Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

kokr doug se ?e nism vidu iz dolo?eno tun?ko dru?bo smo se mel dons kr bombasti?o .. pa ?e rahlo pirjeni ... dobr da smo sosedje in smo mel usi svoje jeklene konji?ke doma parkerane :D:bravo::cheers: :mi pijemoo:

Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !!

?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli ;)

Napisano

android 4.0 update za mojga Galaxy S2 :bravo:

Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !!

?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli ;)

Napisano

evo ! Motor imam par dni naredil cca 700km pa sem v?eraj ?e dobil frulico v gofljo in to na Rakitni :P

Kaj mislite kok je pokazal :jezicek:

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

Naslednica je zaarana, vm pa ne bo u?e?, ker it is Japan no more :(

Ah kje, saj nismo zna?karji, poglej mene ?udaka v francoskem parfum?ku pa sem ?e vedno zadovoljen. Da se pohvalim, danes je mojega RSa peljal lastnik ITR in bil navdu?en nad lego RSa in motorjem, jaz pa njegovo Integro Type R in tudi navdu?en nad dogajanjem nad 6000 obrati in bremzami. Tako, da o?itno sta oba kar fajna avta, da sva bila drug nad drugim navdu?ena pa sta kar se zna?k ti?e ?isto skregani znamki. :hudicek:

Da svojega novega rekorda na Racelandu ne omenjam. :jupiii:

Napisano

Pre?ivel party na gospodarcu in nenormalne koli?ine Jacka, Captain Morgana in na koncu burn vodk...in to tolk da niti spat nism mogu zaradi tega burna...dam pr?u ob 7:00 :blink: ....noro dobr party :jupiii: dost za en cajt :)

Napisano

Zakon izkori??en dan, cca 150km ?iste u?ivancije po soncu (gornji grad-sol?ava-jezersko) :ouje:

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Napisano

Tole je bla pa konkretna in lepa turica :) Pa ?e boruta smo sre?al na poti :)

Druga? pa mislm da je to prvi ve?ji krst za mojo rumenko :D

Napisano

Tole je bla pa konkretna in lepa turica :) Pa ?e boruta smo sre?al na poti :)

Druga? pa mislm da je to prvi ve?ji krst za mojo rumenko :D

Takele cestice so razlog zakaj sem imel svoje ?ase Miato in u?ivu K ZMAJ! :blush::vesel::punk:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

KLUB REGISTRIRAN! :ouje::vesel: :mi pijemoo:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

ceprav dezevn dan je bil kr uspesen..

dobil sm rezervno gumo s feltno vred za pameten dnar.

pa na mazda servisu BTC so mi nudil popust na glavni servis 50ojrov cenejse kot mo?nikova ponudba v kranju, zdej sam morm it pa preverit kok stane pri mo?niku servis.. :D

www.trziskisladoled.si

Napisano

v jamralniku se na veliko pi?e o raznih razdrtih zvezah, prebolevanju itd...fantje, glavo pokonc (ta zgorno :D ), pa n? se sekirat, babe znajo bit ?leht, desci smo pa k ku?ki, capljamo za njimi k da so kraljice :zvizga: jst sm se v?asih kr mal zamislu, kok sm prpravln nardit in ?rtvovat za 10dag poscanga mesa ?zmeden?

No, da se zdej mal pohvalm, ?e dolg se nism n?...dokon?no sm pometu z nekaterimi ?enskami, s katerimi sm mel posla in sm vidu, da to nikamor ne pelje, sploh ne na dolgi rok :blush: in sm odpru nov list v ?ivljenju ter se odlo?u, da je pri tridesetih ?as, da si najdm ENO fajno resno de?vo :D bol? da zdele za?nem, da se bo do 40.leta ?e kej prjel :dudek: Ja ni kej, staram se, zdej ko je pa ?e mercedes pred hi?o je treba pa res mal miselnost spremenit :jupiii:

Napisano

?ak mal, a nisi ti Milf Hunter? :hudicek:

hja o?itno zelenc ne obeta veliko :hudicek:

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

Neyko, kar sm se jzt navadu na cabriu...zmer mor? it na uno bejbo k ne pali na tvoj avto :D Ostale so vse ke? p**** :D

Napisano

hehe, boss, po potrebi tud avatar zamenjam, sam ?ist mo?n da bom k?no starej?o upeu, take zgledajo palijo na trikrako zvezdo :danzoman:

Napisano

avatar je ?ist cool in glede na tvoja leta ne bo ni? narobe, ?e bo? zapel kak?no starej?o :jupiii:

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Haha, maš prav. Pa evo js se skoz vozim, zraven pa še kompliciram, kar temu našemu kompliciranmu motorju čist pritiče 😉   Se mi pa zdi prav, da se predebatira tud neke take malenkosti in zbere mnenja pa po možnosti pride do nečesa.
    • Glede na moje izkušnje z dizli najmanj idiot-proof motor.   Ne znam povezat električni regulator s temperaturo vode 🤔
    • Ljudje božji, vsedite se vendar v avte in se vozite. Za to so avto narejeni .Ne komplicirati toliko. 😉 Ko prebiram komentarje nekaterih lastnikov Mazd ti gor , mi takoj pride na misel kitarski forum. Modeli kupijo kitare za par jurjev (custom verzije svetovno znanih kitaristov) in komplicirano. Pa to ne štima ,pa ono. Pa ni dobro pobarvano,pa prečke niso v redu narejene...Svetovnim kitaristom so pa te iste kitare in modeli super. Ni problem v kitarah...
    • Saj ne vem, ali naj te človek jemlje resno ali bolj tako za šalo. Po moje bo to drugo.😉
    • @Jest te je že prehitel z objavo videa. Ta video je bil ubistvu danes že 3x objavljen na forumu.    
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.