Košarka
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Alfo pa so prvič v zgodovini začeli delat zunaj Italije. Prav jim je.
-
Dober opis. Za to je pri nas prišla Mazda2, ker je MiTo bil samo 3 vratn. Za naprej mi ni nikoli problem pri parkiranju, ker gledam širino snopa žarometov. Dizl Alfe nikoli nisem vozil.
-
Od Mraušk Mčk · Napisano
V tem primeru se lepo vidi do česa pripelje požrešnost kapitalistov. Italijani že 71 let niso izdelali tako malo avtomobilov SIOL.NET Skrb vzbujajoče novice za Italijo, kjer so lani izdelali najmanj vozil v zadnjih 71 letih. -
A je bla kaka novica, da je kdo kak avto v izložbo salona "parkiral"?
-
'Naredi nekaj koristnega s svojim časom' je njena najljubša tema, odkar sem se upokojil. Pravi, da mi s tem 'hoče samo dobro'. Predlagala je, naj grem do društva upokojencev in se malo družim z ljudmi. Sinoči sem se odločil, da ji dam nazoren nauk, naj se ne meša v moje zadeve. Povedal sem ji, da sem se vključil v padalski klub. Hitro je vzkipela: - ˝Si zmešan? Star si 65 let in boš začel skakat iz letal?˝ Ponosno sem ji povedal, da sem dobil celo klubsko izkaznico. Še bolj se je razburila in rekla: - ˝Ljubi Jezus, kje imaš vendar očala! To je članarina za Prostitutka Klub in ne Padalski Klub...˝ - ˝Aja...?! Kaj pa naj zdaj...?! Podpisal sem za pet skokov na teden˝, sem ji rekel. Nakar je omedlela …
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.