godlike Napisano nedelja ob 16:43 Prijavi Napisano nedelja ob 16:43 Novi štirje original so bli za Mondiča 20€, 2 leti nazaj. Kolko so ti iz chineziuma? Citiraj
FuManchu Napisano nedelja ob 16:52 Prijavi Napisano nedelja ob 16:52 pred 7 minutami je godlike napisal: Novi štirje original so bli za Mondiča 20€, 2 leti nazaj. Kolko so ti iz chineziuma? 22€. Made in Jermany 1 Citiraj
godlike Napisano nedelja ob 17:17 Prijavi Napisano nedelja ob 17:17 Manjka mi kataloška na zadnji strani, za to sem mislil, da so AliExpress/Temu. Citiraj
FuManchu Napisano nedelja ob 17:41 Prijavi Napisano nedelja ob 17:41 So AliExpress. Ampak je nemška roba. Je kolega enake naročil kakšen teden nazaj. 1 Citiraj
Z M A J Napisano pred 5 urami Prijavi Napisano pred 5 urami Wikend je biw precej gurmanski in z obilo druženja, luštno preživet, zdaj pa se bom tehtnico raje izognil, ker imam občutek da kljub rednemu fitnessiranju sem prišel na 3-mestno cifro, haha. No ne bo dolgo tako. Aja, pa Netopirja kompressorja sem danes dobil od mehanika, zdaj je med drugim tudi nekoliko "optimiziran", se kar pozna, tistih tovarniških 163 psičkov mi je bila itak totalna komedija. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.