Delam doktorat iz zimskih pnevmatik za našega FucksWagna...
V homologaciji piše 205/60R16-100.
Jaz najdem Michelin Alpin 5 v dimenziji 205/60R16-92 ali pa Michelin Pilot Alpin 5 v dimenziji 205/60R16-96.
Dobro, najde se tudi neki Aplus, ampak mislim, da je to vrhunsko-kitajska guma, pa imam malo strah pred takimi, pa itak je -92.
Pa Sava in Kumho sta tudi -96.
Pravzaprav nisem našel pnevmatike s -100...
Ma, j€#i ga pa ta zlodjev indeks nosilnosti... Me ima, da bi šel na pooblaščen servis, pa da vidim, kaj bi mi pa oni ponudili...
Gorenje, samo izogni se najcenejšim modelom. Imam model, ki podpira tudi pranje s paro, dela brezhibno. Že pet let in pol, povprečje bo kar zelo blizu enega pranja na dan. Tok tok.
Ga žena zadavi😂...njemu pa se ziher tudi ne da "na roke"🙄
Sem že pisal-pri nas je pralni Miele tako pri tašči,kot pri nas...cca. 6-7 let stara...taščin najosnovnejši,naš malce boljsi že z TvinDos sistemom (v redu zadeva)...oba BP-nikoli nič,in res dobro opereta.👍
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.