Bini Napisano 20. april Prijavi Napisano 20. april pred 4 minutami je Mraušk Mčk napisal: Amiji imajo sedaj voditelja, ki intenzivno dela da to obrne na glavo. Pa ne tako, da bi amerikanci bolje živeli, pač pa da bi Evropejci slabše. Glede na to da so v evropskem parlamentu večinsko petokolonaši, mu lahko še uspe. Upam, da mu ne rata, zaenkrat mu kaže, da sami tonejo in upam, da ne bodo padli še slaše..... Citiraj
Z M A J Napisano 22. april Prijavi Napisano 22. april Po precej ugodni ceni podaljšal registracijo SLK Netopirja, sicer marsikdo kritizira Generali, ampak sem dobil ponudbo, ki je nisem mogel zavrnit. Po dolgem času ne bom pri SAVI 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 22. april Prijavi Napisano 22. april Če maš samo osnovno pol je itak vseen, sej se bo drug jebal, če boš ti kriv. Če pa kasko pol je boljš, da se ne počiš. 1 Citiraj
etcho Napisano 26. april Prijavi Napisano 26. april Obiskal sejem "Auto d'epoca" v Pordenonu. 5 3 Citiraj
dvorjan Napisano 26. april Prijavi Napisano 26. april Citroen SM - fantazija od avta. Če pomisliš, da so to naredili 1971. In kje so danes ... s plastičnimi Berlingi in C3 ... 6 Citiraj
Boss Napisano 26. april Prijavi Napisano 26. april Ojej, kolk sem jaz star.. vse tele avte na slikah prepoznam iz prve. Fak še celo tega ameriškega Chevroleja. 😢 Citiraj
etcho Napisano 26. april Prijavi Napisano 26. april Je blo pa še nekaj izvenserijskih zadevic. Cyberdrek Golf z motorjem V12 Lambo, predelan v simulator In seveda nesmrtni "Godzilla" 3 Citiraj
sportman333 Napisano 26. april Prijavi Napisano 26. april lancia delta integrale itak zmaga 👍 5 Citiraj
Tilen5 Napisano 26. april Prijavi Napisano 26. april Sem smo mi hodili včasih na sejme elektonike/avtoakustike, pa kupovat kose za komputerje 1 Citiraj
Z M A J Napisano 27. april Prijavi Napisano 27. april Vreme se je poštimalo in zdajle počasi na izlet s prijatelco ter seveda z odprto streho Netopir-ja. Naredite si tudi vi lep praznični dan! 2 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 28. april Prijavi Napisano 28. april Par fotk z včerajšnjega potepanja ob reki Idrijci, Divjem jezeru, Zaplani - stolpu, itd 1 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 5. maj Prijavi Napisano 5. maj Po več kot mesecu znova pil ENERGIK in mi okus ni več tok všeč kot pred očiščevalno kokošjo. :))) Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Bini Napisano včeraj ob 05:47 Prijavi Napisano včeraj ob 05:47 Škarpa lepo lepo raste iz dneva v dan.... 🤗😉 2 1 Citiraj
Shrek Napisano včeraj ob 06:13 Prijavi Napisano včeraj ob 06:13 Do katere višine? Pa ograja in bodeča žica pol gor? 2 Citiraj
Bini Napisano pred 23 urami Prijavi Napisano pred 23 urami pred 5 urami je Shrek napisal: Do katere višine? Pa ograja in bodeča žica pol gor? Cca 4m bo nekje.... 😁 1 2 Citiraj
MazdaBoy Napisano pred 23 urami Prijavi Napisano pred 23 urami 4m? 😮 Kaj boš mel to nek obrambni zid? 2 Citiraj
Z M A J Napisano pred 23 urami Prijavi Napisano pred 23 urami pred 4 minutami je Bini napisal: Cca 4m bo nekje.... 😁 Kaj to gradiš štajerski ALCATRAZ? :))) Ali pa JURSKI PARK? :))) 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Agerg Napisano pred 23 urami Prijavi Napisano pred 23 urami Slovenski zid. Samo ne za Hune ampak za Kitajce. 😂😇 1 1 Citiraj
samSimon Napisano pred 21 urami Prijavi Napisano pred 21 urami U madona, a to bo sosed dal za polovico zraven, da se ne bosta gledala? 😁 Da te ne bo slučajno prijavil, da si mu ves sonce zablokiral. Pusti si kako strelno lino, če te pridejo z občine jahat, da ne dovolijo tolk visoko. 1 Citiraj
Tilen5 Napisano pred 21 urami Prijavi Napisano pred 21 urami Sej se vidi na eni slikci kje ma že stebričke gor, pa kakšna bo višina. 1 Citiraj
Bini Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami Tole je slikano danes zjutraj od včeraj. Zdajle, ko pa pijem v Ljubljani kofe se pa počasi končujejo zidarska dela, jutri pa še zaključna dela..... 4 Citiraj
x-layer Napisano pred 43 minutami Prijavi Napisano pred 43 minutami Ženo kar samo pustiš z majstri? 1 Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
Bini Napisano pred 35 minutami Prijavi Napisano pred 35 minutami pred 6 minutami je x-layer napisal: Ženo kar samo pustiš z majstri? Žene ni doma, mora tole škarpo zaslužit... 😁😉 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.