Skoči na vsebino

Aktualni dogodki!

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Zanimivo, poznam veliko ljudi (predvsem levo usmerjenih), katerim je naci russka agresija normalna in jo tiho in tudi  glasno podpirajo, po drugi strani pa kritizirajo na vsa usta Izrael. Za mene so oboji agresorji enaki.

Oboji so morilci. 

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Sem pozabil pripisati... Tranzienti-to je tisto,za kaj so močnostni kondenzatorji v napajalnem delu ojačevalnika...ko trafotu zmanjka,za pokritje zahtev končne stopnje (za tisti drobcen trenutek,ko je nenadni impulz)...da lahko končna tisti trenutek črpa še iz kondenzatorja...in za to je važen podatek max.amperaže kondenzatorja. Seveda pa enkrat zmanjka...za to ni nikoli premočna končna in njeno napajanje. In ko zmanjka nastopi t.i.clipping,kar pa je dejansko enosmerni tok doveden kretnici zvočnika...in,ker je enosmerni,nima frekvence,na osnovi katere bi lahjo kretnica "vedela",kam mora "poslati" signal. In ce je kretnica bolj tako-tako,hitro faše visokotonec...beri Janezov prispevek. Torej-zvočnik boš veliko prej "poslal rakom žvižgati" z presibkim,kot pa z premočnim ojačevalcem.   Temu se je v 80'ih reklo silwesterparty-sindrom😄   Alex se po mojem ne rabi tega bati,če ima Rotela🧐   Je pred kakimi dvemi leti prijatelj na moj nasvet kupil predojacevalec Rotrl RC-1572MK-II...je gonil novega-hudega Technics-vinilkota,preko mojega equalizerja Sony SEQ-711,in ene hude Harman Kardon PA-2200 (komplet restavrirana) na Nubert nuLine-34 zvočnikih... In lih pred kratkim je tudi na moj nasvet kupil Rotel RB-1582 MKII...ker-samo 1x se živi🥺 To je pa že tako hudo,da zmore Nuberte spraviti na mejo zmogljivosti...seveda,k ima Rotel več sinusne moči,kot Nuberti končne obremenljivosti😲💪 Aja...equalizerja tudi ne potrebuje več😅
    • Ampak je bilo res nekaj rečenega na temo zadnjih amortizerjev pri CX-60. Menda so nekatere izvedenke bile malo skokice, ampak so to potem zrihtali, če se ne motim.
    • Vidim da se po 17 letih odkar sem bil nazadnje prisoten ni kaj dosti spremenilo 😂😂
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.