Pohvalite se,...
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Glas je ko se klima vklopi, ni konstanten, tako da če je šel ležaj je to notranji v klimi in ne zunanji na jermenici. Lahko kaj več poveš kaj gre pod tega jurija na leto? kakšne stvari je npr. rabil menjat, popravit? Hvala
-
@scania prosim za razlago
-
Po moje je tudi najbolje, da če avto deluje, da se ga izvozi do smrti (avtomobilove, ne uporabnikove). In sprotno vzdrževanje in popravila, kar je treba. Ne vem, veliko ljudi moti, če plačujejo na leto do 1500€ stroškov za avto, če je ta vreden še samo 5000€. Čudna logika. Pač želja po nečem novem je prevelika. Seveda je na koncu potem vse dražje, ko enkrat zamenjajo in takrat jim je pa potem logično, da dajo po 3000€ na leto za avto.
-
Hvala za odgovor. @Janez007 komplet oljne verige + vodni razdelilec + peskanje sesalnih kolektorjev je bilo opravljeno preventivno pri 174k km. @NevLado ali je kakšen poseben razlog za olje 80W-90, ker original od Mazde je 75W-85?
-
Nekaj rešujemo, huda zmeda, hitimo, kaj jaz vem, kako so se moja očala znašla na stolu poleg mene. Prileti sodelavka z nekimi dokumenti in hitro sede poleg mene, da rešimo. In, seveda, sede na očala. Pa se opraviči: - "Joj, oprosti!" Pa jaz nazaj: - "Ne sekiraj se, so videle še večje katastrofe..." Šele, ko se je sodelavka na drugi strani začela smejati, sem dojel, kako bi se to dalo razumeti...
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.