Skoči na vsebino

Aktualni dogodki!

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

In še tako lepo so ga umaknili. Ma da ga niso kar na streho obrnili in z vitlom potegnili par metrov proč, pa naj se možakar čoha, kjer se hoče... 

Je pa vprašanje, a je res Avstrijec ali je Avstrijanac...

• Všeč 2
  • Haha 2

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

Aroganten je za pravega jodlarja, tko da se ne bi čudil, če bi mel irharce gor, naramnce pa perje v klobuku in da mu je ime Hans Gruber.

• Všeč 1
  • Haha 2

33112_1.png

Napisano

Včeraj zvečer je našo obalo zopet  obiskala tramontana a tokrat prvič  s točo (do velikosti lešnikov). 😬

Pregledal sem obe mazdi a na srečo se nič ne pozna. Kakšno poletje je to letos? Me je klicala sestrična iz Ilirske Bistrice, da je bil pri njih pa čisto  pravi tornado.

Kaj pa, če so res na delu Američani in nam sedaj po "nenormalni" toči  še tornade izvažajo? 🤔

Lahko se hecamo, a v tej vasi, kjer je bil tornado, je naredil ogromno škode. 

Včasih smo zafrkavali amerikance, da jim odnaša kartonaste hiše. No, v tej vasi je odnašalo prave, zidane strehe iz zidani hiš. 

Napisano
pred 6 urami je Boss napisal:

Evo spet stereotip na stereotip - upokojenec, avstrijec, BMW, zaparkiral gasilce. A kazen smešno nizka 40 EUR. Sej tole se skor bolj splača, kot parkirat na parkirišču pa ne plačat parkirnine.

https://www.24ur.com/novice/slovenija/Zaparkiral-gasilce-ki-so-morali-avtomobil-odmikati.html

Pa kako glih BMW spet? Glih spet priročno, da meče slabo luč na vse ostale voznike BMW znamke 🤨

• Všeč 2
  • Haha 2

Napisano (urejeno)

Gledam 24ur, kako je v Kosezah pri Ilirski Bistrici tornado lupil strehe hiš. Je mogoče olupilo streho kakšnemu našemu forumašu? @Brane?

20230802_193320.jpg

Popravljeno od Janez007
  • Všeč 2
  • Začuden 1
  • Zmeden 1
  • Žalosten 1
Napisano (urejeno)
Pred eno uro je Brane napisal:

Je on , ma kaj delaš za FBI? Po moje si me odkril po drvih? Lep pozdrav Brane-tornado

Ne, FBI ne bi ugotovil. 😃 Malo se poveže informacije, ki jih puščamo na spletu ... 

Koliko je mehanikov na vašem koncu zrelih srednjih let, ki bi bili povezani z nekoč prodajano M6 na vašem koncu, pa se ime začne z Bran...? 😃 

Kako sanacija, veliko škode? Zavarovano?

Popravljeno od Janez007
Napisano

SLO 2 ali Eurosport zdaj vklopite, saj gre naš adut kmaw na pot. :)

IMG_20230811_160706.jpg

• Všeč 1
  • Hvala 1

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Hmm ja... mogoče bi bilo bolje, da sploh ne bi štartal. Poba je res izmučen in bo treba en daljši premor narest.

33112_1.png

Napisano (urejeno)

image.png

Popravljeno od Tilen5
  • Všeč 2
  • Ljubim 4

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.

Napisano
pred 2 urama je Boss napisal:

Hmm ja... mogoče bi bilo bolje, da sploh ne bi štartal. Poba je res izmučen in bo treba en daljši premor narest.

So rekli mu ta postavitev steze niti malo ne ustreza in če bo med 10, da bo super.

Napisano

Alex je omenjal čevapčiče v Portorožu in že takoj naval turistov;

https://www.24ur.com/novice/slovenija/zaseden-vsak-centimeter-obale-kot-v-casu-stare-slave-naj-traja-cimdlje.html

Napisano
pred 4 urami je Z M A J napisal:

Alex je omenjal čevapčiče v Portorožu in že takoj naval turistov;

https://www.24ur.com/novice/slovenija/zaseden-vsak-centimeter-obale-kot-v-casu-stare-slave-naj-traja-cimdlje.html

Po moje je taka gneča, ker imajo res dobre čevape.

33112_1.png

Napisano (urejeno)
Pred eno uro je Boss napisal:

Po moje je taka gneča, ker imajo res dobre čevape.

Potem pa ni čudno, ko slišiš švabe sredi Portoroža:" Ja, dieses typisch slowenische gericht - ćevapičiči ist wirklich gut". 

Popravljeno od Alex

Napisano

In kaj je narobe s cevapcici in burekom? Fina gospoda ima verjetno raje skoljke, hobotnice, jastoge in kaviar... navadni ljudje pa raje dobre cevape ali burek :D ... 

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano
pred 15 minutami je Jest napisal:

In kaj je narobe s cevapcici in burekom? Fina gospoda ima verjetno raje skoljke, hobotnice, jastoge in kaviar... navadni ljudje pa raje dobre cevape ali burek :D ... 

Hja, kaj pa veš... mogoče si premalo časa lastiš premijsko Mazdo in si samo še trenutek stran, ko boš začel vihati nos nad čevapi in burekom. 🤣

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.