g.Wankel Napisano 15. julij Prijavi Napisano 15. julij Ajde prilepi, bomo s skupnimi močmi Drugače iskreno, če ni bila priporočena pošta, ti nihče ne more nič. 2 Citiraj
Bini Napisano 15. julij Prijavi Napisano 15. julij pred 1 uro je robertk6 napisal: @Biniti pošljem dopis ki sem ga dobil , pa ni hudič da ti ne boš ugotovil kam plačat🤣kljub temu da gor ni nobenega TRR kam nakazat ti boš že nagruntal. Ko nagruntaš mi poveš in jaz plačam takoj pa še tebi eno 50 ker si stručko😁 bom bom Biniju🤣da bo mel za en tank njegove premiumke Čakam.... 🤔 pred 1 uro je robertk6 napisal: @Biniti pošljem dopis ki sem ga dobil , pa ni hudič da ti ne boš ugotovil kam plačat🤣kljub temu da gor ni nobenega TRR kam nakazat ti boš že nagruntal. Ko nagruntaš mi poveš in jaz plačam takoj pa še tebi eno 50 ker si stručko😁 bom bom Biniju🤣da bo mel za en tank njegove premiumke Čakam.... 🤔 Citiraj
Z M A J Napisano sobota ob 17:40 Prijavi Napisano sobota ob 17:40 Izpeljali smo zelo lušten piknik ob reki Nevljici, s poudarkom na otroškem druženju 2 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano sobota ob 18:50 Prijavi Napisano sobota ob 18:50 Prva liga @Z M A J ... super je blo. 1 Citiraj
Z M A J Napisano včeraj ob 18:32 Prijavi Napisano včeraj ob 18:32 Dr. Pelka, našega avtomobilskega mačka moram pohvalit, ker mi je temeljito poštimal hladilni sistem Netopirja, da je zdaj pripravljen za skorajšnji dopust in daljše vožnje. Sem mu posledično danes vrnil (kar uporabnega) kombija, ki nam je dobro služil za transport piknik robe ta wikend. Je bilo hecno, ko ni imel nobenega nadomestnega avta in me je domov napotil z Jumper-jem. Boljš kot peš :)))) 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jacques33 Napisano pred 8 urami Prijavi Napisano pred 8 urami Prvič sam, brez posrednikov, izpeljal nakup in uvoz avta iz tujine ter vse potrebne postopke pri nas za uspešno registracijo. 7 1 Citiraj Mazda6 Sport CD 129 TE Plus-ex Mazda6 SPC CD 150 Revolution
Alex Napisano pred 8 urami Prijavi Napisano pred 8 urami pred 16 minutami je jacques33 napisal: Prvič sam, brez posrednikov, izpeljal nakup in uvoz avta iz tujine ter vse potrebne postopke pri nas za uspešno registracijo. In, je te6ko ali se da brez nekega stresa? Kaj si pa kupil? Citiraj
jacques33 Napisano pred 7 urami Prijavi Napisano pred 7 urami Vse je bilo korektno izpeljano, avto je bil kupljen pri nemškem pooblaščenem prodajalcu. Največji hec je bila registracija na AMZS-ju, ker teta ni našla rezerviranih tablic. No na koncu ji je uspelo najti. Avto je drugače za ženo, Mercedes B W247. 2 Citiraj Mazda6 Sport CD 129 TE Plus-ex Mazda6 SPC CD 150 Revolution
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.