Skoči na vsebino

Aktualni dogodki!

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Sej enako je pa pri mesu oz. ribah, je pa malo naprej od Padove grosist....in SLO kombiji dol pa gor vsak dan.

Napisano

Sej enako je pa pri mesu oz. ribah, je pa malo naprej od Padove grosist....in SLO kombiji dol pa gor vsak dan.

Tudi za sadje je veleprodajalna v Padovi..ogromna baje, in sam slovenc oz. bo?njak dol.

Napisano

V banana republiki.

Evole primer, ker me ponavadi pluvajo da je v Hoferju slaba roba,gor dol ipd. ...pa?, zakaj bi pla?eval marmor, pa kredite trgovcem ?e mi ni treba...samo zato so cene visoke in obra?ajo ljudi s kao bolj?o kvaliteto...itak je bullshit v 3/4. No in zadnji? v Hoferju, sem si za?elel svinjino...in ma da je pakirana....in lepo vzamem...gor na delkaraciji, kraj rojstva pigija, Slovenija, kraj zakola Slovenija...pa ?e ?ifre klavnice ipd., tako da bol? tako pakirano kot pa pri mesarju kjer ?e manj ve? ker kos mesa je vrgel v vitrino...pa ?e cenej je kot drugje.

Napisano

Polahk... to je zdele ?ele v obravnavi in usklajevanju. Sigurno ne bo tako visok stro?ek tudi za kmete, ko bo zakon sprejet ... no ja pri tistih ta bogatih pa tudi ne bo kriza, ?e kej ve? pla?ajo. Bo pa? kak?en John Deere manj pri bajti pa jim ne bo treba za zajebanco s traktorji na morje hodit.

http://www.kamnican.si/s-traktorji-na-morj...oline-do-izole/

Boss, dej priznaj ?e enkrat, da ga biksajo, da se kadi.Tako "mimo" garniture pa res ?e nismo imeli.

Pa so ga biksali eni in drugi a so bili vajenci tem sedaj. ;)

Napisano

Boss, dej priznaj ?e enkrat, da ga biksajo, da se kadi.Tako "mimo" garniture pa res ?e nismo imeli.

Pa so ga biksali eni in drugi a so bili vajenci tem sedaj. ;)

Seveda ga biksajo, ko pa samo nadaljujejo jan?evo pot var?evanja in rezanja pa ?e pti?ki na strehi prepevajo, da je to napaka, ki ?e poglablja recesijo.

To kar zdele delajo bi morali biti ukrepi ?e v ?asu debelih krav. Al pa najkasneje ob nastanku krize oziroma bi to morali biti prvi ukrepi pred zategovanjem pasu. Zdaj so pa folku najprej zategnili pas, da sploh nima ve? denarja, da bi ga zapravil zato raznorazni dvigi DDV nimajo takega efekta, kot bi ga meli pred var?evalnimi ukrepi zategovanja pasu.

Tudi nepremi?ninski davek bi moral biti ?e davno sprejet vendar ne v taki vi?ini kot je zdaj predlog - ?e vedno pravim, da bo na koncu manj?i kot je zdaj predlog.

Vse te dajatve bi morale biti ?e desetletje nazaj in posledi?no bi lahko s?asoma razbremenili obdav?itve pla? in s tem pove?ati konkuren?nost. Tako, da danes pa? efekta ni ve?.

33112_1.png

Napisano

Seveda ga biksajo, ko pa samo nadaljujejo jan?evo pot var?evanja in rezanja pa ?e pti?ki na strehi prepevajo, da je to napaka, ki ?e poglablja recesijo.

To kar zdele delajo bi morali biti ukrepi ?e v ?asu debelih krav. Al pa najkasneje ob nastanku krize oziroma bi to morali biti prvi ukrepi pred zategovanjem pasu. Zdaj so pa folku najprej zategnili pas, da sploh nima ve? denarja, da bi ga zapravil zato raznorazni dvigi DDV nimajo takega efekta, kot bi ga meli pred var?evalnimi ukrepi zategovanja pasu.

Tudi nepremi?ninski davek bi moral biti ?e davno sprejet vendar ne v taki vi?ini kot je zdaj predlog - ?e vedno pravim, da bo na koncu manj?i kot je zdaj predlog.

Vse te dajatve bi morale biti ?e desetletje nazaj in posledi?no bi lahko s?asoma razbremenili obdav?itve pla? in s tem pove?ati konkuren?nost. Tako, da danes pa? efekta ni ve?.

Jaz pa predlagam ukinitev pla?, ker itak je 90% proizvodnje na sramotnih minimalcih. Denar od pla? v prora?un, narodu pa korita ob cesto in ajmoht notr. Oble?t v obleke iz jute, z ?ivinskim vagonom enkrat na leto poslat za 2 3 dni na morje. Juhej. ?e to bi na?im politikom uspelo v dveh letih zjebat in bi iskal dodatna sredstva. Aja penzioniste kar ukint, ko ne mor? ve? delat injekcijo ?e si situiran sicer kugla. Vojsko, to pa seveda vsakoletno posodbit, to mora bit 300 patrij najmanj na leto. To rabmo. nikakor pa ne rabmo recimo magnetne resonance ali kaj podobnega v zdravstvu. zato pa zdravstvo tud ukint, kdor je bolan ga ne rabmo, isto kugla ali ?prica. Pa seveda namno?it razne nepotrebne urade za spremljenje rast banan itd, kakr?ne majo.

to bi bila pomojem idealna ureditev. Over and out.

Have a nice and productive day!

Your future depends on it.

Your LIFE… depends on it.

A Klokateer...

Napisano

Sej vem, da cinizem zganja? sam nisem ?isto prepri?an ali si razumel kaj sem napisal? Najbolj razvita gospodarstva in ekonomije, ki imajo najvi?je standarde socialne dr?ave so najbolj obdav?ena. Zdaj si pa razlagaj zakaj je tako.

33112_1.png

Napisano

@Symon, tole je kar tragikomi?en posnetek, a ?e bolj ?alostno je pa kak?en ?apac zastopa na?o dr?avo na meji, o?itno govori nek Slovena?ki jezik, vsa ?ast. :notworth:

Novost - wikend zapor;

http://www.24ur.com/novice/crna-kronika/ne...ed-sodnika.html

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

http://www.24ur.com/kaksna-bo-sodba-srotu-in-bavcarju.html

Bav?arjevi LDS kameradi pa zgleda da niso prav ni? trendovski. (niso najeli ?ensk da bi jokale pred sodi??em) :P

In to je strankarska pripadnost? Svinje... :jezicek:

Ne vem sam jaz se bom ?e 1x ponovil, da se mi zdi, da sodni sistem kon?no prehaja v fazo delovanja in da barabini po?asi en za drugim dobivajo tisto kar si zaslu?ijo. :jezicek:

33112_1.png

Napisano

In to je strankarska pripadnost? Svinje... :jezicek:

Ne vem sam jaz se bom ?e 1x ponovil, da se mi zdi, da sodni sistem kon?no prehaja v fazo delovanja in da barabini po?asi en za drugim dobivajo tisto kar si zaslu?ijo. :jezicek:

...in ta levosu?na vlada prehaja v stanje, proti kateremu je bila prej?nja, ko so zombiji stra?ili po ulicah, pravi otro?ki vrtec.

Predlog te vlade - za neprijavljene proteste astronomske kazni.Ali beri druga?e-pribliujemo se ruskemu sistemu "demokracije".

Napisano

?e je res toliko napak kot pravijo, bi blo treba nekoga v vrhu DURS-u malce po zdravju vpra?at in njemu zara?unatvse stro?ke v zvezi z neupravi?eno odmero davka.

33112_1.png

Napisano

Kot da to ni zadosti, je zdaj ?e prenesel vse premo?enje na ?eno. Seveda, ob ugotovljenih finan?nih nepravilnostih v Lekarni Ljubljana (pa tako dober direktor je bil, a nje) in ?e prej v Vzajemni, se je ?e pozno zmigal.

http://www.24ur.com/novice/slovenija/jakli...je-na-zeno.html

Kaj je zdaj pobudniki vstaj, vstajniki in razni visoko moralni pridigarji tipa Boss, a zdaj ni ?as za demonstracije, bolj pa?e piti pivo (kupljeno po vi?jem DDV-ju) v senci na morju?

Sem ?e od za?etka trdil, da ste ene ovce zavedene, katere ste blejale po naro?ilu levice (pa niti ni nujno, da ste levi), zdaj se pa to vedno bolj izkazuje za resnico.

Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.