Skoči na vsebino

Aktualni dogodki!

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

V začetku leta 2014 se je podobno začelo:

IMG_20221204_173711301.jpg

IMG_20221204_173721829.jpg

IMG_20221204_173825424.jpg

Končalo se je pa tako, da smo bili 13 dni brez elektrike...

Upam, da se ne ponovi, je bilo takrat zadosti...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

Zanimivo, navkljub temu, da nekateri še vedno mislijo, da ni bilo nič narobe izstrelit 400 plinskih nabojev v mestu na mirnih demonstracijah, se bo očitno tole reševalu tudi v pravnih postopkih glede prekoračenja sile.

https://www.24ur.com/novice/slovenija/izredni-nadzor-je-potrdil-hude-krsitve-policistov-na-protestih.html

33112_1.png

Napisano
Pred eno uro je Boss napisal:

Zanimivo, navkljub temu, da nekateri še vedno mislijo, da ni bilo nič narobe izstrelit 400 plinskih nabojev v mestu na mirnih demonstracijah, se bo očitno tole reševalu tudi v pravnih postopkih glede prekoračenja sile.

https://www.24ur.com/novice/slovenija/izredni-nadzor-je-potrdil-hude-krsitve-policistov-na-protestih.html

Itak. Sedanja leva falanga bi tudi vse policaje že odpusta in nastavila svojo potično (ptičjo) policijo. Pa da je bila prej diktatura in prisila. 🤣🤣

Napisano
pred 6 minutami je Alex napisal:

Itak. Sedanja leva falanga bi tudi vse policaje že odpusta in nastavila svojo potično (ptičjo) policijo. Pa da je bila prej diktatura in prisila. 🤣🤣

levi, desni, zgornji, spodnji niso pomembni... ustava, zakonodaja, pravilniki v policiji in smernice delovanja ter njihovo poslanstvo je važno. Ti pa še kar navijaj za Janšarija in njegovo tolpo topumnih izvrševalcev ukazov.

33112_1.png

Napisano
pred 18 minutami je FuManchu napisal:

"Svoboda" koraka z vsem svojim demokratičnim bliščem. Čistke bodo na vseh področjih. 😉

Napisano
pred 3 minutami je Alex napisal:

"Svoboda" koraka z vsem svojim demokratičnim bliščem. Čistke bodo na vseh področjih. 😉

Seveda! Nekateri morajo precej počistiti, preden se kdo loti kakšne preiskave v kakšnem podjetju, na primer v GEN-I. Pa še tam morajo preiskovati že prečiščeni preiskovalci...

serviser.gif

Napisano
pred 21 minutami je Slivka napisal:

Seveda! Nekateri morajo precej počistiti, preden se kdo loti kakšne preiskave v kakšnem podjetju, na primer v GEN-I. Pa še tam morajo preiskovati že prečiščeni preiskovalci...

Zadel si v sredino tarče. 👍

Napisano

Nima veze levo ali desno, policijo je potrebno politično držati pod nadzorom. Ker kdor je navrhu ima preveč na grbi, da bi lahko mirno spal.

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

No ja Golob se je klele izkazal še bolje kot Chuck Norris. Janša recimo kuverte z odstopno izjavo Hojsa sploh ni znal odpreti, Golob je pa odstopno izjavo prebral in sprejel odstop ministrice še predno je kuverto sploh dobil. Tolk o sposobnosti. :hudicek:

• Všeč 1
  • Haha 3

33112_1.png

Napisano
pred 36 minutami je MazdaBoy napisal:

Gremo na volitve spomladi?

Itak... do takrat se bo Golobnjak že pokregal. 😉 Delajo eno neumnost za drugo. 

Napisano
pred 23 minutami je Alex napisal:

Itak... do takrat se bo Golobnjak že pokregal. 😉 Delajo eno neumnost za drugo. 

Tok neumnosti k jih je albanac naredu, jih ne bo nihče.

Napisano (urejeno)

Moram priznat, da me je sedanji PM od junija že velikokrat pozitivno presenetil, nekajkrat pa tudi negativno. Tole zadnje, če je res, pa pri meni nima odpustka. Zakaj, ker mi govori eno, dela pa drugo in je izdal  moje zaupanje. Kriterij velja za vse na oblasti in ki so bili na oblasti, barva me sploh ne zanima. :) 

Popravljeno od Janez007
Napisano (urejeno)
Pred eno uro je Janez007 napisal:

Moram priznat, da me je sedanji PM od junija že velikokrat pozitivno presenetil, nekajkrat pa tudi negativno. Tole zadnje, če je res, pa pri meni nima odpustka. Zakaj, ker mi govori eno, dela pa drugo in je izdal  moje zaupanje. Kriterij velja za vse na oblasti in ki so bili na oblasti, barva me sploh ne zanima. :) 

V bistvu boste šele sedaj videli, kaj je enoumje. Le, da bo tokrat skrajno levo. 

Kar je ponavadi še slabša varianta. 

Evo, so že poskrbeli, da vam bo manj ostalo v denarnicah v naslednjih letih. 😉

Baje, da narod že pleše. Zato pa je toliko dežja zadnje čase ob tako silnem plesu. 🤗

Popravljeno od Alex
  • Všeč 2
  • Zmeden 1

Napisano
Pred eno uro je Alex napisal:

V bistvu boste šele sedaj videli, kaj je enoumje. Le, da bo tokrat skrajno levo. 

Kar je ponavadi še slabša varianta. 

Evo, so že poskrbeli, da vam bo manj ostalo v denarnicah v naslednjih letih. 😉

Baje, da narod že pleše. Zato pa je toliko dežja zadnje čase ob tako silnem plesu. 🤗

Nobena vlada nič ne da iz svojega žepa, ampak prerazporeja tuj denar (davkoplačevalski ... od ljudi, podjetij).

S tako butastimi in očitnimi predvolilnimi bomboni (boni za slušalke, manj dohodnine, zastonj karte za upokojence ...) mene ne bo nobeden kupil, ker vem, da bom moral vse to plačati iz drugega žepa.

Napisano

....in te karte za upokojence zdaj koristijo tisti, ki so najbolj pljuvali po SŽ... 

Se vsak dan vozim z vlakom, pa vidim te izkoriščevalce... 

Napisano
pred 47 minutami je Janez007 napisal:

Nobena vlada nič ne da iz svojega žepa, ampak prerazporeja tuj denar (davkoplačevalski ... od ljudi, podjetij).

S tako butastimi in očitnimi predvolilnimi bomboni (boni za slušalke, manj dohodnine, zastonj karte za upokojence ...) mene ne bo nobeden kupil, ker vem, da bom moral vse to plačati iz drugega žepa.

A ples pa te kupi? 😉

Napisano
Pred eno uro je Alex napisal:

A ples pa te kupi? 😉

Mene ne. Obratno, izjave kot "plešemo", "ne bomo dovolili da zmaga Logar", predstave Jenula na Trgu revolucije (simbolično namakanje političnih nasptotnikov v kotel .. ) je pod nivojem. In tisto o dvojnem mandatu lahko RG kar pozabi. Ni dosti boljši od prejšnjega PM, razen da ne čivka.

Napisano
pred 6 urami je MazdaBoy napisal:

Gremo na volitve spomladi?

a leta 2026? Definitivno, glede na to, da smo ostali pravna demokracija.

33112_1.png

Napisano (urejeno)
pred 24 minutami je Boss napisal:

a leta 2026? Definitivno, glede na to, da smo ostali pravna demokracija.

Recimo, da zahteva PM menjavo konkretnega direktorja policije, v "svobodi" za Gibanje svoboda to ni več politični vpliv. Pri prejšnjem PM pa je za Gibanje svoboda to bil politični vpliv. Kdo to kupi? Res so izgleda vsi isti. 😔

Popravljeno od Janez007
Napisano
pred 3 urami je Alex napisal:

A ples pa te kupi? 😉

Ni to vsakršnji ples. To je holobji ples:D

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 4 urami je Janez007 napisal:

Načeloma se strinjam. Sicer nisem nek silni ekonom, na stvari se ne spoznam preveč, vseeno pa bi tu zraven dodal še to: nekatere vlade pa prerazporejajo denar, ki ga sploh še nimajo. In da rešijo zagato, najamejo kredite, ki jih davkoplačevalci šele bomo plačali, praviloma v mandatu naslednje vlade...

Kdor se bolje spozna na to, naj bolj opiše in nas poduči, kako točno te stvari stojijo.

serviser.gif

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.