qwerty Napisano 27. november, 2011 Prijavi Napisano 27. november, 2011 Evo ?e mal pa odhajam na Flughafen za v Deutschland Bremen ich komme Citiraj If in doubt, flat out...
Symon Napisano 27. november, 2011 Prijavi Napisano 27. november, 2011 Opral vse tri avte pri hi?i. Citiraj
Slivka Napisano 27. november, 2011 Prijavi Napisano 27. november, 2011 ?e si na volji, pripeljem ?e kak?nega... Citiraj
canyon Napisano 27. november, 2011 Prijavi Napisano 27. november, 2011 mud moje Fko bi blo fajn oprat ... drga? smo pa dons zrihtal pleh k je biu uzadi mal zaleten zdej pa sam ?e tazelen odbija? pofarbat na belo pol pa sam ?e zadno havbo u nulo na?telat da nebo nobenih velkih fultou pa skup zmetat zadevo pa bo ko nubo zgledal Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
YavarYe X6V6 Napisano 27. november, 2011 Prijavi Napisano 27. november, 2011 dobil daljinsko zaklepanje... za 10e iz ebaya.ne znam namontirat. Pirobaj shemo poslikat z kak iStvarjo, mogo?e se ti bo prej posvetilo kako gre. PS. Zajebancija. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 27. november, 2011 Prijavi Napisano 27. november, 2011 Z Dragcem mal zalaufala Rde?ga vraga - Mx5! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Hazzard20 Napisano 27. november, 2011 Prijavi Napisano 27. november, 2011 Zjutraj uspel na online poker turnirju premagat 815 igralcev in pobral 3.235,17$ ?ef odobril dopust od 2.12 do 4.1.2012 Citiraj
Z M A J Napisano 27. november, 2011 Prijavi Napisano 27. november, 2011 Tapravga, s 300 in tolk konji, ali samo M3 kot Mazda3, npr. 105 konjev? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Symon Napisano 27. november, 2011 Prijavi Napisano 27. november, 2011 Tapravga, s 300 in tolk konji, ali samo M3 kot Mazda3, npr. 105 konjev? Tapravga ///M3 s 343 konji ja. Je bil pa lastnik ///M3 zadovoljen z RSom, da je taprav hothatch. Je ?e enkrat na AC ugotovil, da Clio ne ostane toliko zadaj, da bi rekel, da je jajc. Da denar ne bi bil problem bi imel tudi jaz kaj tak?nega. Citiraj
Z M A J Napisano 27. november, 2011 Prijavi Napisano 27. november, 2011 Hehe, temu se pa? res re?e M3! Jaz pa sem si kar malo odpo?il danes, tko da bom jutri la?je ?tartal delovni teden! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Allyssa Napisano 27. november, 2011 Avtor Prijavi Napisano 27. november, 2011 Sej ne morm verjet da sm kon?noooooooooo generalno zrihtala kuhno,...jeeeeeej Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
YavarYe X6V6 Napisano 27. november, 2011 Prijavi Napisano 27. november, 2011 Na hitro malo pobrkal po mo?ganih sakerja, ga malo downgrejdal, ker druga?e gume ne bodo vidle snega. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Aws3nicK Napisano 27. november, 2011 Prijavi Napisano 27. november, 2011 Danes sem eno uro pometal okol hi?e Citiraj
tauko Napisano 28. november, 2011 Prijavi Napisano 28. november, 2011 V?eraj pre?ivel lep dan s svojo drago; sva se potepala po tolminsko-bov?kem koncu, vmes do?ivu deja-vu na kraju, kjer je mijatica pokazala svoje prikrite vragolije in po ne vem kolkem cajtu se pelju spet ?ez vr?i? sre?u pa mogo?e siriusa (lahk pa da ni bil) mal iz tolmina ven in na poti domov na gorenjski AC eno zelenko z lj registracijo in MAZDA nalepko ?ez celo blendo zadaj Citiraj
Turbo Lumpi Napisano 28. november, 2011 Prijavi Napisano 28. november, 2011 Naredu homemade sprednji strut bar, komplet rostfraj Citiraj
Z M A J Napisano 29. november, 2011 Prijavi Napisano 29. november, 2011 Jem XXL sendvi?, da ne bi sli?ajn shiral. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 30. november, 2011 Prijavi Napisano 30. november, 2011 Danes s kolegi rezerviral in vpla?al Silvestrovanje v Pragi! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Grega_ Napisano 1. december, 2011 Prijavi Napisano 1. december, 2011 Mi pa spet v Beograd....v bistvu tradicionalno ?e Citiraj
Z M A J Napisano 1. december, 2011 Prijavi Napisano 1. december, 2011 Mene tja niti mal ne vle?e (ve?)! Eto dans razturavam v pisarni, oujea! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Aws3nicK Napisano 1. december, 2011 Prijavi Napisano 1. december, 2011 ?el po avto na sevis. Kam, menda ?e veste. Avto dela lep? kot nov. Naredil cel krog po Ljubljanski obvoznici in se peljal do Polhovega Gradca in na To?ko ?elo. Razlika je o?itna. JozaGulikoza in Pelko - Citiraj
Z M A J Napisano 1. december, 2011 Prijavi Napisano 1. december, 2011 Sem ti reku, da je Simon fant od fare! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 1. december, 2011 Prijavi Napisano 1. december, 2011 Sem bil ?e kar nekikrat pr njemu, zlasti v dobi Reno Galune II! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Allyssa Napisano 2. december, 2011 Avtor Prijavi Napisano 2. december, 2011 U?er sm bla na koncertu 10 tenorjev. Res so face. In sm si clo izborila frej,..not,..ob 4h grem delat in bom pomojem tm kr do jutr, ker se mi ne bo spla?al dam hodt. Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.