FuManchu Napisano pred 9 urami Prijavi Napisano pred 9 urami Kar so bedaki izvolili to imamo. Žal. Citiraj
Bini Napisano pred 8 urami Prijavi Napisano pred 8 urami Cepljenje za gripo in kovid je v polnem teku a kaj, ko udeležbe ni.... Smo najpametnejši v Evropi po precepljenosti..... 🫣 1 Citiraj
Jest Napisano pred 8 urami Prijavi Napisano pred 8 urami pred 28 minutami je Bini napisal: Cepljenje za gripo in kovid je v polnem teku a kaj, ko udeležbe ni.... Smo najpametnejši v Evropi po precepljenosti..... 🫣 Mogoče zato, ker ne verjamejo vsi reklamam ... 1 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Bini Napisano pred 7 urami Prijavi Napisano pred 7 urami (urejeno) pred 2 urama je Jest napisal: Mogoče zato, ker ne verjamejo vsi reklamam ... Možno, da imamo slabše reklame kot tam gor 😁 Popravljeno pred 5 urami od Bini Citiraj
Boss Napisano pred 5 urami Prijavi Napisano pred 5 urami pred 3 urami je Bini napisal: Cepljenje za gripo in kovid je v polnem teku a kaj, ko udeležbe ni.... Smo najpametnejši v Evropi po precepljenosti..... 🫣 A ti si šel... mislim za oboje? 1 Citiraj
Alex Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami pred 4 urami je Bini napisal: Cepljenje za gripo in kovid je v polnem teku a kaj, ko udeležbe ni.... Smo najpametnejši v Evropi po precepljenosti..... 🫣 Mi smo najpametnejši v marsikateri stvari, kjer bi se lahko zgledovali po zahodu. Ne, mi se zgledujejomo po... Citiraj
Boss Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami pred 36 minutami je Alex napisal: Mi smo najpametnejši v marsikateri stvari, kjer bi se lahko zgledovali po zahodu. Ne, mi se zgledujejomo po... Isto vprašanje kot Biniju...si šel in zakaj ne? 1 Citiraj
Alex Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama pred 34 minutami je Boss napisal: Isto vprašanje kot Biniju...si šel in zakaj ne? Mogoče ja, mogoče ne. 1 Citiraj
Bini Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro pred 3 urami je Boss napisal: A ti si šel... mislim za oboje? Se že dogovarjam.... 👍 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.