Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Ob 4.20 je malce prezgodaj (slab mesec) na svet pokukal moj sin?ek ?an Luka :dudek: . Velik je 48cm in tehta 2800g :ouje: .

Sex, V6 and Rock 'N' Roll

Napisano

Ob 4.20 je malce prezgodaj (slab mesec) na svet pokukal moj sin?ek ?an Luka :dudek: . Velik je 48cm in tehta 2800g :ouje: .

?estitke, ?e en nedono?en?ek kot jaz. :P:hohoho:

Naj bo zdravi in priden pa bo vse v najlep?em redu. :bravo:

Napisano

?estitke foter!!!

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

?estitke fant (upam da si prejel ?e prej sms)! :danzoman:

Jures - kaj pore?e? na originalnost imena? :harhar::P

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Eee bravo fotr... dobro si napohal... :aaaaa:

Zdej pa zobotrebce na veke... n? ve? spanja... :hohoho:

Feel free....

Napisano

?estitam vama za nara??aj, ?anu Luki pa ?im ve? zdravja in lep spanec.

:bravo::bravo::bravo:

Napisano

?estitke Si?i

Ampak a mi lahko vidva z Juretom odgovorite, kje sta najdla ta "dvojni" ime? K Jure svojga ?L-ja kli?e zgleda glih tko, kot bi klical dva froca in pol k sam en prlaufa, folk (vklju?no z mano) naokrog gleda, kje je ?e ta drug - zmeda ?ista :hohoho::hohoho:

33112_1.png

Napisano

@Boss - men se npr. v franco??ini al pa italijan??ini dobr sli?; Jean Luc (?on Lik) oz. Gianluca (Đanluka)! :danzoman::bravo:

Napisano

Imena ?ak pa sploh ?e nisem zasledu med SLO mladino, to je zanimiv? :P

Napisano

?estitke :bravo: Se ?e nabirajo Mazda driverji :P

it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it

32888_1.png

Napisano

@Boss - men se npr. v franco??ini al pa italijan??ini dobr sli?; Jean Luc (?on Lik) oz. Gianluca (Đanluka)! :danzoman::bravo:

A iz tega vica je pol to to Jean-Luc Picard, captain of the starship Enterprise... ....to boldly go where no man has gone before.

:danzoman:

?e dobr, da je fantek, ker ?e bi bila pun?ka bi bla kaj ? ?ana Lulika? :ne vem: :blush:

33112_1.png

Napisano

Ne Boss - ?an Lula al pa Lola! :P

P.S. Sam da ne bo kdo nakonc ?e mislu, da se s ?efom norca delava iz imen, ker to ne bo dr?al! :danzoman::bravo:

Napisano

Ma sej vejo, da sam na glas razmi?ljava :danzoman:

Sem najprej hotu napisat ?ana-Lukna ampak sem se raje v prste ugriznu. Eh...kurc pa sem vseeno npaisal :blush::blush:

33112_1.png

Napisano

Sli? se pokvarjeno (Boss ti ti pacek)! :blush::P

Jz pa zdele kon?ujem, pa letimo po?as na pot! :danzoman:

Napisano

WTF? ?zmeden?

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

Danes nabavil 16" feltne za mrcino :P

it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it

32888_1.png

Napisano

Ironija se ti ne zdi! :blink:

Meni se velikokrat zdi da je tale "helpfull" elektronika bolj v napoto kot pa ne......npr. skoraj prisegel bi da se na spolzki podlagi prej ustavim brez kot pa z abs, ko pedal zavore samo nekaj poskakuje avto pa kar z nezmanj?ano hitrostjo pelje naprej :wacko:

Napisano

izdelal odstranjevalec vinjet v manj kot 5 minutah iz doma najdenih materialov... :)

vinjete odstranil 2 kosa v manj kot 5 minutah ;)

post-11-1264935644_thumb.jpg

post-11-1264935653_thumb.jpg

LP KAALman

Napisano

?estitke Sishi ;) !

LP KAALman

Napisano

izdelal odstranjevalec vinjet v manj kot 5 minutah iz doma najdenih materialov... :)

vinjete odstranil 2 kosa v manj kot 5 minutah ;)

Bo treba zadevo patentirat in serijsko izdelovat.Evo,kje so ?oldi. ;)

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Haha, maš prav. Pa evo js se skoz vozim, zraven pa še kompliciram, kar temu našemu kompliciranmu motorju čist pritiče 😉   Se mi pa zdi prav, da se predebatira tud neke take malenkosti in zbere mnenja pa po možnosti pride do nečesa.
    • Glede na moje izkušnje z dizli najmanj idiot-proof motor.   Ne znam povezat električni regulator s temperaturo vode 🤔
    • Ljudje božji, vsedite se vendar v avte in se vozite. Za to so avto narejeni .Ne komplicirati toliko. 😉 Ko prebiram komentarje nekaterih lastnikov Mazd ti gor , mi takoj pride na misel kitarski forum. Modeli kupijo kitare za par jurjev (custom verzije svetovno znanih kitaristov) in komplicirano. Pa to ne štima ,pa ono. Pa ni dobro pobarvano,pa prečke niso v redu narejene...Svetovnim kitaristom so pa te iste kitare in modeli super. Ni problem v kitarah...
    • Saj ne vem, ali naj te človek jemlje resno ali bolj tako za šalo. Po moje bo to drugo.😉
    • @Jest te je že prehitel z objavo videa. Ta video je bil ubistvu danes že 3x objavljen na forumu.    
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.