Jaz sem se že pogosto spraševal, ko sem takole ob policistih, ko so na kakšni intervenciji - kako pogosto se kdo želi dokopati do pištole. On takrat gleda čisto druge stvari, pištolo pa nekdo vzame za "tren oka", še posebej, če te še odrine ali kaj takega.
Prav veliko pa iz avta ni videl med vožnjo:
Rene Tiefnig (@renetiefnig) • Instagram reel
WWW.INSTAGRAM.COM
8,288 likes, 258 comments - renetiefnig on September 10, 2026: "Audi said: I’m done, bro. 😂 #slovenia #balkan #croatia #driving...
Tole danes je bilo fantastično popotovanje iz Centra Jeblane proti severu. Za cca. 27km sem potreboval 110 minut. S poganjalcem in umirjenim tempom sem prejšnji 5-ek, potreboval skoraj pol manj, jao
Če ima Spar isto. Pa ni švabski.
Ekola:
https://mariborinfo.com/novica/lokalno/foto-v-mariborskem-nakupovalnem-centru-postavili-parkirne-avtomate-znano-koliko-bo-stalo-parkiranje/434487
Dokaj zanimivo, kako se v spremembi cen goriva srečujejo vse teme.
@Boss ne vem kaj pričakuješ, ljudje bi pač radi najboljše iz vsakega sistema in ureditve. Demokracija velja dokler mam js prav, kapitalizem velja dokler zaslužim največ, socializem pa dokler mi država kaj daje. Simpl
Ka zaj morm it tankat, al bo v torek 2€ že bencin? Hitro hitro mi povejte ... pol bo zmanjkalo bencina
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.