Slivka Napisano 5. januar, 2023 Prijavi Napisano 5. januar, 2023 pred 5 minutami je g.Wankel napisal: Vladi fali Slivka za finančnega ministra, ... ... ... ... Mislim, da ni dobra ideja. Saj sem že nekajkrat naredil kakšen obračun, ampak nikoli s kalkulatorjem. Sj veš, kmet an s hribu doma. In mislim, da gosposka s takimi obračuni ne bi bila zadovoljna, oni imajo radi visoke cifre na papirju. Tega pa do zdaj še nisem delal pa dvomim, da bi znal... Da bi šli pa peš, bi bilo pa najbrž res predrago. Sploh na relaciji, kjer je veliko gostiln ob poti... 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
MazdaBoy Napisano 5. januar, 2023 Prijavi Napisano 5. januar, 2023 pred 17 urami je Slivka napisal: To bomo plesali. Da je opravila 800 km dolgo pot, je skurila kakšnih 10.000€ (recimo, da je bila vsega skupaj v zraku kakšni dve uri). Jaz z mojim starim požrešnim dvolitrskim turbo dizlom bi na taki relaciji porabil največ 85€ za gorivo in avstrijsko vinjeto... https://www.24ur.com/novice/slovenija/na-380-km-dolgo-pot-s-falconom-kaj-pa-ogljicni-odtis.html Sej a ni rekla, da je pol bolje da bi s kočijo šla 😛 1 Citiraj
SpEkTr Napisano 5. januar, 2023 Prijavi Napisano 5. januar, 2023 Ma brez veze, zapenjajo. Naj se da ven seznam kdo vse je rabil Falcona in za kaj, pa da vidimo potem...Sicer pa, letalo mora obratovat, piloti morajo letet, ..tako pač je. 7 Citiraj
g.Wankel Napisano 5. januar, 2023 Prijavi Napisano 5. januar, 2023 Res pa je, da bo ta vlada precej več letela z letalom. Janša ni nič, ker ga noben ne mara in ga noben ni nikamor vabil. 4 Citiraj
Janez007 Napisano 5. januar, 2023 Prijavi Napisano 5. januar, 2023 pred 51 minutami je Alex napisal: Svobodna kot ptica. Da ne bo pomote, tudi mene moti nepotrebno zapravljanje denarja in izgovori v smislu "vse je bilo zakonito". Bodi tiho ali pa bodi načelen. 3 Citiraj
Alex Napisano 5. januar, 2023 Prijavi Napisano 5. januar, 2023 pred 5 minutami je Janez007 napisal: Svobodna kot ptica. Da ne bo pomote, tudi mene moti nepotrebno zapravljanje denarja in izgovori v smislu "vse je bilo zakonito". Bodi tiho ali pa bodi načelen. Ta tica mi je najbolj antipatična od vseh v leteči vladi, kjer so itak vsi antipatični...a ta daleč prednjači. 2 Citiraj
SpEkTr Napisano 5. januar, 2023 Prijavi Napisano 5. januar, 2023 Mi o volku...Menda je bilo pa rekordno leto 2021 https://www.24ur.com/novice/slovenija/lani-falcon-skoraj-40-krat-letel-prazen-najbolj-udobno-pahorju.html 3 Citiraj
Bini Napisano 5. januar, 2023 Prijavi Napisano 5. januar, 2023 pred 46 minutami je SpEkTr napisal: Mi o volku...Menda je bilo pa rekordno leto 2021 https://www.24ur.com/novice/slovenija/lani-falcon-skoraj-40-krat-letel-prazen-najbolj-udobno-pahorju.html Dober članek, pove marsikaj.... 👍 2 Citiraj
g.Wankel Napisano 5. januar, 2023 Prijavi Napisano 5. januar, 2023 pred 25 minutami je Bini napisal: Dober članek, pove marsikaj.... 👍 Pove marsikaj, sam ne Alexu 1 1 1 Citiraj
Alex Napisano 5. januar, 2023 Prijavi Napisano 5. januar, 2023 Jaz preberem samo tisto, kar me zanima. In še temu verjamem delno 15%, preostalem delu pa nič. 1 2 Citiraj
Janez007 Napisano 5. januar, 2023 Prijavi Napisano 5. januar, 2023 (urejeno) pred 2 urama je Alex napisal: Jaz preberem samo tisto, kar me zanima. In še temu verjamem delno 15%, preostalem delu pa nič. To ti pa 100,00% verjamem. 👍👍👍 Popravljeno 5. januar, 2023 od Janez007 1 4 Citiraj
Slivka Napisano 5. januar, 2023 Prijavi Napisano 5. januar, 2023 Ampak primerjavo so pa našli. Janševa vlada se je še največ vozila s Falconom. In najkrajši dve relaciji (pa še to prazen) sta bili pod Janševo vlado. Janševa vlada je predsedovala EU in so leteli v Bruselj, najkrajši leti pa so bili, ko je letalo šlo po predsednika države (Pahorja - ki ni član SDS). Ob dejstvu, da je do Dunaja 400 km, do Bruslja pa tri krat toliko (1200 km). In to je za takole z avtom skočit pa res malo daleč... Bemtiš, če bom še nekaj takih člankov prebral, bom počasi na volitvah res začel obkrožavat SDS... 1 3 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
g.Wankel Napisano 5. januar, 2023 Prijavi Napisano 5. januar, 2023 Itak, če bi šla pa Klakočarjeva do Bruslja z letalom bi pa tudi napisal, da bi se to dalo z avtom 1 2 Citiraj
Slivka Napisano 5. januar, 2023 Prijavi Napisano 5. januar, 2023 Dalo bi se, to je res. Vem iz lastnih izkušenj. Sem se z avtom pripeljal do Bruslja. Ampak mi smo bili na dvotedenskem potepu in smo si spotoma ogledali še Stuttgart, Strasbourg, Luksemburg, Bruselj, Köln in Frankfurt. Ampak a je smiselno se vozit z avtom en dan v eno smer, če si z letalom v uri in pol tam? Tako hud pa tudi jaz nisem, no. Poleg tega je že vprašanje cene. Redna povratna karta mislim da pride 150€... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Bini Napisano 5. januar, 2023 Prijavi Napisano 5. januar, 2023 Fantje,volitve so mimo in bi imel vsaj 4 leta malo miru,če se da.....😁😉 3 Citiraj
AmpeR Napisano 5. januar, 2023 Prijavi Napisano 5. januar, 2023 Jaz imam "znanca", ki je ob 9 uri v KPju, 12. že v Beogradu, 15. že Genovi in 21 na večerji v slo. Nekateri so tempirani res na minute... 1 Citiraj
Slivka Napisano 5. januar, 2023 Prijavi Napisano 5. januar, 2023 Močno dvomim, da je vidni predstavnik slovenske politike. Tisti niso tako natempirani razen ko se jim mudi na brezplačno kosilo, ko so na kakšnem obisku... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
MazdaBoy Napisano 5. januar, 2023 Prijavi Napisano 5. januar, 2023 Vsi so istega dnarja vredn 😀 Citiraj
AmpeR Napisano 6. januar, 2023 Prijavi Napisano 6. januar, 2023 pred 8 urami je Slivka napisal: Močno dvomim, da je vidni predstavnik slovenske politike. Tisti niso tako natempirani razen ko se jim mudi na brezplačno kosilo, ko so na kakšnem obisku... Je vip, ni pa slo politik. 1 Citiraj
FuManchu Napisano 6. januar, 2023 Prijavi Napisano 6. januar, 2023 Res en pacient ta Janković... Kolaps ljubljanskega zdravstva, Janković na terenu pomirjal ljudi SIOL.NET Pred enoto ljubljanskega zdravstvenega doma za Bežigradom je bila tudi danes množica ljudi, ki je... 1 Citiraj
Slivka Napisano 6. januar, 2023 Prijavi Napisano 6. januar, 2023 Mislim, da bi kolesarji lahko začeli kakšen valček... 1 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Janez007 Napisano 6. januar, 2023 Prijavi Napisano 6. januar, 2023 Ni mi jasno, zakaj niso pristojni (ministrstvo, ZZZS, ZD) začeli reševati težave, ko je prvih nekaj 10 ali 100 zavarovanih ljudi ostalo brez osebnega zdravnika (to je 10 do 20 let nazaj)? Zakaj šele sedaj, ko je brez zdravnika že 6,5% zavarovanih ljudi? 🙃 In zakaj ni ukrepal gospod, ki je bil pred 2-mi leti celo nekaj tednov istočasno minister za zdravje in predsednik vlade? 😯 2 Citiraj
Boss Napisano 6. januar, 2023 Prijavi Napisano 6. januar, 2023 pred 25 minutami je Janez007 napisal: In zakaj ni ukrepal gospod, ki je bil pred 2-mi leti celo nekaj tednov istočasno minister za zdravje in predsednik vlade? 😯 Ne sprašuje, ker verniki zdaj vidijo samo Jankota z viča in Holoba, da so krivi za vse pa čeprav je ta svinjarija v zdravstvu z neskončno dolgo brado. Da pa jo je dokončno poglobil puklasti s helikopterskim denarjem v dveh letih kovidiranja tudi za tiste dohtarje, ki so dve leti svirali kurcu jih pač ne zanima. Citiraj
Alex Napisano 6. januar, 2023 Prijavi Napisano 6. januar, 2023 V bistvu so krive vse vlade do sedaj za, tako stanje. In kot vemo, so bile skoraj vse leve. Torej, vemo kje tiči zajec. 😊 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.