Skoči na vsebino

Aktualni dogodki!

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 4 urami je Alex napisal:

Kaj smeha. Kolesarji z dirke po Sloveniji  so šli skoraj mimo mojega bloka. Seveda sem si jih ogledal.

A niso zgledal k eni politkolesarji na poti v LJ se vozit okol parlamenta - vsi oblečeni v enih težko razumljivih parolah? Jih pa moram pohvalit, prej pridejo iz obale v Lj kot vlaki SŽ. :bravo:

33112_1.png

Napisano
pred 6 urami je Alex napisal:

Kaj smeha. Kolesarji z dirke po Sloveniji  so šli skoraj mimo mojega bloka. Seveda sem si jih ogledal.

Ej tle zraven na Veluščkovi sem živel 😀

Drugače pa, a se ne morjo vozit po trailih, ne da zablokirajo pol Slovenije 😅

Podpis.png

Napisano
pred 53 minutami je g.Wankel napisal:

Ej tle zraven na Veluščkovi sem živel 😀

Drugače pa, a se ne morjo vozit po trailih, ne da zablokirajo pol Slovenije 😅

Kaj na Veluščkovi? Kar blizu mene. 😊

Napisano

TRETJI SVET? :(

WWW.24UR.COM

V kamniškem zdravstvenem domu se je zjutraj vila dolga vrsta čakajočih, ki je segala celo na parkirišče. Ena od zdravnic družinske...

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano
pred 9 minutami je Z M A J napisal:

TRETJI SVET? :(

WWW.24UR.COM

V kamniškem zdravstvenem domu se je zjutraj vila dolga vrsta čakajočih, ki je segala celo na parkirišče. Ena od zdravnic družinske...

Ne, to je uspeh te vlade v zdravstvu-zmanjšanje čakalnih vrst. Odlično jim je spelo. Kot vse drugo. 😉

Napisano

Levi, desni, vsi nesposobni z enim samim ciljem, kako se bodo v mandatu čimbolj okoristili, da bi kdo izpolnil volilne obljube pa nikomur na pamet na pade.

Napisano
Pred eno uro je Alex napisal:

Ne, to je uspeh te vlade v zdravstvu-zmanjšanje čakalnih vrst. Odlično jim je spelo. Kot vse drugo. 😉

Predlagam ti, da se postaviš v vrsto na oni strani luže. Boš prvi v vrsti ker tam tam ni na kaj čakat.

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Napisano

Če imaš sklenjeno/plačuješ zavarovanje si sigurno takoj na vrsti, verjemi da imajo zasebniki radi $$. No, saj mi tudi plačujemo, pa imamo takole...

Napisano
WWW.24UR.COM

Na gasilski veselici v Ribnici so zapele pesti. Dva napadalca sta pretepla župana Sama Pogorelca...

Čist prav je povedal, pravosodni sistem bo mogel dati v višjo predstavo, ne pa da te brazilci a polnimi kartotekami vsak dan izvršujejo vsa mogoča kazniva dejanja in nič se ne zgodi.

• Všeč 4
  • Žalosten 2
  • Jezen 1
Napisano

Pogi pa kar  nadaljuje z šovom.💪 Toliko dogajanja, kot ga je bilo v današnji eni etapi, ni bilo v celem giru in dirki po Sloveniji skupaj. Do tega pa pride takrat , ko so zbrani res N °1 na kupu. 

Se že veselim letošnjega Toura. 

• Všeč 5
  • Ljubim 1

Napisano
pred 7 urami je FuManchu napisal:

Cigo banda.

Ni to. To so čisto v redu ljudje, samo predolgo so bili v solariju, pa jih je opeklo in so potem slabe volje, pa za brezveze ljudi pretepajo potem.

Napisano
WWW.24UR.COM

Na eni od srednjih šol v avstrijskem Gradcu se je zgodil strelski napad. Število smrtnih žrtev je naraslo na 10, med mrtvimi je tudi napadalec...

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

V računalniških igrcah jih je mrtvih mnogo več.

Tudi v Moravčah v šoli obstaja "zlato dete", ki je dejansko psihičen bolnik pa starši tega nočejo priznati. Ostale ustanove imajo kao zvezane roke. Upajmo, da naši otroci preživijo.

Pozabil sem povedat olajševalno okoliščino, je iz zelo fine moravške družine.

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Ni problemov. Gre za preizkušen in posodobljen motor - kot vsi ostali HEMI motorji, ki jih proizvaja Chrysler.    Ta motor je uporabljen v precej vozilih: - Chrysler 300 SRT-8, letniki 2012–2014 - Dodge Challenger SRT-8/SRT 392/Scat paket, letniki 2011–2023 - Dodge Charger SRT-8/SRT 392/Scat paket, letniki 2012–2023 - Dodge Durango SRT, letniki 2018–2024 - Jeep Grand Cherokee SRT-8/SRT, letniki 2012–2021 - Jeep Grand Wagoneer, letnik 2022–2023 - Jeep Wrangler Unlimited Rubicon 392, letniki 2021–2024   Ima pa sistem izklapljanja valjev - normalno dela kot 4-valjnik, če pa se zahteva moč, pa preklopi na 8-valjni režim.   Mene pri tem motorju najbolj moti to, da ni dizel: če ga ne žgeš na obrate, ni nič od njega. Najvišji navor doseže pri več kot 4.000 obratih. Sicer res, da je navor za cesto trgat (v spominu imam, da skoraj dvakrat toliko kot BTjc, ki ima 330 Nm pri 1.800 obratih)...    Kakorkoli, kar poznam lastnikov, so imeli pri Cherokeejih težave z vsem drugim (izživljanje na slabem terenu zna biti finančno zelo veliko breme...), samo z motorjem ne.    So pa manjši model tega motorja uporabljali za marsikaj...
    • Malo sem po netu brskal - 150 - 200 tisoč milj naj bi kar zdržali motorji. Seveda ob rednih servisih ki so na 10000km. Pa to je še atmosferski motor. 
    • A napisem na citroenovega?
    • Uh...in to napišeš  na mazda forumu, kjer je njihov avtomatski menjalnik oh in sploh  najboljši. 😉
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.