Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL


Priporočeno sporočilo

Napisano

Nisem nek hribolazec, toda danes mi je uspelo prilezt na veliko planino. Je sel cel office (4je) smo sli tam na kranjski rak pa potem tam pri kamnolomu parkirali.

 

Vreme ok 👍 Pihalo, ko pri norcih 💨 .... voznja s CX30 po tistih ovinkih ... cisti uzitek 💪

 

planina.thumb.jpeg.29d5099e3f898648933a7e9a3b83f695.jpeg

Napisano
pred 9 urami je Bini napisal:

Ko boš poročen 35let bo tudi tebi šlo na smeh..... 😊

Danes pa na eno dobro večerjo h Krpan-u..... 😉

Obljuba dela dog.....😊

Večerja v teku.......:bravo:

IMG_20211020_193404~2.jpg

IMG_20211020_193342.jpg

Napisano (urejeno)
Pred eno uro je Matick napisal:

a majo dobre burgerje?

 

Nisem jedel burger, ampak po reakciji žene sodeč je odličen! (Krpan burger) 😊👍

Še ena za lušte..... :prstgor:

IMG_20211020_193404.jpg

Popravljeno od Bini
Napisano
pred 13 urami je Bini napisal:

Nisem jedel burger, ampak po reakciji žene sodeč je odličen! (Krpan burger) 😊👍

Še ena za lušte..... :prstgor:

IMG_20211020_193404.jpg

Dobr si(sta)jedel(la)...jaz sem nazadnje v "vaših"koncih jedel burger pri bohorju v rog.slatini in je bil tudi bomba👍😉, zgleda ste v tistih koncih dobri v tem....mislim da ostali kraji kar zaostajajo (tako kakovostno, kot cenovno...).

 

Napisano
pred 8 minutami je sportman333 napisal:

Dobr si(sta)jedel(la)...jaz sem nazadnje v "vaših"koncih jedel burger pri bohorju v rog.slatini in je bil tudi bomba👍😉, zgleda ste v tistih koncih dobri v tem....mislim da ostali kraji kar zaostajajo (tako kakovostno, kot cenovno...).

 

:bravo:

Napisano

Nedeljo preživel v odlični družbi in smo splezali 5 "ferrat"; Glinščico 3 različne in potem še nad Vipavo; Furlanova ter Otmarjeva plezalna pot. ADRENALINSKO :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano
dne 10. 10. 2021 ob 15:53 je TiEn napisal:

Po dveh dneh testo za napolitanske pice hmalu pripravljeno..manjka mu samo še kako urco na sobni temperaturi

 

20211009_154413.thumb.jpg.b907b9a9b8aab073295178c9df646f56.jpg20211010_111440.thumb.jpg.4b5a9bd19705a66a227657f7df30a882.jpg20211010_155140.thumb.jpg.cb7287e8aece39caec66db408432e466.jpg

Evo,tole bo pica po tvojem receptu!👍 Čez pol ure gre v nadaljno obdelavo......😊

 

 

IMG_20211025_200220.jpg

Nekaj takih pa za sladico......:jupiii:

IMG_20211025_185654.jpg

Napisano
pred 9 minutami je Bini napisal:

Evo,tole bo pica po tvojem receptu!👍 Čez pol ure gre v nadaljno obdelavo......😊

 

 

IMG_20211025_200220.jpg

Nekaj takih pa za sladico......:jupiii:

IMG_20211025_185654.jpg

Mi delate kar gušte s temi pizzami. 🤪 Jaz grem ponavadi v Šared nad Izolo, kjer imajo tak stil pizz. 

 

 

Napisano

Če nebi imeli pice "podplat" skoraj vsepovsod okoli nas bi človek še kam šel. Raje pico naredim doma. 

N7rRRL1.jpg

Napisano

Super bini, ampak a ne zgledajo te kroglice gromozanske ? Za 1 pico rabiš 250g kroglice testa

 


image.jpeg

 

Napisano

Takole je bila videt pred 10 minutami......😊😆😉

IMG_20211025_204711~2.jpg

pred 4 minutami je TiEn napisal:

Super bini, ampak a ne zgledajo te kroglice gromozanske ? Za 1 pico rabiš 250g kroglice testa

Točno toliko imajo. Iz ene kile moke je 6 kroglic.😊

 

Napisano
pred 38 minutami je TiEn napisal:

Zgleda odlično. Kaka je bila?

 

Še par mojih

20210904_142319.thumb.jpg.ffb6b5f18f47bd608778b71e0e0f1424.jpg20211010_175350.thumb.jpg.640e0d5a1aeea00fea1c58258ca5d570.jpg20210904_145728.thumb.jpg.7afa938f0e0182688b202b77c24381df.jpg

Odlične 👌😊

Tudi tvoje so videt,da so dobre....👌

 

Napisano

To pecete v navadni pecici ali imate kake one Ooni ali kaj podobnega?

 

Sam delam po receptu na linku. Pa ponavadi super uspe v navadni pecici na weber kamnu na max temperaturi (gretje zgoraj+spodaj).

WWW.STADLERMADE.COM

Create your own recipe with the Pizza Dough Calculator. Pick a style and hit calculate for a custom recipe for your Stadler Made Outdoor Oven.

 

Napisano
pred 23 minutami je Bossek napisal:

To pecete v navadni pecici ali imate kake one Ooni ali kaj podobnega?

 

Sam delam po receptu na linku. Pa ponavadi super uspe v navadni pecici na weber kamnu na max temperaturi (gretje zgoraj+spodaj).

WWW.STADLERMADE.COM

Create your own recipe with the Pizza Dough Calculator. Pick a style and hit calculate for a custom recipe for your Stadler Made Outdoor Oven.

 

Jp, za poleti je pa tole.....😉👌

IMG_20200624_200954~2.jpg

IMG_20200624_200812~3.jpg

IMG_20200624_200910~2.jpg

IMG_20200620_135223.jpg

Napisano

Domača pečica + šamotna plošča pečem na zgornji tretini na žar+ventilacija da dobiš malo zapečeno skorjo in prej pečeno pico

 


image.jpeg

 

Napisano

frej day .... austrija ma praznik :jupiii::jupiii::jupiii::jupiii::jupiii:

Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !!

?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli ;)

Napisano
pred 9 urami je Bini napisal:

Jp, za poleti je pa tole.....😉👌

IMG_20200624_200954~2.jpg

IMG_20200624_200812~3.jpg

IMG_20200624_200910~2.jpg

IMG_20200620_135223.jpg

 

Hm, imam doma webra, pa vidim, da bom moral nabavit še en dodatek za pečenje pic. Pridem na inštrukcije, ko bo taprav čas. :)

Napisano
pred 3 urami je pob napisal:

 

Hm, imam doma webra, pa vidim, da bom moral nabavit še en dodatek za pečenje pic. Pridem na inštrukcije, ko bo taprav čas. :)

👍😊

Napisano

To za weber je fajn ja sam še en termometerček pa držat temperaturo med 450-500 stopinj,.. pa maš napolitasnko pico v minutki narjano

 


image.jpeg

 

Napisano
To za weber je fajn ja sam še en termometerček pa držat temperaturo med 450-500 stopinj,.. pa maš napolitasnko pico v minutki narjano
Tako ja, jaz sem modificiral ferrarija da dobim ene 450,in je tudi top.

Sent from my SM-G780F using Tapatalk

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

  Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

  • Zadnja sporočila

    • @Alex Malo bolj prečekiral-dejansko so te v zgornjem linku še najprimernejše oz. najbližje odščipnejo...pač edine take Knipexove t.i."flush cut" ščipalke. Ostale so praktično vse bolj za elektroniko,ali za plastiko.   Ampak-PAZI!!! Kot sem že napisal-"do not cut steel"-torej le za mehke kovine-baker do fi-6mm! Če pa rabiš za jeklo ipd. pa kakšne od tistih zgoraj predstavljenih. Meni se najbolj dopadejo 61 01 200,a kakor za koga-vsake imajo svoje prednosti in slabosti.   Je pa tudi res,da vsake ščipalke v bistvu ne "režejo",ampak na koncu "odtrgajo" oz. "raztrgajo"...zmogljivejše imajo za to na rezilih celo nabrušeno vdrtino,da tako lahko zagrabijo večji fi....a seveda je tu spet problem pri ščipanju tanjših žic itd...pač-idealne ščipalke ne obstajajo.... Kaj mislim z tem povedati-vem,kako kitara izgleda (sem iz glasbene družine,in nekaj let sem tudi jaz igral kitaro-klasično),in kako te prečke morajo biti na koncu obdelane,da ne režejo v dlan...v vsakem primeru boš moraj konec še obdelati,ker mora biti "perfektno"...ok-komu to govorim😄😉...gre za to,oz.,kaj bi rad povedal-po moje,če boš hotel prečko "poravnati" z vratom,boš v vsakem primeru moral ščipnjen konec prečke še na fino zbrusiti. Z takim "flush cut" bi se nekaj brušenja rešil,a ne povsem...pač kitara oz. vrat mora biti res v nulo izdelan-brez ostrih koncev prečk....po drugi strani pa prečke tudi ne smejo biti prekratke...bi najbrž grdo izgledalo🙄 Jaz bi na tvojem mestu vzel 20-stopinj "upognjene" CoBolt,ki nimajo simetričnih rezil (glej piktogram zraven navedbe 20-stopinj),in že "bližje" odščipnejo... Npr. tele Just a moment... WWW.KNIPEX.COM   Te so brez "udrtine" v rezilih in z "enostavnimi" plastificiranimi ročaji....obstajajo tudi varijante z komfortnimi ročaji itd...pač izberi po osebnih preferencah. Ali pa tiste TwinForce,ki sem jih lih predstavil...a kot rečeno-niso FlushCut. Meni npr. so bolj všeč enostavni ročaji,ker pri montaži lažje vtaknem v globok žep (vtaknem zmeraj le eno ročico),in tudi lažje izvlečem...in pri izvleku ni problemov z zatikanjem,če imam "v žepu" dve,tri ali več klešč.   Še enkrat-če pa res potrebuješ zgolj za mehke kovine,pa tiste z zgornjega linka.   Pri odločitvi,pa je fino,če lahko vidiš v živo-priporočam Žabjek v Ljubljani-imajo res veliko klešč na zalogi...a spet ne čisto vsega. Seveda so malce dražji,kot npr. najugodnejši online,a da lahko "primeš v roko"...saj veš...nič ni zastonj.   Upam,da sem ti bil v pomoč.   L.P.
    • Kako taki majstri obdržijo posel mi je res misterija.....a folk nič ne preveri preden da tako zadevo servisirati?!?
    • Zakaj si pa te ti tako gužvo delal v službi in se grenek, da dobiš Zoe?🤪
    • Ja tudi v Mariboru se je od časa ko je @godlike kupoval zamenjalo prodajalce. Branko je v penziji in sta sedaj Gorazd in Dejan.
    • Kot že napisano ob nakupu...   Jaz sem bil zadovoljen z nakupovalno izkušnjo, prodajalcem v Ferk-MB.   Na 3K popusta od Mazde sem dobil še 500€, ostali prodajalci, ki sem jih kontaktirali, niso dali več.   Morda bi še kje bila kakšna majhna razlika, dvomim da večja...
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.