Baby Viper Napisano 13. avgust, 2013 Prijavi Napisano 13. avgust, 2013 Lublana je bulana pravjo, tko da nemogo?e je mogo?e Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Mraušk Mčk Napisano 13. avgust, 2013 Prijavi Napisano 13. avgust, 2013 Danes se je na?a dru?inica pove?ala za enega ?lana - malo pun?ko po imenu ?iva. Sam porod se je zgodil hitro in brez problemov. Je pa imel fotr kot (pol)profesionalen fotograf kar nekaj problemov. Porod je fotografiral v treh korakih: Korak 1. - Test shot je razkril, da so akumulatorji v fle?u prazni (OK bo pa fle? na samem fotoaparatu zado??al). Korak 2. - Poizkusim snemat filem?ek a se izka?e, da v fotki?u ni spominske kartice (pozabil v ?italcu kartic). Korak 3. - Iz ?epa potegnem mobilnik in fotkam. Ampak, mala princeska je res lu?tna Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Boss Napisano 13. avgust, 2013 Prijavi Napisano 13. avgust, 2013 Ja ?estitke obema sodelujo?ima Citiraj
Symon Napisano 14. avgust, 2013 Prijavi Napisano 14. avgust, 2013 Opala, ?estitke! Naj bo zdrava in pridna. Citiraj
Z M A J Napisano 14. avgust, 2013 Prijavi Napisano 14. avgust, 2013 Odli?no, ?estitke za veseli dogodek! Eto, kon?no smo do?akali de?, da mogo?e malo ubla?i su?o, pa ?e ro? in fri?nih dreve??kov mi ne bo treba zalivat. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Dejan Pavlovic Napisano 14. avgust, 2013 Prijavi Napisano 14. avgust, 2013 @jures: se mi pol spla?a dans popoudn it al jutr zjutrj? Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
Alex Napisano 14. avgust, 2013 Prijavi Napisano 14. avgust, 2013 Juhu, piha in de?uje in ?e shladilo se je.Upam, da je konec poletja. Citiraj
Z M A J Napisano 15. avgust, 2013 Prijavi Napisano 15. avgust, 2013 Zdele z eno gospodi?no ?tartam mal v gri?e. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Panter23 Napisano 15. avgust, 2013 Prijavi Napisano 15. avgust, 2013 Enkratno pre?ivet dan najprej na Brezjah, pol pa v Lesce na miting. Ka to obvladajo majstri Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 16. avgust, 2013 Prijavi Napisano 16. avgust, 2013 Danes se je na?a dru?inica pove?ala za enega ?lana - malo pun?ko po imenu ?iva. Sam porod se je zgodil hitro in brez problemov. Je pa imel fotr kot (pol)profesionalen fotograf kar nekaj problemov. Porod je fotografiral v treh korakih: Korak 1. - Test shot je razkril, da so akumulatorji v fle?u prazni (OK bo pa fle? na samem fotoaparatu zado??al). Korak 2. - Poizkusim snemat filem?ek a se izka?e, da v fotki?u ni spominske kartice (pozabil v ?italcu kartic). Korak 3. - Iz ?epa potegnem mobilnik in fotkam. Ampak, mala princeska je res lu?tna ?estitke star?ema predvsem materi in o?etu. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Deeyan Napisano 16. avgust, 2013 Prijavi Napisano 16. avgust, 2013 Danes se je na?a dru?inica pove?ala za enega ?lana - malo pun?ko po imenu ?iva. Sam porod se je zgodil hitro in brez problemov. Je pa imel fotr kot (pol)profesionalen fotograf kar nekaj problemov. Porod je fotografiral v treh korakih: Korak 1. - Test shot je razkril, da so akumulatorji v fle?u prazni (OK bo pa fle? na samem fotoaparatu zado??al). Korak 2. - Poizkusim snemat filem?ek a se izka?e, da v fotki?u ni spominske kartice (pozabil v ?italcu kartic). Korak 3. - Iz ?epa potegnem mobilnik in fotkam. Ampak, mala princeska je res lu?tna ?estitke! Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Quercus Napisano 16. avgust, 2013 Prijavi Napisano 16. avgust, 2013 Danes po zelo zelo ?asu videl Rabo, jutri pa na ?agarijo sko?im Citiraj
AmpeR Napisano 16. avgust, 2013 Prijavi Napisano 16. avgust, 2013 Jutri zgodaj zjutraj pa na Nanos nabrat malo kondicije Mogo?e jo bom rabil za na Triglav.... Citiraj
Jest Napisano 16. avgust, 2013 Prijavi Napisano 16. avgust, 2013 Jutri zgodaj zjutraj pa na Nanos nabrat malo kondicije Mogo?e jo bom rabil za na Triglav.... A takole kot tukaj >> http://goo.gl/iRtEbr Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
AmpeR Napisano 17. avgust, 2013 Prijavi Napisano 17. avgust, 2013 A takole kot tukaj >> http://goo.gl/iRtEbr A ne, tokrat je Ma?ka ostala v gara?i 1:30 ure do vrha po tadolgi. Pogled proti jugu: Citiraj
Jest Napisano 17. avgust, 2013 Prijavi Napisano 17. avgust, 2013 Priprave na dopust Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
YavarYe X6V6 Napisano 19. avgust, 2013 Prijavi Napisano 19. avgust, 2013 Greste kampirat ? r Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Panter23 Napisano 23. avgust, 2013 Prijavi Napisano 23. avgust, 2013 V?eraj na?a dru?ina s kolegi pre?ivela enkraten dan v prekmurju! Citiraj
Još šta Napisano 23. avgust, 2013 Prijavi Napisano 23. avgust, 2013 biv prvic letos na slovenski obali Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
dejanot Napisano 23. avgust, 2013 Prijavi Napisano 23. avgust, 2013 Cao No naj se jaz postavim svojo "kosarco", pac zelo zadovoljen s porabo "svaba" za dva dni sem obiskal SLO obalo in da napisem nekaj o porabi, pred odhodom resartiral BC napolnil tank in odsel na rahli oddih, torej na AC je poraba nihala od 7l pa do 12l in se ustavila na povprecju 8,5l pac voznja po AC, malo sem se krozil po Istri kjer se je poprecje dvigovalo in spuscalo in se je nekje potem ustavilo na 9,8l, po odhodu domov je na koncu bila zabelezena poraba 9,4l, voznja je bila mirna brez divjanja, nekaj zastojev na AC (nesreca in dela na cesti), bilo je nekaj prehitavanj in micken sportne/hitre voznje, BC je na klancih porabo kazal recmo cca 21l (najnizja na klancu je bila 12l, najvisja pa 28l), prevozil sem nekje 200KM,... tako da , kr uredu LP Citiraj !!! Adrenalin is our food, speed is our drug, DOWNHILL is our life,... =) !!!
Z M A J Napisano 26. avgust, 2013 Prijavi Napisano 26. avgust, 2013 Dans smo dobili ?e enega zadovoljnega LPG uporabnika, ki mu je sistem vgradil SIGAS d.o.o. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 26. avgust, 2013 Prijavi Napisano 26. avgust, 2013 Cao No naj se jaz postavim svojo "kosarco", pac zelo zadovoljen s porabo "svaba" za dva dni sem obiskal SLO obalo in da napisem nekaj o porabi, pred odhodom resartiral BC napolnil tank in odsel na rahli oddih, torej na AC je poraba nihala od 7l pa do 12l in se ustavila na povprecju 8,5l pac voznja po AC, malo sem se krozil po Istri kjer se je poprecje dvigovalo in spuscalo in se je nekje potem ustavilo na 9,8l, po odhodu domov je na koncu bila zabelezena poraba 9,4l, voznja je bila mirna brez divjanja, nekaj zastojev na AC (nesreca in dela na cesti), bilo je nekaj prehitavanj in micken sportne/hitre voznje, BC je na klancih porabo kazal recmo cca 21l (najnizja na klancu je bila 12l, najvisja pa 28l), prevozil sem nekje 200KM,... tako da , kr uredu LP S tako porabo bi se jaz raje vpisal pod jamralnik...Aja, pi?e? o ?vabu. Ja, potem se pa res lahko pohvali? s porabo... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
dejanot Napisano 26. avgust, 2013 Prijavi Napisano 26. avgust, 2013 S tako porabo bi se jaz raje vpisal pod jamralnik...Aja, pi?e? o ?vabu. Ja, potem se pa res lahko pohvali? s porabo... Cao Za to svabsko kisto je pohvalno, pije pa nikamor ne gre hehe LP Citiraj !!! Adrenalin is our food, speed is our drug, DOWNHILL is our life,... =) !!!
Strela Napisano 26. avgust, 2013 Prijavi Napisano 26. avgust, 2013 Cao Za to svabsko kisto je pohvalno, pije pa nikamor ne gre hehe LP Pa pocen si jo dobo in dolgo naj slu?i, to tudi nekaj odtehta! Citiraj
dejanot Napisano 26. avgust, 2013 Prijavi Napisano 26. avgust, 2013 Pa pocen si jo dobo in dolgo naj slu?i, to tudi nekaj odtehta! Cao Seveda, sluzi in bo sluzila pa kolkr ze bo LP Citiraj !!! Adrenalin is our food, speed is our drug, DOWNHILL is our life,... =) !!!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.