Alex Napisano petek ob 14:36 Prijavi Napisano petek ob 14:36 pred 36 minutami je Bini napisal: Baje si bil na hladnem.... 😉 A res? Nisem vedel. A je bil še kdo z "leve" strani? 🤔 pred 44 minutami je Tilen5 napisal: Si pol imel čas izkoristit 50% popust v Ikei hehe 🤣🤣 Edit: haha bi moral napisat Pa, veš, da. sem bil res v torek drugič v življenjun tam v Villesse. Smo naredili en dolg, voden sprehod skozi trgovino, kupili nismo nič, ker je vse china look in šli domov. 😉 1 Citiraj
Bini Napisano petek ob 15:27 Prijavi Napisano petek ob 15:27 pred 48 minutami je Alex napisal: A res? Nisem vedel. A je bil še kdo z "leve" strani? 🤔 Pa, veš, da. sem bil res v torek drugič v življenjun tam v Villesse. Smo naredili en dolg, voden sprehod skozi trgovino, kupili nismo nič, ker je vse china look in šli domov. 😉 Mislim, da ne, saj veš veze pa to.... 😁 Hec.... 😊 1 Citiraj
Alex Napisano petek ob 15:32 Prijavi Napisano petek ob 15:32 pred 4 minutami je Bini napisal: Mislim, da ne, saj veš veze pa to.... 😁 Hec.... 😊 V vsakem hecu je veliko resnice. 😉 1 Citiraj
Sishi Napisano petek ob 18:24 Prijavi Napisano petek ob 18:24 9 1 1 Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Slivka Napisano petek ob 21:34 Prijavi Napisano petek ob 21:34 Če sem se včasih hvalil, da sem s FucksWagnom prišel skoraj do pol poti, se lahko zdaj pohvalim, da sem prišel do cilja in še nazaj domov! 5 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Z M A J Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro Danes v družbi dr. Pelka fajn "sprehod" na Kranjsko reber oz. Vrh kašne planine Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.