Z M A J Napisano 14. januar, 2015 Prijavi Napisano 14. januar, 2015 Dans je en super dan! Upam, da tudi za vas oz. vam takega ?elim! 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jstdoma Napisano 15. januar, 2015 Prijavi Napisano 15. januar, 2015 A je ?e ?as da se pohvalim? Zdaj ko nimam ve? Mazde. 1 Citiraj
canyon Napisano 16. januar, 2015 Prijavi Napisano 16. januar, 2015 no pa sm se poslovu od starga stola ker mi je hrbtni naslon popustu no in sm ?u po novega in mi dizajn novega zelo ustreza Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Jest Napisano 16. januar, 2015 Prijavi Napisano 16. januar, 2015 no pa sm se poslovu od starga stola ker mi je hrbtni naslon popustu no in sm ?u po novega in mi dizajn novega zelo ustrezaTo gre v Hondo? 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
canyon Napisano 16. januar, 2015 Prijavi Napisano 16. januar, 2015 To gre v Hondo? Ne ne tale bo kr v sobi pred racunalnikom Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Z M A J Napisano 18. januar, 2015 Prijavi Napisano 18. januar, 2015 Dans nam je uspel en fletn hribovski pohod. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Katjaa Napisano 18. januar, 2015 Prijavi Napisano 18. januar, 2015 Po dolgem ?asu sem si vzela ?as zase, za mo?a in avto:) Mali je bil cel dan pri babici. Citiraj
jstdoma Napisano 20. januar, 2015 Prijavi Napisano 20. januar, 2015 Bencin se je spet pocenil Komaj ?akam da dobim V8 nazaj iz servisa 1 Citiraj
SpEkTr Napisano 20. januar, 2015 Prijavi Napisano 20. januar, 2015 ?e ti bo kej za benz ostal Citiraj
jstdoma Napisano 20. januar, 2015 Prijavi Napisano 20. januar, 2015 ?e ti bo kej za benz ostal Na to pa sploh pomislu nism Citiraj
Jest Napisano 20. januar, 2015 Prijavi Napisano 20. januar, 2015 Cene goriv danes in na dan?nji dan pred enim letom ... 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
mazdaman Napisano 20. januar, 2015 Prijavi Napisano 20. januar, 2015 Zdaj pa voom voom Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
jstdoma Napisano 20. januar, 2015 Prijavi Napisano 20. januar, 2015 Zdaj pa voom voom Sem bil na servisu Interclass - tam imajo Mazde in Volvote.Do tam me je zapeljal pa sodelavec z novo Mazdo 3.Tako da sem ?e vedno v svetu Mazde 1 Citiraj
Z M A J Napisano 21. januar, 2015 Prijavi Napisano 21. januar, 2015 Navdu?il enga Mazda?a za ?lanstvo v MK in sva tudi izpolnila papirje ter ?lanarino, kar sem takoj oboje dostavil blagajniku v nabiralnik. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 21. januar, 2015 Prijavi Napisano 21. januar, 2015 Ponosen na svojega mlaj?ega brata - dohtarja. Posnetek.?upavac od 1:21 naprej. KLIK 3 Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Strela Napisano 21. januar, 2015 Prijavi Napisano 21. januar, 2015 Ponosen na svojega mlaj?ega brata - dohtarja. Posnetek.?upavac od 1:21 naprej. KLIKFulll lepo da imamo tak?ne, mlade, pametne v tej na?i de?elici. Citiraj
Gelipter Napisano 21. januar, 2015 Prijavi Napisano 21. januar, 2015 Fulll lepo da imamo tak?ne, mlade, pametne v tej na?i de?elici.Ej...to je super ...tako naprej LP??? Citiraj
jures Napisano 22. januar, 2015 Prijavi Napisano 22. januar, 2015 GO Shibby! Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mazdaman Napisano 22. januar, 2015 Prijavi Napisano 22. januar, 2015 Ponosen na svojega mlaj?ega brata - dohtarja. Posnetek.?upavac od 1:21 naprej. KLIKSami ?upavci. Zgleda mu je jo?ko kazala, da mu je ?lo tak na smeh. Druga?e pa ?estitke za uspeh in ?im boljo?o integracijo izdelka v na?e ?ivljenje pa ne ga kazat zavarovalnicam. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
YavarYe X6V6 Napisano 22. januar, 2015 Prijavi Napisano 22. januar, 2015 GO Shibby!WTF ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 22. januar, 2015 Prijavi Napisano 22. januar, 2015 Toyota? A sm faliu brata.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 23. januar, 2015 Prijavi Napisano 23. januar, 2015 Dr. Simon Pelko mi je posodil svojo Rx8 za ta wikend. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 24. januar, 2015 Prijavi Napisano 24. januar, 2015 Dr. Simon Pelko mi je posodil svojo Rx8 za ta wikend. pa ?rpalko s sabo na prkolci 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.