Skoči na vsebino

Aktualni dogodki!

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Joj Nejc a ti si celo ?ivljenje 1A brez kakega problema? Vsi smo ljudje, ne opravi?ujem ga, ampak vsi smo enaki, ?portniki, ?tudentje.....vsi smo podvr?eni stresu. Jaz osebno ne poznam osebe, ki je celo ?ivljenje 100% vzorna. Ker ne more? biti (ne govorim o kartotekah).

Nenazadnje ti je parkrat butnilo ven pri kelnarcah in drugih osebah, ki si jih javno ?alil tukaj na forumu....

No jaz nisem NIKOLI namenoma po?kodoval tuje stvari. In ne mi rect da se primerja razgrajanje znanega ?portnika pod vplivom alkohola z nekim xy osebkom,ki napol javno pove , da mu je neka xy natakarica ra?unala ve? kot 600eur preve?.

Napisano

Govori? o odpiranju ventilov.....in besede so bile zelo te?ke, ne samo pri 600?, tudi pri prodajalkah v trgovinah itd

Kaj se da popraviti, lastnino ali psiho?

No,pac imamo razli?na mnenja in poglede na stvari,dogodke...

Jaz samo pravim,da bi bilo po?teno,da se mu ne pogleda kar tako ?ez prste. Pa? moje osebno mnenje.

Napisano

Ja to?no to,jures , se strinjam.in ravno zato bi se morali znani osebki ?e toliko bolj zavedati in se konec koncev tudi nau?iti bremzati samega sebe v takih situacijah.

Napisano

Ja in ?e bi bila, bi se verjetno trudila malo bolj dr?ati nazaj v dolo?enih situacijah...

Oziroma bi najine osebe za stike z javnostjo pa? imeli delo, je...

Napisano

Da stopim v bran alkohola ker se tako grdo govori o substanci. Alkohol ni kriv za to, da imajo ljudje frustracije, mislim da ni ?loveka ki bi bil povsem brez. Alkohol tudi ni kriv, da da u?ivajo nedorasle osebnosti. Ima pa eno zelo zanimivo (pozitivno) lastnost-to?no poka?e kak?en nekdo v resnici je.

In ?tajerci NE blefirajo.

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

Napisano

Da stopim v bran alkohola ker se tako grdo govori o substanci. Alkohol ni kriv za to, da imajo ljudje frustracije, mislim da ni ?loveka ki bi bil povsem brez. Alkohol tudi ni kriv, da da u?ivajo nedorasle osebnosti. Ima pa eno zelo zanimivo (pozitivno) lastnost-to?no poka?e kak?en nekdo v resnici je.

In ?tajerci NE blefirajo.

To?no to.

Napisano

Saj ni problem v "gledanju skozi prste" ... Bolj je pomoje tukaj problem javni lin?, samo zato, ker je "znana osebnost" ... Ce bi to naredil en XY stajerc, dolenc, primorc, trenerkar, ... pomoje ne bi bilo to v vseh medijih (rumenih, zelenih, oranznih,...) :) ... in gotovo ne bi bilo tako odmevno ...  :blink: ... Pac zgodilo se je... vsak ima kdaj slab dan ... in pac vsak odgovarja za svoja dejanja... Gotovo je tudi velika razlika pri tem, ce se to zgodi enkrat... kot pa ce se to dogaja stalno ... 

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Saj ni problem v "gledanju skozi prste" ... Bolj je pomoje tukaj problem javni lin?, samo zato, ker je "znana osebnost" ... Ce bi to naredil en XY stajerc, dolenc, primorc, trenerkar, ... pomoje ne bi bilo to v vseh medijih (rumenih, zelenih, oranznih,...) :) ... in gotovo ne bi bilo tako odmevno ... :blink: ... Pac zgodilo se je... vsak ima kdaj slab dan ... in pac vsak odgovarja za svoja dejanja... Gotovo je tudi velika razlika pri tem, ce se to zgodi enkrat... kot pa ce se to dogaja stalno ...

Malo se pozablja na to, da so znane osebnosti (sploh ?portniki) vzorniki marsikateremu mlademu, xy ?tajerci,trenerkarji,janezi, peki, varilci ipd.pa pa? ne...

Napisano

Ampak se vedno so to navadni ljudje in niso nekaj vec... in se tako tudi spogledujejo s problemi "navadnih ljudi" ... in nevem, zakaj si nebi mogli privosciti obcasno tudi kaksen kiks ... 

Sicer pa sem srecen, da nisem "celebrity" in se nihce ne sekira kaj prevec, ce naredim kaksno traparijo  :zvizga:  :P

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Saj je pre?ivel no? na hladnem, morda mu je bila prizanesena kak?na bu?ka med vo?njo.

A to je tudi ostalim, ki so pomembni na vasi oz. tistih ponavadi ne odpeljejo samo na tiho potu?kajo in nih?e razen prisotnih ne izve.

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

Ampak se vedno so to navadni ljudje in niso nekaj vec... in se tako tudi spogledujejo s problemi "navadnih ljudi" ... in nevem, zakaj si nebi mogli privosciti obcasno tudi kaksen kiks ...

hmm, z ve?ino se strinjam in tudi razumem kaj nam ?eli? povedat ampak vseeno tukaj pa ne morem sprejeti dejstva, da nam je vsem dovoljeno oziroma si lahko privo??imo kak?en tak?en kiks ob?asno.

Ne vem, ampak privo??it si tak?nega kiksanja pa? ne sme nih?e pa ne glede al je navaden ?lovek, ?portnik, politik ali kdo drug. Z dejanjem, kjer je izgubil razsodnost bi lahko pa? bil druga?e nevaren marsikomu - naslednji? se bo recimo njegova pohorska ?unka parkirala nekomu na nosu ali pa bo kak?na fla?a zdrsnila iz njegove roke in poletele v nizkem loku nekomu v betico.

?e ne prenese? alkohola in si po njem nerazsoden pa? ne popivaj, ?e ne zna? brzdati ?ustev na cesti, je bolje da ne vozi?. Pa? ?e tvoja dejanja povzro?ajo lahko nevarnost za druge so nesprejemljiva pa tukaj ni olaj?evalnih okoli??in.

Da gre? pa na policijskem vozilu razbijat ?ipo je pa? popolna nekontrola nad samim sabo in ni nikakor sprejemljiva ne za navadnega ?loveka, ne za sportnika, politika zdravnika itd.

Aja pa ne zahtevam nobenega lin?a zanj, ampak vseeno je taka dejanja potrebno obsoditi za nesprejemljiva v moderni dru?bi pa ne glede kdo je to naredil.

33112_1.png

Napisano

hmm, z ve?ino se strinjam in tudi razumem kaj nam ?eli? povedat ampak vseeno tukaj pa ne morem sprejeti dejstva, da nam je vsem dovoljeno oziroma si lahko privo??imo kak?en tak?en kiks ob?asno.

Ne vem, ampak privo??it si tak?nega kiksanja pa? ne sme nih?e pa ne glede al je navaden ?lovek, ?portnik, politik ali kdo drug. Z dejanjem, kjer je izgubil razsodnost bi lahko pa? bil druga?e nevaren marsikomu - naslednji? se bo recimo njegova pohorska ?unka parkirala nekomu na nosu ali pa bo kak?na fla?a zdrsnila iz njegove roke in poletele v nizkem loku nekomu v betico.

?e ne prenese? alkohola in si po njem nerazsoden pa? ne popivaj, ?e ne zna? brzdati ?ustev na cesti, je bolje da ne vozi?. Pa? ?e tvoja dejanja povzro?ajo lahko nevarnost za druge so nesprejemljiva pa tukaj ni olaj?evalnih okoli??in.

Da gre? pa na policijskem vozilu razbijat ?ipo je pa? popolna nekontrola nad samim sabo in ni nikakor sprejemljiva ne za navadnega ?loveka, ne za sportnika, politika zdravnika itd.

Aja pa ne zahtevam nobenega lin?a zanj, ampak vseeno je taka dejanja potrebno obsoditi za nesprejemljiva v moderni dru?bi pa ne glede kdo je to naredil.

To?no to. Boss,ti si malo bolj spreten z besedami in znas lepo ubesediti mnenje,ki je tokrat identi?no kot moje.

Verjetno ni bil prvic pijan; torej ve kak?en je pod vplivom in bi bilo zato fajn ?e bi se zato izogibal popivanja, ?e pac ve, da to njemu in okolici ne prinese ni? dobrega.

Tudi sam se na podlagi izku?enj izogibam situacij,ki bi v meni prebudile nekul ob?utke in reakcije...

In tudi vsako pijan?evanje se za?ne ko si trezen. In takrat je odlo?itev posameznika ali bo spil prvo,drugo,tretje (npr) pivo.

Razen ljudi,ki se jih omami(da me ne bo kdo lovil na besedi).

Jebiga dovolj je star in moral bi se zavedati,da je na o?eh javnosti. Saj je hotel to..

Nekdo je napisal,da so krivi novinarji,ki pa? zagrabijo take zgodbe pri znanih osebah... Ja...krivi smo predvsem mi,ki to porajtam...

Napisano

Veste kako pravijo-in vino veritas. Ko ?lovek pogleda pregloboko v kozarec se v ve?ini primerov poka?e njegov pravi karakter, ki ga trezen uspe prikrivati. Z dru??ino tudi kdaj kaj spijemo, se poveselimo,se nasmejemo, ?e nikoli pa ni nih?e kar razbijal ali koga ?alil.

Izkazal je po moje svoj pravi karakter. In ?e, ko mu v leto?nji sezoni ne gre prav ni? od rok, sponzorji pa pritiskajo nanj, je to privrelo na dan.

Napisano

Nas bivsi Mazdas, Rx8 voznik pokupil Bohinj.

https://m.24ur.com/novice/slovenija/damian-merlak-bo-ozivel-ponos-bohinja.html

P.S. To je tisti, ko je nekdo komentiral na forumu, da kar ima on v kriptovalutah, to ni premozenje. :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Ufff, z zarukanimi Bohinjci mu bo kar trda predla...

33112_1.png

Napisano

Pa ?e je za?elo kasiranje. Ni? ve? sraufanja avtov narazen doma.

Oz. Na?ega da? v razgradnjo za dele pa pripelje? iz Nem?ije.

https://siol.net/avtomoto/novice/obeta-se-nam-nov-davek-na-odjavljena-vozila-492492#

Poslano z mojega EML-L29 z uporabo Tapatalk

Napisano

Pa ?e je za?elo kasiranje. Ni? ve? sraufanja avtov narazen doma.

Oz. Na?ega da? v razgradnjo za dele pa pripelje? iz Nem?ije.

https://siol.net/avtomoto/novice/obeta-se-nam-nov-davek-na-odjavljena-vozila-492492#

Poslano z mojega EML-L29 z uporabo Tapatalk

Tule so kar a?urni. Januarja sem kupil avto, neregistriran. ?ez en teden so me ?e opozorili na tole. Komaj ?akam, ko aprila prete?e registracija trenutnemu avtu, bojo spet po?iljali po?to. K sre?i to velja za naprej, ne za nazaj. Ker imam tudi jaz kak avto ?e vedno an paprju, v praksi so ga pa razrezanega odpeljali cigani.  :rolleyes:

Napisano

Tule so kar a?urni. Januarja sem kupil avto, neregistriran. ?ez en teden so me ?e opozorili na tole. Komaj ?akam, ko aprila prete?e registracija trenutnemu avtu, bojo spet po?iljali po?to. K sre?i to velja za naprej, ne za nazaj. Ker imam tudi jaz kak avto ?e vedno an paprju, v praksi so ga pa razrezanega odpeljali cigani.  :rolleyes:

Baej velja za avte odjavljene od 1. aprila 2018.

Tiste ta stare, ki so ?e po balkanu pa ne hvala bogu.

Napisano

Mene je tudi presenetilo - sem mislil, da je uni punci ime Rezi ?agar. -_-

Druga? pa - psihopat totalni in tazga pustijo, da se svobodno ?eta z oro?jem v lasti (legalnim celo). Ludnica.

S pu?ko, med ?i??enjem po nesre?i ustrelil prej?njo - pa ker imbecil mu je verjel.

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Večina tega komada ne pozna-zaden na albumu...jaz pa sem ga v mladosti preposlušal....ma "teilijaužentkrat"😄.   In spet ga "podoživljam"...BluRay v Atmosu-"adijo pamet"😲👌...kot narejen za ta format.    
    • Sicer pokanje vzmeti ni pogosta hiba Mazd, tko da pač se zgodi in boš moral menjat kar obe.    Kolk je pa aku star? Če je starejši od štirih let je velika verjetnost, da je kriv za iStop lučko in nedelovanje.
    • Tako kot pravi @Bini Octavia je čist preveč plastična, izdelava niti približno ne dosega Superba, ki je čisto v neki drugi ligi.    Sem gledal tudi Octavio, ker bi mi celo bolj ustrezala, ker ni tako velik avto, ampak izdelava... ajojmene pa to bi bil dejansko korak nazaj od Mazde 6 v kvaliteti. Ja celo od 7 let stare Mazde.    Med Octavio in Superbom pri pribiližno enakih specifikacijah je cca 8k€ razlike v končni ceni, proizvodnji stroški in količina materiala in tehnike pa nikakor ne prinesejo te razlike. Se pravi sta avta skoraj enako draga za izdelavo, če bi uporabili enako dobre materiale. Edina rešitev je torej bila, da so za Octavio pač izbrali cenejše materiale, da so lahko naredi ta cenovno razliko in umestili oba modela vsakega v svojo kategorijo.    
    • To je že višji razred od M.6tke..... Octavio pa si notri dobro oglej, plastik fantastik!Česar se dotakneš(cca 80%) je vse trdo razen sedeži..... 
    • Ja če je pol leta utripal, lahko pa še naprej. Nasvet forumskih šerifov: Ne kompliciraj, to sam vozi dalje. 🤠
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.