LabiGT Napisano 19. oktober, 2009 Prijavi Napisano 19. oktober, 2009 to si bil z mazdo ne? ker te nase 6-ke se res da lepo kontrolirat...sam moras pravocasno kontrirat volan Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 19. oktober, 2009 Prijavi Napisano 19. oktober, 2009 Js sem pla?al 168?, zmagal sem pa zase ker sem konstantno imel izklju?en DSC.Zadnje vajo mi je in?truktor dal sunek na 100%, tako kot ga je imel sam prej in v prvo sem zvozil brez DSC z lahkoto, potem sem pa probal ?e z DSC in razlika je bila cca 1/4 man?i obrat volana, kot pa brez. :ne vem: Sej to je ta razlika, ?e si pripravljen in ve?, da se bo zgodilo verjamem, da vsi tisti z ve? vozni?kega znanja in izku?enj ter testiranja tole odpeljejo brez DSC skoraj enako dobro kot z vklopljenim. DSC je pomemben predvsem takrat, ko se nam na cesti kaj takega zgodi, ko sploh ne pri?akujemo, ker takrat pa se izka?e v vsej svoji lu?i. Aja pa da ne bo? mislil, da posku?am kakorkoli zmanj?at tvoje znanje obvladovanja avtomobila, ker me ni bilo tam in sploh ne vem kolk zajebano je to, ?e ti rit "odnesejo" in tudi zase ne vem, ?e bi mi uspelo vedno ujeti zdrsa. :ne vem: Citiraj
Ninja Napisano 19. oktober, 2009 Prijavi Napisano 19. oktober, 2009 Moja lubica ima pa ?e zimske skibucke Naslednji teden pa na Vransko, pa da vidmo kako se obnesejo. Pa stric serviser je zamenju nek stabilizatorsk kon?nik, tko da zdej ne bo v ovinkih ni? ve? delalo tk tk tk tk... Citiraj
Z M A J Napisano 20. oktober, 2009 Prijavi Napisano 20. oktober, 2009 U?eri mi je malar bodo?o kuhno spravu v red, zdej sam ?e mal po?akam in sledi monta?a elementov! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Symon Napisano 20. oktober, 2009 Prijavi Napisano 20. oktober, 2009 Hmmm.... Cena je zdaj taka zato, da se ga nih?e ne kli?e dokler ga ne odpeljem. Pelje se pa poraba je tudi Citiraj
Z M A J Napisano 20. oktober, 2009 Prijavi Napisano 20. oktober, 2009 Simon, a ne bi blo ?e la?je (bl zihr s tvoje strani) ?e bi oglas kr umaknu! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Symon Napisano 20. oktober, 2009 Prijavi Napisano 20. oktober, 2009 Zakaj? ?e ga en teden prej, ko je bila cena 7700? ni nih?e kupil ga tudi za 9000? ne bo nih?e. Avto je pa itak zaaran. Citiraj
adormi11 Napisano 20. oktober, 2009 Prijavi Napisano 20. oktober, 2009 Eno tupo vpra?anje, sem komaj zdaj videl. A se spla?a zaradi 2-eh kw-jev pla?ati najvi?jo stopnjo zavarovanja? Citiraj
Sirius Napisano 20. oktober, 2009 Prijavi Napisano 20. oktober, 2009 Eno tupo vpra?anje, sem komaj zdaj videl.A se spla?a zaradi 2-eh kw-jev pla?ati najvi?jo stopnjo zavarovanja? Spla?a se tista dva ko(n)ja prodat pa pade? na popravnega za en razred nazaj. Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.
Symon Napisano 20. oktober, 2009 Prijavi Napisano 20. oktober, 2009 Eno tupo vpra?anje, sem komaj zdaj videl.A se spla?a zaradi 2-eh kw-jev pla?ati najvi?jo stopnjo zavarovanja? Res je tupo vpra?anje. Citiraj
Z M A J Napisano 21. oktober, 2009 Prijavi Napisano 21. oktober, 2009 Mogo?e se pa da nekako poskrbet za napako, da se tisti na registracijah zmoti, ups - napi?e 130KW! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Symon Napisano 21. oktober, 2009 Prijavi Napisano 21. oktober, 2009 Ja si nor pa, da me zaprejo zaradi goljufije? Nima? kaj, pa? tko je. Kaj naj se potem zjokam? Citiraj
Z M A J Napisano 21. oktober, 2009 Prijavi Napisano 21. oktober, 2009 Simon, v tem primeru bi jaz absolutno vztraju, da ni moja (voznikova) napaka, halooo? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
adormi11 Napisano 21. oktober, 2009 Prijavi Napisano 21. oktober, 2009 Res je tupo vpra?anje. Verjetno bo? ?e kaj delal na njem in bo? kr ostal v tem razredu. Citiraj
BOBI Napisano 21. oktober, 2009 Prijavi Napisano 21. oktober, 2009 saj vemo da nebo nic delal na motorju Citiraj MAZDA POWER
Symon Napisano 21. oktober, 2009 Prijavi Napisano 21. oktober, 2009 Ne, Klia ne bom ni? tunal kar se ti?e motorja. Enostavno je predrago. Medtem, ko sem pri SXu za 3k? pri?el na 250-260hp bi tu dal lahko trobentice in pri?el na ubogih 220 konjev in astronomsko porabo. ?esar si pa ne ?elim ker bo za vsak dan in ima serijsko kar (preverjeno!) zmerno porabo, se pravi 7,5-9,5. Citiraj
Boss Napisano 21. oktober, 2009 Prijavi Napisano 21. oktober, 2009 A se spla?a zaradi 2-eh kw-jev pla?ati najvi?jo stopnjo zavarovanja? Ne Ampak druge nima?, ?e je uradna homologacija imela zabele?en ta podatek. Citiraj
Sirius Napisano 21. oktober, 2009 Prijavi Napisano 21. oktober, 2009 Gre? na moto-tester in izmeri? mo?, saj ni re?eno, da ?e v dokumentih pi?e, jih mima toliko, ?e ne, ga posku?a? "uglasit" na -2KS. Dokument mora biti uraden (pe?at, podpis). Tester mora imeti tudi kako potrdilo o preciznosti. Nato gre? na homologacijo kjer mora biti tudi varianta zmanj?evanja mo?i, ne samo pove?evanja. Tista 2 konja pri 5000o/min pa tudi ne morejo bog ve kako vplivati na performanse Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.
Symon Napisano 21. oktober, 2009 Prijavi Napisano 21. oktober, 2009 Varianta bi bila ampak pomoje nih?e, ki pri nas meri konje nima kak?nega certifikata, ki bi ga gospod "zahojeni" Lovec na LPP upo?teval. Ponavadi so namre? z njim same te?ave ?e pri bolj enostavnih re?eh. Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 21. oktober, 2009 Prijavi Napisano 21. oktober, 2009 Varianta bi bila ampak pomoje nih?e, ki pri nas meri konje nima kak?nega certifikata, ki bi ga gospod "zahojeni" Lovec na LPP upo?teval. Ponavadi so namre? z njim same te?ave ?e pri bolj enostavnih re?eh. Tudi v Kranju ima? homologacije, tako da bi se mogo?e spla?al malo tja poklicat Citiraj
Symon Napisano 21. oktober, 2009 Prijavi Napisano 21. oktober, 2009 Hmmm, no glede na to, da imam dobre izku?nje z njimi in imam kranjske tablice bi mogo?e tole ?lo. Citiraj
Z M A J Napisano 21. oktober, 2009 Prijavi Napisano 21. oktober, 2009 ?eprov Simon; KR pa CE ?oferji ne slovijo glih kot ... Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Ninja Napisano 21. oktober, 2009 Prijavi Napisano 21. oktober, 2009 ?eprov Simon; KR pa CE ?oferji ne slovijo glih kot ... Zato mu bojo pa ?e z ve?jim veseljem vzeli 2 KW-ja Citiraj
Boss Napisano 21. oktober, 2009 Prijavi Napisano 21. oktober, 2009 Zato mu bojo pa ?e z ve?jim veseljem vzeli 2 KW-ja hehe zato, da ne bo prehiter Citiraj
Z M A J Napisano 23. oktober, 2009 Prijavi Napisano 23. oktober, 2009 S tem momentom za?enjam iskat nov ?iht, ker jih mam pouhno pizdo tlele - ve?na podrkavanja in mobingiranje, matr kokr kol nardi? (orng prek norme) ni dovolj, ?e ve?, ?e ve?, vedno ve? in ve?, mar?! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.