Košarka
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Od Mraušk Mčk · Napisano
To je tam, kjer si klienti (ne prav zelo alpinisti) nadenejo dereze že na hodniku hotela, naveza je pa čez cel hodnik preden stopijo ven. -
To je kot da nekdo pri 40-ih še vedno živi v hotelu MAMA, pa trepeta, da če kakšno večjo neumnost ušpiči, da bo postal brezdomec, ker ga bosta stara 2, NOGIRALA iz hiše, haha
-
Naložim jutri mojo polico, pa če bo kak strokovnjak odkrili razliko. Če me je za 300€ "nategnil" zastopnik, potem me več ne vidi.
-
Tole je Margherita Hut, na višini 4556 nadmorske, v pogorju MonteRosa, ni Velika planina, haha
-
Od Mraušk Mčk · Napisano
Evropa (zahodna) je zamudila izjemno zgodovinsko priložnost. Vzhodni del Evrope se je znebil okupatorja (padec berlinskega zidu pa te zadeve), Slovenija se je takrat znebila okupacije jugovojske. Takrat v tistem času je bila izjemna priložnost da se zahodna Evropa znebi okupacije ameriške vojske. Pa se ni. Tako da sedaj tole neizvoljeno samooklicano vodstvo Evrope ne počne nič drugega kot kolaborira okupatorju.
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.