Slivka Napisano včeraj ob 03:47 Prijavi Napisano včeraj ob 03:47 pred 8 urami je nHear napisal: ... ... ... ... ... Zato mi je pri MX5 všeč center knob kjer z enim gumbom prideš do vsega svašta kar avto ponudi, ne da bi sploh dolgo gledal na tisti mejčken ekranček 🙂 Upam da ga naslednja generacija MX5 tudi obdrži.. Pa bo ja naslednja generacija že samoleteča. Potem imaš pa čas gledat TV med vožnjo. Ampak telefonirat pa ne, ker to moti zbranost... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
godlike Napisano včeraj ob 04:33 Prijavi Napisano včeraj ob 04:33 pred 8 urami je nHear napisal: Mene najbolj moti, da ne moreš intuitivno najdit ročke za klimo, radio ipd med vožnjo, pri teh 100 inčnih tvjih pa moraš vedno iz ceste gledat na ekran da res veš kaj klikaš. Radio edino še gre. Je vse na volanu. En izmed redkih fizičnih gumbom je celo glasnost radia. Mi je i20n tu top. Ta glavno so še vedno gumbi pod Touch škatlo. 1 Citiraj
Bini Napisano včeraj ob 06:57 Prijavi Napisano včeraj ob 06:57 Vsi ti pomembni gumbi, stikala pridejo kmalu nazaj... 👍🤗😉 1 1 Citiraj
samSimon Napisano včeraj ob 07:24 Prijavi Napisano včeraj ob 07:24 Evo, Vespa je plačana, odpovedni rok tudi že teče... nova služba bo 6.9km od doma, zdej pa tut, če bo po 3€ benz... 3 1 1 Citiraj
Z M A J Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro Plazma prvič v lajfu Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Mraušk Mčk Napisano pred 11 minutami Prijavi Napisano pred 11 minutami Meni plazme (eno sem nekoč celo razvil v Iskri) zgledajo čist drugače. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.