Skoči na vsebino

Aktualni dogodki!

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Kdorkoli re?e, da se kdorkoli nima kaj bati,ker "pobira starej?e" , nima vseh pik v glavi.

No, saj na koncu bomo pri?li do tega, da se nih?e (razen redkih izjem ) ne zaveda resnosti virusa?

Ampak, v prvi vrsti mora vsak poskrbeti zase (in,ne , to ne pomeni, da koga drugega zaje**?) in ?e starostnik ve, da je on rizi?na skupina ,naj se pa? dr?i doma (kot mu je to svetovano). Mularija na plezali??u gor ali dol.

Napisano

Ne vem ?e. Recmo, da jaz zbolim, pa da ne ka?em simptomov in samo prena?am virus. Med slu?bo imam veliko stikov s strankami, ki jih lahko nehote oku?im, nato ?e oni svoje star?e/stare star?e... 

Al pa grem domov k star?em, ki so doma v karanteni oz pazijo, da nebi kej pokasiral, na eno kavo in jih oku?im?? 

Kaj ti nuca, ?e oni pazijo, ?e se ostali ne obna?ajo/obna?amo situaciji primerno?

Mogo?e primeren video...

?e dela? tako kot pravi? ne bo? dolgo na varni strani. Kot prodajalec mora? paziti kot ,da si oku?en,ne pa kot ti pravi? kaj ?e sem pa bom druge oku?il! Upam,da jih ?e nisi. ?e ima? kakr?nikoli stik mora? uporabljati za??itna sredstva,da res ne bo? kaj prinesel domov! Ja te v?igalice so posre?ene ampak vsaka bi ?e morala pri?gati vsaj 3,da bi bil prikaz ?irjenja virusa realen oziroma prepre?itev.
Napisano

Moja napoved je za ZDA zelo katastrofalna in sedaj se vidi kaj dela kapital in koliko jim je za svoj narod! Mislim,da bodo zelo bogi tudi revni narodi..... Sem zelo vesel,da sem tu kjer sem kljub nekaterim kritikam in pesimizmu nekaterim v dr?avi,ki jim ?e vedno ni ni? prav in jim tudi nikoli ne bo.

Napisano

Na cestah pa je res mrtvilo... Se ne spomnim, kdaj bi v petek dopoldan bila recimo Ljubljana (Siska, Celovska,...) tako prazna ... :P

post-10-0-41701100-1585299129_thumb.jpg

post-10-0-38165800-1585299139_thumb.jpg

post-10-0-57069000-1585299144_thumb.jpg

post-10-0-10648000-1585299151_thumb.jpg

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Moja napoved je za ZDA zelo katastrofalna in sedaj se vidi kaj dela kapital in koliko jim je za svoj narod! Mislim,da bodo zelo bogi tudi revni narodi..... Sem zelo vesel,da sem tu kjer sem kljub nekaterim kritikam in pesimizmu nekaterim v dr?avi,ki jim ?e vedno ni ni? prav in jim tudi nikoli ne bo.

Bere? mi misli in to?no govorim ?e od nekdaj;lahko smo sre?ni da ?ivimo kjer ?ivimo... Ampak kaj, ko preve?krat vidimo sosedovo, bolj zeleno travo..

Na cestah pa je res mrtvilo... Se ne spomnim, kdaj bi v petek dopoldan bila recimo Ljubljana (Siska, Celovska,...) tako prazna ... :P

90950814_10158334440407147_8671120395996233728_o.jpg

90641367_10158334440447147_7801343029830221824_o.jpg

91342865_10158334440592147_5016216214804889600_o.jpg

90963899_10158334440662147_1176436802739765248_o.jpg

Jaz sem se ?e navadil;vsak dan na cesti. To je kot kak?no zelo mirno nedeljo ali pa 1.1. ob 8h zjutraj :)

Napisano

@Bini, sam nisem prodajalec, ampak serviser. Sicer trenutno imamo samo de?urstva za nujne primere in uporabljamo tudi nujna za??itna sredstva. 

Napisano

@Bini, sam nisem prodajalec, ampak serviser. Sicer trenutno imamo samo de?urstva za nujne primere in uporabljamo tudi nujna za??itna sredstva

skafander?

Bere? mi misli in to?no govorim ?e od nekdaj;lahko smo sre?ni da ?ivimo kjer ?ivimo... Ampak kaj, ko preve?krat vidimo sosedovo, bolj zeleno travo..

Ja zakaj pa misli?, da se vedno spravim v argumentirano debato, tudi tukaj na forumu, ko nekdo pizdi ?ez Slovenijo in Slovence ter pravi, kako so pa drugod razmere super fajn. 

33112_1.png

Napisano

Ampak ko bo vsega konec ,bomo spet ve?inoma kupovali tur?ke/kitajske pralne stroje in ne doma?ih... Never ending story

Napisano

@Bini, sam nisem prodajalec, ampak serviser. Sicer trenutno imamo samo de?urstva za nujne primere in uporabljamo tudi nujna za??itna sredstva.

Potem pa ni noben problem,veselo na delo....pardon,vikend je!
Napisano

Ampak ko bo vsega konec ,bomo spet ve?inoma kupovali tur?ke/kitajske pralne stroje in ne doma?ih... Never ending story

Saj so tudi ?domaci? narejeni v turciji ali na kitajskem ;)

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Saj so tudi ?domaci? narejeni v turciji ali na kitajskem ;)

Vem,vem.... Zacaran krog... Ampak vseeno pa dajmo vsaj ne peezdit ?ez na?o dr?avo...

Napisano

Proti 80% evrope je na?a dr?ava zgled civiliziranosti... na evo zdaj me pa popljuvajte.

33112_1.png

Napisano

a ni popljuvanje necivilizirano :P

Jah klinc, ko pa nimamo vsi lopat pri roki, da bi ga PRELOPATALI.  :hohoho:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Proti 80% evrope je na?a dr?ava zgled civiliziranosti... na evo zdaj me pa popljuvajte.

Se popolnoma strinjam. Upam, ampak res upam, da bomo za?eli proizvajati ve? svojih izdelkov, ker imamo, kakor vidimo sedaj, zelo sposobne in?enirje, elektroin?inirje, elektronike, informatike in druge.Izdelovati moramo ve? visokokvalitetnih izdelkov, kon?nih izdelkov in ne samo polizdelkov. Nadalje, hrana.Aktivirati kmete, tudi tiste, ki tega ne delajo ve?,pa bi to zopet po?eli, da proizvajamo ?im ve? svoje, kvalitetne, sve?e zelenjave in sadja.Sedaj lahko vidimo, da ko je kriza, si prepu??en ve? ali manj sam sebi.Treba je udarit po mizi, ko bodo pametnjakovi?i iz Bruslja zapovedovali, kaj smemo in kaj ne. Kak?ne kumare so prave in katere premalo zavite. Povezati se moramo z Vi?egrajskimi dr?avami. Mislim, da se bomo z njimi bolje razumeli.

Napisano

O?itno bolezen ni nevarna samo za starej?e in kroni?ne bolnike.

https://www.24ur.com/novice/tujina/koronavirus-v-franciji-in-veliki-britaniji-zahteval-zivljenji-dveh-mladih-deklet.html

https://www.24ur.com/novice/slovenija/vlada-o-predlogih-za-pomoc-pri-soocanju-z-epidemijo.html

Poklukar: "Med kriti?no bolnimi pacienti so tudi mlaj?e osebe. Zato opozorilo mladim: bolezen ne izbira, imamo tudi huj?e oblike pri mladih in sicer zdravih. Zato upo?tevajte pravila."

@Boss - ne nimam skafandra :) . Mam masko, razku?ilo, pa jaz uporabljam ?e rokavice.

@Bini - za nas ni vikenda :) ampak itak imamo de?urstvo od doma in klice sprejema na? dispe?er. Pol pa ?e je treba it, je treba it. 

Napisano

O?itno bolezen ni nevarna samo za starej?e in kroni?ne bolnike.

https://www.24ur.com/novice/tujina/koronavirus-v-franciji-in-veliki-britaniji-zahteval-zivljenji-dveh-mladih-deklet.html

https://www.24ur.com/novice/slovenija/vlada-o-predlogih-za-pomoc-pri-soocanju-z-epidemijo.html

@Boss - ne nimam skafandra :) . Mam masko, razku?ilo, pa jaz uporabljam ?e rokavice.

@Bini - za nas ni vikenda :) ampak itak imamo de?urstvo od doma in klice sprejema na? dispe?er. Pol pa ?e je treba it, je treba it.

Kirur?ko masko?

Napisano

Se mi smilijo ti ljudje iz ex skupne dr?ave, ker zgodbe prav gotovo niso izmi?ljene. Sprva so jih vabili, potem izkori??ali (oz. prejemali so res majhne pla?ice), zdaj pa so jim odve? :(

https://www.rtvslo.si/gospodarstvo/delavci-v-hotelih-save-turizma-trdijo-da-so-bili-prisiljeni-v-podpis-odpovedi/518641

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Poklukar mora ?iriti paniko, da se to dogaja tudi mladim... s tem pa? posku?ajo vplivati na milenijce, ki so ena najbolj egoisti?nih generacij in jih zanimajo samo oni sami ter jim ni jasno kako enkrat v ?ivljenju jim nekdo sili v omejitve. Tega niso navajeni, saj so v ve?ini imeli v ?ivljenju opravka le s permisivno vzgojo v zavedanju pravic in pozabljanju na dol?nosti. Logi?an poteza, ker milenijcem pa? dol visi za boomerje in edino to, da jim re?e?, da je nevarno tudi za njih jih bo mogo?e spravilo vsaj malo v razmi?ljanje.

Druga?e je pa objavljanje podatkov o parih primerih mlaj?ih nekako razumljivo, saj par teh primerov zveni bolje kot ?e skoraj 30.000 mrtvih po celem svetu. Tistih nekaj z imeni in predvsem starostjo pa? ?tejejo, 30k pa so le ?e statistika.

Neko? je kro?ila ena taka morbidna ?ala... Hitler na novinarski konferenci re?e, da je treba pobit 6milijonov ?idov in enega klovna. Potem pa zasli?i vpra?anje s strani novinarjev, zakaj pa enega klovna? Pa Hitler odgovori, a vidite nikomur ni mar za ?ide.

Se mi smilijo ti ljudje iz ex skupne dr?ave, ker zgodbe prav gotovo niso izmi?ljene. Sprva so jih vabili, potem izkori??ali (oz. prejemali so res majhne pla?ice), zdaj pa so jim odve? :(

https://www.rtvslo.si/gospodarstvo/delavci-v-hotelih-save-turizma-trdijo-da-so-bili-prisiljeni-v-podpis-odpovedi/518641

Pa sej si delal v Nem?iji in zahodni evropi. ?e bi bil ti zdaj tam gor bi se tebi isto zgodilo... najprej odpustijo uvo?ene.

33112_1.png

Napisano

Pa sej si delal v Nem?iji in zahodni evropi. ?e bi bil ti zdaj tam gor bi se tebi isto zgodilo... najprej odpustijo uvo?ene.

ampak ce bi bla novica iz nemcije bi drugace napisal ne :)

drugace pa ko sem delal v nemciji, ko je bla kriza (recesija 2009) so odpustili nemce...mene pa obdrzali

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Kar se ti?e mlaj?ih hudo obolelih... Zanimivo , da ni nobenih detajlnejsih podatkov o njih... Mogo?e ?e bodo.

Upam, da je to res zgolj bolj stra?enje dru?be. ?eprav se nebi zana?al na to.

Je pa res na ?alost ?e videti,kako se ljudje po?asi vra?ajo k navadam pred izolacijo. Zunaj ni kaosa kot v Italiji, ne umre vsak dan 50ljudi, verjamem da marsikdo sedaj zamahne roko ?e? "saj ni tako hudo"...

Napisano

Evo, dajmo ?e malo ve? panike, da bodo ljudje za vikend res doma... tak?nih izmerjenih vrednosti ne pomni... slab spomin, al pa je ?e zelo mlada.

https://www.24ur.com/novice/slovenija/onesnazenost-zraka-zaradi-saharskega-peska-tako-visokih-vrednosti-ne-pomnimo.html

Nimam pojma o teh vrednostih.... Je dostikrat tako onesna?en zrak?

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.