Skoči na vsebino

Aktualni dogodki!

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Jaz pa sem se spomnil na masko ?e iz JNA, ki jo ?e hranim za vsak slu?aj, no tudi ta bi lahko pomagala...

Jaz jo tudi imam doma. :) Ostala mi je od vojne za Slovenijo.

Napisano

Samo kaj, ko je malo obmejnih mejnih prehodov med dr?avama verjetno okoli 50.Vedno se lahko kak padalec pre?verca.

Ko smo imeli ?e dr?avo v pravem pomenu besede, so grani?arji streljali in vsake toliko ?asa ?e kaj zadeli. Ko smo dobili novo dr?avo in se je ?ez na?e meje sprehajalo vse ?ivo od migrantov, sem se spra?eval kje so sedaj na?i grani?arji. Enako se spra?ujem sedaj ko se ?unjajo k nam makaronarji koronarji.

?e na?a dr?ava nima jajc uvesti kontrolo na meji je res en shit, ampak ?e ve?je sranje je, da obstaja znatna verjetnost, da tega sploh ni sposobna.

Brez razpisa bi pod nujno rabili nabavo bode?e ?ice.

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

Napisano

Ko smo imeli ?e dr?avo v pravem pomenu besede, so grani?arji streljali in vsake toliko ?asa ?e kaj zadeli. Ko smo dobili novo dr?avo in se je ?ez na?e meje sprehajalo vse ?ivo od migrantov, sem se spra?eval kje so sedaj na?i grani?arji. Enako se spra?ujem sedaj ko se ?unjajo k nam makaronarji koronarji.

?e na?a dr?ava nima jajc uvesti kontrolo na meji je res en shit, ampak ?e ve?je sranje je, da obstaja znatna verjetnost, da tega sploh ni sposobna.

10000% podpi?em

Napisano

Mogo?e pa lahko pomagam kot grani?ar-varuh meje, ampak sem ?e malo v letih, tako da.... V skrajni sili pa ja.
Napisano

Mogo?e pa lahko pomagam kot grani?ar-varuh meje, ampak sem ?e malo v letih, tako da.... V skrajni sili pa ja.

Verjetno si ?e vedno bolj?i kot tej zdaj?nji taborniki. Jim vzame? pametni telefon pa brez pomo?i googla ?e streljati ne znajo.

Napisano

K Merklovi domov naj jih peljejo, saj si jih je tako silno ?elela.

33112_1.png

Napisano

Res jeeeee...naj si jih pelje dom.lp

Napisano

F**k, pri nas je vse belo. Dobro, da imam zimske gume, ker cest ne plu?ijo a me je ujelo ravno na cesti.Upam,da se na avtu ni? ne pozna...

Napisano

Pazi da ti avto ne pobarvajo na belo,pa ga v snegu ne bo? na?el!

v bistvu niti ni sneg na cesti... je sodra, a je vse belo.

Napisano

Vi primorci, morate bit vedno nekaj posebnega - a zdej ste si pa sodro omislil, da se lohka iz ostale slovenije norca delate, ker nima snega.  :hudicek:

33112_1.png

Napisano

Vi primorci, morate bit vedno nekaj posebnega - a zdej ste si pa sodro omislil, da se lohka iz ostale slovenije norca delate, ker nima snega.  :hudicek:

He, He.. otroci so se pa kar kepali. :) Ne more? verjet, prava zimska radost je bila nekaj ?asa.

Napisano

?rnega

A je Z4? :zvizga:

Mah tok se govori o tem virusku, da me je strah, ?e mi ne bo kar preko ekrana sko?il, ker strah ima velike o?i (pravijo). :rolleyes:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Ja, jaz sem ?e sko?il na podstre?je po gas masko(tisto voja?ko, ta pravo).

Ko bom ?el v trgovino si jo bom nadel. Upam. da ne bom sejal panike.

Napisano

Se strinjam; ve? mo?nosti je da te avto zbije na poti k zdravniku...

In teli ukrepi za prepre?evanje ?irjenja oku?b... Lepo bi se jih bilo dr?ati vedno in povsod.

Alex... Nekaj takega kot jaz..

post-9068-0-96496600-1583407263_thumb.jpg

Napisano

Se strinjam; ve? mo?nosti je da te avto zbije na poti k zdravniku...

In teli ukrepi za prepre?evanje ?irjenja oku?b... Lepo bi se jih bilo dr?ati vedno in povsod.Alex... Nekaj takega kot jaz..

E, ja. Samo mora? pazit, da te e zamenjajo s kakim ban?nim roparjem.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.