NevLado Napisano sreda ob 13:09 Prijavi Napisano sreda ob 13:09 dne 10. 7. 2026 ob 10:18 je Z M A J napisal: Krvodajalstvo v teku; plazma Svaka čast, res podpiram 100%. Jaz sem šibek za darovanje krvi. Ko vidim tvoje slike na forumu me že mine in dobim mehka kolena. 1 Citiraj
Baho Napisano sreda ob 14:02 Prijavi Napisano sreda ob 14:02 pred 21 urami je Bini napisal: Današnje kosilo izpod peke... 🤗😉 Vidim, da imamo poleg podobnih avtov tudi podobna kurišča in recepte. 🤣 1 1 Citiraj
godlike Napisano včeraj ob 08:35 Prijavi Napisano včeraj ob 08:35 (urejeno) Čeprav sem moral na Coris izpolnit malo morje papirologije in fizično poslat. So brez komentarja vrnili tistih 15€ za antibiotik. Ok 3€ mam izgube s priporočeno pošto. Popravljeno pred 23 urami od godlike 1 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano včeraj ob 09:20 Prijavi Napisano včeraj ob 09:20 pred 42 minutami je godlike napisal: Čeprav sem moral na Coris izpilnit malo morje papirologije in fizično poslat. So brez komentarja vrnili tistih 15€ za antibiotik. Ok 3€ mam izgube s priporočeno pošto. Ups dobr da si me spomnil. Glih danes gremo na morje pa moram "antibiotik" pretočt v ploščate flaške, je lažje za pakiranje kot cel litr. 2 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Bini Napisano pred 49 minutami Prijavi Napisano pred 49 minutami Nashi hruške so polne kot brinje..... 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.