Mazde 6 v kvaliteti. Ja celo od 7 let stare Mazde.    Med Octavio in Superbom pri pribiližno enakih specifikacijah je cca 8k€ razlike v končni ceni, proizvodnji stroški in količina materiala in tehnike pa nikakor ne prinesejo te razlike. Se pravi sta avta skoraj enako draga za izdelavo, če bi uporabili enako dobre materiale. Edina rešitev je torej bila, da so za Octavio pač izbrali cenejše materiale, da so lahko naredi ta cenovno razliko in umestili oba modela vsakega v svojo kategorijo.    
    • To je že višji razred od M.6tke..... Octavio pa si notri dobro oglej, plastik fantastik!Česar se dotakneš(cca 80%) je vse trdo razen sedeži..... 
    • Ja če je pol leta utripal, lahko pa še naprej. Nasvet forumskih šerifov: Ne kompliciraj, to sam vozi dalje. 🤠
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.