Z M A J Napisano 30. junij Prijavi Napisano 30. junij pred 3 urami je dvorjan napisal: Koga in kaj si na koncu izbral glede toplotne črpalke? VITATERM d.o.o. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Bini Napisano 30. junij Prijavi Napisano 30. junij pred 1 uro je Z M A J napisal: VITATERM d.o.o. To nam pa veliko pove.... 🤔 Citiraj
Z M A J Napisano 30. junij Prijavi Napisano 30. junij Pred eno uro je Bini napisal: To nam pa veliko pove.... 🤔 Za razlike od tvojega komentarja, ki ne pove NIČESAR, a ne? :))) 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Bini Napisano 1. julij Prijavi Napisano 1. julij pred 18 urami je Z M A J napisal: Za razlike od tvojega komentarja, ki ne pove NIČESAR, a ne? :))) Ok.... 🥴 Citiraj
Z M A J Napisano 2. julij Prijavi Napisano 2. julij pred 19 urami je Bini napisal: Ok.... 🥴 Tule si aktivno sodeloval v debati, če si mogoče že pozabil, haha 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano sobota ob 17:48 Prijavi Napisano sobota ob 17:48 Dopoldne kopanje v Velenjčku, popoldne že v popolnoma drugi regiji in kopanje v Črnavi v Preddvoru. Seveda oboje z edinim vozem, ki z njim razpolagam ter odprto streho. Podmladek navdušen nad dogajanjem. 3 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Mraušk Mčk Napisano sobota ob 21:08 Prijavi Napisano sobota ob 21:08 pred 3 urami je Z M A J napisal: Seveda oboje z edinim vozem, ki z njim razpolagam ter odprto streho. Sirotinja. 1 1 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Z M A J Napisano včeraj ob 04:43 Prijavi Napisano včeraj ob 04:43 Včeraj kupil dostojno naslednico Geckota; 2009 Mazdo2 1.4 motor. Bo sicer malo za poštimat in polepšat, ampak pelje se pa odlično in le 143 tisočakov na števcu. 8 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
godlike Napisano pred 21 urami Prijavi Napisano pred 21 urami Mojo bi te nabavil 😅 Redno vzdževana in cartana, 2010, 100k in 1.5 Mazdin motor, ne Fordov. 1 Citiraj
dvorjan Napisano pred 21 urami Prijavi Napisano pred 21 urami Samo, a nista bila v tej generaciji 1.3 in 1.5 motor "pijančka" (beri: sta spila bencina, kolikor sta ga dobila)? Spomnim se, da je sodelavka prav zato prodala svojo. Citiraj
godlike Napisano pred 21 urami Prijavi Napisano pred 21 urami 1.5 je pila pri meni ca. 7-7.5l. Letela pa je kot sneta sekira. Citiraj
godlike Napisano pred 21 urami Prijavi Napisano pred 21 urami pred 13 minutami je dvorjan napisal: Samo, a nista bila v tej generaciji 1.3 in 1.5 motor "pijančka" Ali pa ima celo DY in ne DE. Citiraj
godlike Napisano pred 18 urami Prijavi Napisano pred 18 urami @dvorjan sem pogledal statistiko. 7.17l/100km po 61.000 prevožwnih km. Vožena večinoma mestno, do max. 15km vožnje. Citiraj
godlike Napisano pred 10 urami Prijavi Napisano pred 10 urami pred 13 urami je Z M A J napisal: Mazdo2 1.4 motor. Torej dizl? V drugi sem sem videl belo (DE). Po specifikaciji je 1.4 samo dizl, al se motim? Citiraj
Nejc1986 Napisano pred 10 urami Prijavi Napisano pred 10 urami Uspešen prejšnji teden; bil na koncertu moje druge najljubše skupine in uspešno zagovarjal diplomo. 6 2 Citiraj
Z M A J Napisano pred 10 urami Prijavi Napisano pred 10 urami pred 36 minutami je godlike napisal: Torej dizl? V drugi sem sem videl belo (DE). Po specifikaciji je 1.4 samo dizl, al se motim? 1349ccm je bencin; 63kw, letnik oktober 2009, naj bi bil fejst varčen motor. 1 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
godlike Napisano pred 40 minutami Prijavi Napisano pred 40 minutami (urejeno) To je Mazda prodajala pod 1.3 😅 review Avtomagazin Naj dobro služi. Naj me. 🙂 Popravljeno pred 39 minutami od godlike 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.