Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Danes ponovno registriral sezonsko vozilo. :)

IMG_20240514_155257.jpg

• Všeč 5
  • Ljubim 1

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

ojoj brzwta na tablci,.. tevi so takoj za italijanmi po neumnosti po cestah

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.

Napisano

Zgrešil si, ta ima vrtnico, ta je v redu. Tista vrtnica ga v bistvu rešuje, pa čeprav ima BMW...

Samo, da pa dobiš BMW s karfijolo na tablici... To je pa tako huda kombinacija, da si je niti zamisliti ne morem...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

Evo pogoji za vpis v drugi letnik magistra narejeni,..zdej pa še stisnit za 2 izpita,..da rešim letos vse

• Všeč 7
  • Ljubim 3

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah ter voznik premium kolesa na premium pnevmatikah.

Napisano

Končno vem kam pelje leva makadamska pot, več bom pa objavil med 'kolesarje' :)

IMG_20240515_130800.jpg

Napisano

Končno prišlo...so kar orng zamudili z izdajo...pol pa čakaš k butelj🥺 

Odličen mastering...tako na hitro...Atmos trga gate😃...Careless hisper...Last Christmas TOP👍 

Club Tropicana je noro dober surround😯...na začetku ko avtomobil z zadnjih zvočnikov...prehodi brez lukenj...tekoče,nevsiljeno,naravno...kapo dol tonskim mojstrom👍😃 

Bom rabil kar nekaj časa,da vse verzije preposlušam🙄...

IMG_20240515_174329.jpg

IMG_20240515_174406.jpg

IMG_20240515_174638.jpg

IMG_20240515_174643.jpg

• Všeč 1
  • Ljubim 1
Napisano

Tak pa parkiramo stari mački. Tu nobena pomoč ne pomaga.

In nisem izstopil niti 1x iz avta, da bi pogledal kje sem.

20240513_171357.jpg

• Všeč 3
  • Haha 1
  • Začuden 1
  • Ljubim 2
Napisano
pred 1 minuto je godlike napisal:

Tak pa parkiramo stari mački. Tu nobena pomoč ne pomaga.

In nisem izstopil niti 1x iz avta, da bi pogledal kje sem.

20240513_171357.jpg

si mel fore, če bi v peletke butnu itak ne bi blo panike :lol:

Napisano

Jaz sem tudi videl, da sem blizu parkiral zandjič ko sem opazil odtis tablice na fasadi

• Haha 3
  • Začuden 2

Napisano

Schurda, forumski kolega Mazdaš, mi je povsem prenovil moj hišni čarunalnik in sem mu res zelo hvaležen. Nisem nek zahteven uporabnik, igric tudi ne igram, je pa napredek več kot očiten. :)

• Všeč 4
  • Ljubim 2

Napisano

IN VENDAR SE VRTI!

Sem vesel kot že dolgo ne. Kar smeje se mi. Niti tistih 914€ na računu ni pokvarilo nasmeha...

• Všeč 2
  • Začuden 2
  • Zmeden 2

serviser.gif

Napisano
pred 5 urami je Tilen5 napisal:

Jaz sem tudi videl, da sem blizu parkiral zandjič ko sem opazil odtis tablice na fasadi

Si se oddahnil, da ni odtis tvoje tablice in da je bil ziher en tujc, k je bil napis ma fasadi tako čuden.

34910_1.png

Napisano
pred 3 urami je Slivka napisal:

IN VENDAR SE VRTI!

Sem vesel kot že dolgo ne. Kar smeje se mi. Niti tistih 914€ na računu ni pokvarilo nasmeha...

A so še kako roko menjali?

Napisano

Ne sam roko, še nogo pa kolk zraven... za isti dnar.

34910_1.png

Napisano
pred 7 urami je Z M A J napisal:

Schurda, forumski kolega Mazdaš, mi je povsem prenovil moj hišni čarunalnik in sem mu res zelo hvaležen. Nisem nek zahteven uporabnik, igric tudi ne igram, je pa napredek več kot očiten. :)

Z veseljem!

:D

zoom zoom!

• Všeč 2
  • Ljubim 1
  • Hvala 1

Turbinca ma?inca, gremo na vinca!

Napisano
pred 3 urami je Boss napisal:

Ne sam roko, še nogo pa kolk zraven... za isti dnar.

Še 2x toliko pa bi že drugega Forda, ups Mazdo dobil 😁

N7rRRL1.jpg

Napisano
dne 17. 5. 2024 ob 18:47 je dvorjan napisal:

A so še kako roko menjali?

Ne, ne. 

No, ko je bil že tam, so še olje v motorju zamenjali.

Pa filter olja.

Pa filter zraka.

Pa filter nafte.

Pa oba jermena za alternator.

Ja, pa jermen za klimo.

Bo pa treba pri naslednjem servisu malo bolj odpret takwin. Pride menjava zobatega jermena, menjava olja v sprednjem diferencialu, menjava olja v reduktorju, menjava olja v menjalniku, menjava olja v zadnjem diferencialu (9,5 litra hipoidnega olja za vse skupaj), menjava olja v motorju, menjava oljnega filtra, pa zavore so že proti koncu tako sprednje kot zadnje, ...

serviser.gif

Napisano

ampak roko na srce... samo potrošni materjal, ki pač spada k vzdrževanju avta... nimaš kej avto neki stane, razen @dvorjan EV, kjer ne rabiš servisirat, samo v graben zapelješ, ko je nekaj narobe. Do takrat, ko bo nekaj narobe pa samo upaš, da bo čim dlje šel. 😄

ps. ne me preveč resmo jemat, ker je samo mal heca. 😜

34910_1.png

Napisano

Em, @Boss, kateri del je "mal heca"? Tisti o BTjki ali tisti o ZOEtu?

Mislim, če o BTjki, ni nič heca, ker to je res potrošni material. Sicer se ga na vsakih 120.000 km precej nabere, ampak to sodi zraven.

Če pa imaš v mislih ZOEta, potem je pa res čisto malo heca, ostalo je pa spet vse res...

serviser.gif

Napisano

ZOE je imel zelo miren teden, je naredil le malo čez 100 km ... In nič se ni pokvarilo. Tok-tok.

Sem pa jaz danes Smarta "natankal" iz 11 % na 96 % na javni polnilnici za 3,67€. Ker je ravno tema "pohvalite se". 😃

• Všeč 1
  • Ljubim 1
Napisano (urejeno)
pred 5 urami je g.Wankel napisal:

Mal smo jih nastavil soncu 😜

20240518142517_IMG_1234.jpg

Si jih tkole tudi kej izmenjate? 😄 

Popravljeno od MazdaBoy
  • Haha 2
  • Začuden 1

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Kolikor sem ga sam uporabljal izven ceste, nisem nikoli imel problema glede višine. Greš komot po vseh kolovozih, na smučanju greš povsod z njim. Ni pa to pravi "jeep", ki bi bil namenjen za vožnjo po hudih brezpotjih.  Če se veliko voziš po takšnih poteh potem si zagotovo zgrešil model in znamko.
    • Kar se tiče prezračevanja ( rež za pihanje) se delno strinjam. Recimo pri 6- ki je veliko bolj rešeno. Da bi bil kompresor klime prešibak nimam občutka. Klima lepo, hitro ohladi kabino. Podobno hitro kot pri 6- ki. Reže pri volanu se da lepo nastaviti in sicer tako, da ti ne piha direktno v roke, ampak bolj v zrak. Itak je bolje v vsakem primeru, da imaš poleti hladilne reže usmerjene gor, saj hladen zrak pade dol. To,da si moker po hrbtu je verjetno bolj posledica tega, da se veliko znojiš. To blago je namreč, vsak zame, veliko boljša varianta kot usnje, ki sem ga imel v prvi 6- ki. Volumen zraka " majhen"?? Ne razumem, kaj si hotel s tem napisati. Pač, kabina je toliko velika kot je. To ,da je " hermetično " zaprta je dober znak, saj je vožnja , tudi pri visokih avtocestnih hitrostih izredno tiha. Veliko bolj kot pri 6- ki, ki je dva razreda višji model kot cx 30. To,vda se sliši udarcev na makadamu v kabino je res. To gre tudi na račun , pri večini, večjih nizko presečnih  koles 18". Je pa zato vožnja po urejenih cestah in avtocestah toliko bolj suverena, brez nagibanja karoserije. Meglenk načeloma ne rabiš. Če imaš matrične led luči to delo opravijo z odliko.  Tako z vožnjo v megli kot v ovinkih, kjer ovinek tudi osvetlijo. Ja, tukaj se splača dokupiti matrične luči. Streha ni nič posebnega, ni ne glasna ne tiha ob dežju. Tako nekako se sliši tudi v 6- ki. Ja, cx 30 ni popolna a za ta denar je vrhunska. Tako vožnja kot sam motor . Če bi hotel ,da bi se vozil kot recimo v audiju 6, ki velja po nekih merilih za najudobnejši in najbolj tih avto vemo, koliko moraš seči v žep za to.🤗
    • Ne mislim zdaj da bi se skoz vozil z meglenkami vžganimi, ampak ko zasučeš volan, da samodejno malo posveti. Pa da ne bo kdo mislil, da sem nek ultra razočaran lastnik, daleč od tega, vendar je CX-30 bolj kot ne Pavement Princess ne pa SUV. Že kombinacija osne razdalje in kota spredaj ter nizko postavljena plastika zaradi aerodinamike zna včasih bit problemstična na nekaterih trasah kjer se gibljem, njena "offroad" sposobnost je celo malo manjša od Cliota IV zaradi zgoraj omenjenih stvari, čeprav je nižji. Pozabil sem omeniti, da čeprav imam manjše roke, mi je volan vseeno malo preveč tanek, kar povzroča boleče zakrčene roke pri večurni vožnji po avtocesti, vsaj zame.
    • Očitno je med osnovno pa max opremo kot noč pa dan razlika ... brez pripomb.  Ja drži, ni idealno glede prezračevanja. Pri max opremi in usnjenih sedežih manjka tudi ventilacija le teh. Vseeno pa je zadeva bistveno bolje dana skupaj kot marsikateri golf. Po 100.000km je še vedno kot nova. Poraba če paziš 5.5, če pa voziš ac po omejitvah pa cca 6,5l/100. Za atmosferca odlično.
    • Ju,hu,hu😃👍...komaj čakal😄....en najlegendarnejših albumov....od Phil Collinsa pa sploh...na novo obdelal v Dolby Atmos legenda tonskih tehnikov Stephen Wilson...bo moralo biti norooo za slišat🤔   Moram pohvaliti založbo Nika.d.o.o,ki je omenjeni BluRay-album v predprodaji ponudila za neverjetno ceno 20,97€...z ptt 25,58€...za ta drobiž se nisem hotel "jebat" po Ljubljani...se mi enostavno ne da🙄... Zapakirano pa prav nenormalno...v valovitem kartonu in 2x v balončkastem ovitku...vzorno👌👍😍 Nikjer tega albuma ne dobiš za tak cvenk😲...v arhivu pa seveda mora biti😄        
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.