Mraušk Mčk Napisano 26. november, 2011 Prijavi Napisano 26. november, 2011 A to si montiral v zgornji ?tuk zadnji?, ko si bil na unem malem balkonu na vrhu? A si ti to sam vidu a ti je to povedala una na?a soseda ki ima center za spremljanje dogodkov in izdelavo informacij. Ko sem v?eraj modificiral odtok scalnice iz zunanje kante in to po 10uri zve?er z vso razsvetljavo v slemenu, me je bilo verjetno videt tudi do vas Ampak greje pa klima k pr norcih! LpM Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Symon Napisano 26. november, 2011 Prijavi Napisano 26. november, 2011 A si ti to sam vidu a ti je to povedala una na?a soseda ki ima center za spremljanje dogodkov in izdelavo informacij. Ko sem v?eraj modificiral odtok scalnice iz zunanje kante in to po 10uri zve?er z vso razsvetljavo v slemenu, me je bilo verjetno videt tudi do vas Mimo sem se peljal, saj te dostikrat vidim, da si kar priden, ali ureja? vrt, pere? avto (mislim, da tudi ta teden?) ali pa si nasploh kje okoli hi?e. Katero sosedo misli? se mi pa ne sanja ker ne poznam dosti ljudi. Take babe so itak v vsaki vasi. Saj ve? kako je, njihovi problemi so preveliki zanje pa se raje s tujimi obremenjujejo. Oziroma kot pravi sodelavec: "Angle?i se ukvarjajo sami s seboj in imajo celo ?ivljenje dovolj dela." Na Pogled se pa res ni videlo, imamo pa razgled nad vsemi hribi na uni strani, polovico Morav?ami pa ?e je v Kra?cah ali Tu?tanju veselica se sli?i do nas. Da se pohvalim, v hosti smo bili pridni, v kurilnico sem navozil skoraj en kubik drv pa ?e sobo sem posesal. Citiraj
Aws3nicK Napisano 26. november, 2011 Prijavi Napisano 26. november, 2011 Z "na?mu" Simonom res ne more? kiksnit, pa mislim da je ?e cajt da ti za?ne biti 6-ka v ponos in ne sramoto ter nadlego! Sva se ?e sli?ala z njim, v pondelk grem na obisk pa da vdimo mojstra Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 26. november, 2011 Prijavi Napisano 26. november, 2011 Mimo sem se peljal, saj te dostikrat vidim, da si kar priden, ali ureja? vrt, pere? avto (mislim, da tudi ta teden?) ali pa si nasploh kje okoli hi?e. Nekam se pa? moram zate?i pred mojo zaj?ico Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Z M A J Napisano 27. november, 2011 Prijavi Napisano 27. november, 2011 Kljub temu da sem pono?i moral merkat zelo nemirno malo bitje, sm se kar uredu naspal! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Symon Napisano 27. november, 2011 Prijavi Napisano 27. november, 2011 Nekam se pa? moram zate?i pred mojo zaj?ico Citiraj
Ploki Napisano 27. november, 2011 Prijavi Napisano 27. november, 2011 dobil daljinsko zaklepanje... za 10e iz ebaya. ne znam namontirat. Citiraj
Deeyan Napisano 27. november, 2011 Prijavi Napisano 27. november, 2011 dobil daljinsko zaklepanje... za 10e iz ebaya.ne znam namontirat. si dobu papirje za vezavo zravn? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Ploki Napisano 27. november, 2011 Prijavi Napisano 27. november, 2011 ma ja sam so ful generi?ni Citiraj
Deeyan Napisano 27. november, 2011 Prijavi Napisano 27. november, 2011 dej, ?e ma? kako mo?nost mi po?l shemo na ZS Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
qwerty Napisano 27. november, 2011 Prijavi Napisano 27. november, 2011 Evo ?e mal pa odhajam na Flughafen za v Deutschland Bremen ich komme Citiraj If in doubt, flat out...
Symon Napisano 27. november, 2011 Prijavi Napisano 27. november, 2011 Opral vse tri avte pri hi?i. Citiraj
Slivka Napisano 27. november, 2011 Prijavi Napisano 27. november, 2011 ?e si na volji, pripeljem ?e kak?nega... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
canyon Napisano 27. november, 2011 Prijavi Napisano 27. november, 2011 mud moje Fko bi blo fajn oprat ... drga? smo pa dons zrihtal pleh k je biu uzadi mal zaleten zdej pa sam ?e tazelen odbija? pofarbat na belo pol pa sam ?e zadno havbo u nulo na?telat da nebo nobenih velkih fultou pa skup zmetat zadevo pa bo ko nubo zgledal Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
YavarYe X6V6 Napisano 27. november, 2011 Prijavi Napisano 27. november, 2011 dobil daljinsko zaklepanje... za 10e iz ebaya.ne znam namontirat. Pirobaj shemo poslikat z kak iStvarjo, mogo?e se ti bo prej posvetilo kako gre. PS. Zajebancija. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 27. november, 2011 Prijavi Napisano 27. november, 2011 Z Dragcem mal zalaufala Rde?ga vraga - Mx5! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Hazzard20 Napisano 27. november, 2011 Prijavi Napisano 27. november, 2011 Zjutraj uspel na online poker turnirju premagat 815 igralcev in pobral 3.235,17$ ?ef odobril dopust od 2.12 do 4.1.2012 Citiraj
Z M A J Napisano 27. november, 2011 Prijavi Napisano 27. november, 2011 Tapravga, s 300 in tolk konji, ali samo M3 kot Mazda3, npr. 105 konjev? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Symon Napisano 27. november, 2011 Prijavi Napisano 27. november, 2011 Tapravga, s 300 in tolk konji, ali samo M3 kot Mazda3, npr. 105 konjev? Tapravga ///M3 s 343 konji ja. Je bil pa lastnik ///M3 zadovoljen z RSom, da je taprav hothatch. Je ?e enkrat na AC ugotovil, da Clio ne ostane toliko zadaj, da bi rekel, da je jajc. Da denar ne bi bil problem bi imel tudi jaz kaj tak?nega. Citiraj
Z M A J Napisano 27. november, 2011 Prijavi Napisano 27. november, 2011 Hehe, temu se pa? res re?e M3! Jaz pa sem si kar malo odpo?il danes, tko da bom jutri la?je ?tartal delovni teden! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Allyssa Napisano 27. november, 2011 Avtor Prijavi Napisano 27. november, 2011 Sej ne morm verjet da sm kon?noooooooooo generalno zrihtala kuhno,...jeeeeeej Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
YavarYe X6V6 Napisano 27. november, 2011 Prijavi Napisano 27. november, 2011 Na hitro malo pobrkal po mo?ganih sakerja, ga malo downgrejdal, ker druga?e gume ne bodo vidle snega. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Aws3nicK Napisano 27. november, 2011 Prijavi Napisano 27. november, 2011 Danes sem eno uro pometal okol hi?e Citiraj
tauko Napisano 28. november, 2011 Prijavi Napisano 28. november, 2011 V?eraj pre?ivel lep dan s svojo drago; sva se potepala po tolminsko-bov?kem koncu, vmes do?ivu deja-vu na kraju, kjer je mijatica pokazala svoje prikrite vragolije in po ne vem kolkem cajtu se pelju spet ?ez vr?i? sre?u pa mogo?e siriusa (lahk pa da ni bil) mal iz tolmina ven in na poti domov na gorenjski AC eno zelenko z lj registracijo in MAZDA nalepko ?ez celo blendo zadaj Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.