David Napisano 22. oktober, 2008 Prijavi Napisano 22. oktober, 2008 Aly.... ma? moj support.... GREMOOO NAAA ?IIIIK!!!! :aaaaa: Citiraj Feel free....
Marko_mx-3 Napisano 22. oktober, 2008 Prijavi Napisano 22. oktober, 2008 zrihtej cofke pa bomo videli kaj bo Citiraj
Allyssa Napisano 22. oktober, 2008 Prijavi Napisano 22. oktober, 2008 a-a,...cofki niso moja domena,..loh se pa zmenmo za k?no pogostitev s pi?kotki po predstavi Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Ninja Napisano 22. oktober, 2008 Avtor Prijavi Napisano 22. oktober, 2008 Cofki A jih zrihtam? pi?kotki . Citiraj
poky Napisano 22. oktober, 2008 Prijavi Napisano 22. oktober, 2008 Ti kr zrihtaj,ker to bi pa rad vido. Eno in drugo namre?. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
YavarYe X6V6 Napisano 22. oktober, 2008 Prijavi Napisano 22. oktober, 2008 Cofki A jih zrihtam? pi?kotki . A pol smo zmenen ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
poky Napisano 22. oktober, 2008 Prijavi Napisano 22. oktober, 2008 A pol smo zmenen ? Mislim,da ne bojo vsi veseli. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Ninja Napisano 22. oktober, 2008 Avtor Prijavi Napisano 22. oktober, 2008 Ne se hecat, k bom res zrihtala Citiraj
poky Napisano 22. oktober, 2008 Prijavi Napisano 22. oktober, 2008 Ja ma resno zrihtaj. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Ninja Napisano 22. oktober, 2008 Avtor Prijavi Napisano 22. oktober, 2008 Okej, na nasl. meet Poky tebe pa pooblastim za koreografa Citiraj
poky Napisano 22. oktober, 2008 Prijavi Napisano 22. oktober, 2008 No problem. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Ninja Napisano 22. oktober, 2008 Avtor Prijavi Napisano 22. oktober, 2008 Komaaaaar me je pi?u Citiraj
poky Napisano 22. oktober, 2008 Prijavi Napisano 22. oktober, 2008 A leto?nji ?e? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Ninja Napisano 22. oktober, 2008 Avtor Prijavi Napisano 22. oktober, 2008 O?itno majo pri meni namen kar prezimit! V nedeljo sem 4 fentala. Pa me ?e kar pikajo. Citiraj
poky Napisano 22. oktober, 2008 Prijavi Napisano 22. oktober, 2008 Mogo?e ma? pa pretoplo v sobi,pa zato ?e vztrajajo pri tebi. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
YavarYe X6V6 Napisano 23. oktober, 2008 Prijavi Napisano 23. oktober, 2008 O?itno majo pri meni namen kar prezimit! V nedeljo sem 4 fentala. Pa me ?e kar pikajo. Ne spat naga pa bo ql. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
BOJČ Napisano 23. oktober, 2008 Prijavi Napisano 23. oktober, 2008 O?itno majo pri meni namen kar prezimit! V nedeljo sem 4 fentala. Pa me ?e kar pikajo. Jest jih ?ist razumem... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Allyssa Napisano 23. oktober, 2008 Prijavi Napisano 23. oktober, 2008 jao sam ne vem kaj je letos tem komarjem,..js jih tud skoz pobijam pa ?e kr od nekje letajo,..peder?ine Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
BOJČ Napisano 23. oktober, 2008 Prijavi Napisano 23. oktober, 2008 jao sam ne vem kaj je letos tem komarjem,..js jih tud skoz pobijam pa ?e kr od nekje letajo,..peder?ine Popravek: lezba?e Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Allyssa Napisano 23. oktober, 2008 Prijavi Napisano 23. oktober, 2008 Popravek: lezba?e ok nej ti bo matr je moja Lun?ka boga,..zjutri se za?ne trest ?e k ustaneva,..ker no?e bit sama in zaprta v kopalnci Pa nimava lih druge izbire in pol se zjutri nejprej skrije, ko jo pa najdem se pa ?e loviva,..no ja,..jutranja telovadba,... Uglavnem rev?ka moja mala Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
BOJČ Napisano 23. oktober, 2008 Prijavi Napisano 23. oktober, 2008 ok nej ti bo matr je moja Lun?ka boga,..zjutri se za?ne trest ?e k ustaneva,..ker no?e bit sama in zaprta v kopalnci Pa nimava lih druge izbire in pol se zjutri nejprej skrije, ko jo pa najdem se pa ?e loviva,..no ja,..jutranja telovadba,... Uglavnem rev?ka moja mala Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Ninja Napisano 23. oktober, 2008 Avtor Prijavi Napisano 23. oktober, 2008 Ally, kok ?asa pa je sama? Mrde bi ji zrihtala kk?no fino igra?ko s pribolj?ki. Ponavad psi ful palijo na to in jim ni tok te?ko biti sami. Al si pa umisli ?e enga ku?kota, da bo mela dru?bo Citiraj
Allyssa Napisano 23. oktober, 2008 Prijavi Napisano 23. oktober, 2008 Igra? ma tok da se komi vn iz njih vid, zjutri ji na?timam sve?o vodo pa brikete,.. Ku?e mamo pa ?e dve doma,..ampak je Luna tko mal ?leht in ju grize in jih ne upam pustit skupi. Ko bo pa zgubila to otro?ko navihanost pa bojo skupi. Lina ji je ?e parkrat ornk zobe pokazala in ni ?ans da jih pustim same. Medtem ko Tia je pa ?e njena in se igrata skp brez problema. Sama je pa od 6h - 15h Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
nisde Napisano 23. oktober, 2008 Prijavi Napisano 23. oktober, 2008 Ne se hecat, k bom res zrihtala I dare you, I double dare you Da vidmo kaj lah desci skp spraumo za na?e mazda?ice Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Allyssa Napisano 23. oktober, 2008 Prijavi Napisano 23. oktober, 2008 OBUP!!! Zdle sm mela no?no moro na sprehodu. Lepo ?etamo in ne vem zakaj se naenkrat z mami ustavva in mi madam re?e,..a n? ne vid? kaj je zravn tebe. Brrrrr,..mo?erad,..sprobam glasilke (pomoje so me sli?al ene 20km naokol) in zlaufam stran,..se ustavm,..pogledam dol,..in ?e en,...se spet zaderm in zlaufam nazaj,...in pol ?e nism mela ideje kam it,..ker je bla povsod ta golazen,..in sm prjela Lun?ko in sva laufale naprej,..kjer sta bla ?e dva,... ?iv bog me ne sprav ve? v gozd ?e ni vsaj 25 stopinj in res suho. BRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.