qwerty Napisano 11. maj, 2009 Prijavi Napisano 11. maj, 2009 Jamram pa kolnem Citiraj If in doubt, flat out...
Boss Napisano 11. maj, 2009 Prijavi Napisano 11. maj, 2009 kaj pa si po?el? si vijugal pred kri?i??em med avtomobili, al kaj? Citiraj
qwerty Napisano 11. maj, 2009 Prijavi Napisano 11. maj, 2009 zelena se je pr?gala pa noben nikamor vsaj 4-5s in jz na pas za levo zavijanje z motorjem in obvozim kolono in grem naravnost... policaj pa mal naprej za grmom na bus postaji.. Citiraj If in doubt, flat out...
YavarYe X6V6 Napisano 12. maj, 2009 Prijavi Napisano 12. maj, 2009 zelena se je pr?gala pa noben nikamor vsaj 4-5s in jz na pas za levo zavijanje z motorjem in obvozim kolono in grem naravnost... policaj pa mal naprej za grmom na bus postaji.. Tvoja napaka, bil si prepo?asen, ?e bi bil hitrej?i policaj ne bi utegnil do ?asa prit do ceste. Danes sem bil pri?a ?ivega vpogleda na stanje suckerja preden gre k Mo?niku, torej me lahko uporabi? na sodi??u.... Jamranje:Xedoska ne potrebuje bencinske ?rpalke ampak je dotore Yavarye dipl.xed.v6 v 60,5 sekunde ugotovil da se je razrahljal zobat jermen in bo trebaq menjat sponar in jermen. Plus:Strosek ni velik - z menjavo v cetrtek po moje ne ve? kot 150?, in masina je b.p., pa se vedno jo imam rad. V bistvu pucam grehe 1. lastnika.... Kaj moram V6 imam v krvi, prav tako skoraj vse njegove napake, ki jih je sicer zelo malo. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 12. maj, 2009 Prijavi Napisano 12. maj, 2009 Ma sej za Ajvarjovga stroja je pa ful ?koda, lohk bi se ga u?timal, pa bi biu za ob nedeljah (k ma?) in pa pol postal oldtajmr! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 12. maj, 2009 Prijavi Napisano 12. maj, 2009 Ne me silt. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 12. maj, 2009 Prijavi Napisano 12. maj, 2009 Pojamram v imenu tegale tajvanca - matr nagnusna zver, ampak pazte zgodbo, kaj se je zgodil! http://24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/kaca...a-za-penis.html Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 13. maj, 2009 Prijavi Napisano 13. maj, 2009 ?e 15 ur nimam sakerja, opam da bo ?e vozen v petek ko ga dobim nazaj. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
YavarYe X6V6 Napisano 13. maj, 2009 Prijavi Napisano 13. maj, 2009 Saker je pred bajto, ne pozabi tega.....verjetno bo pa saker 1 boljis ko saker 2 ko se vrne Khm misli? saker 3 ?Ker saker 1. je bil MX3, 2. Xedos, 3. M6GT. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 13. maj, 2009 Prijavi Napisano 13. maj, 2009 Khm misli? saker 3 ?Ker saker 1. je bil MX3, 2. Xedos, 3. M6GT. a Micra pa ?e ni bla saker? Citiraj
Grega_ Napisano 13. maj, 2009 Prijavi Napisano 13. maj, 2009 Nekje dobil v prednjo desno gumo cca. 4cm dolg vijak, sedaj je guma pokrpana z inekcijo, ?eprav mi ne di?ijo preve? tele stvari, sploh pri kak?nih vi?jih hitrostih :ne vem: upam da bo zdr?alo do konca poletja, drugo leto itak nove gume padejo Citiraj
Boss Napisano 13. maj, 2009 Prijavi Napisano 13. maj, 2009 Brez skrbi Grega ni panike... tole kr dobr dr?i guma pa itak ni tolk po?kdovana, da ti bo zarad brzine za?ela razpadati Citiraj
qwerty Napisano 13. maj, 2009 Prijavi Napisano 13. maj, 2009 na na?i mazdi je inekcija k je ata ?raf povojzo BP vozi Citiraj If in doubt, flat out...
KAALman Napisano 13. maj, 2009 Prijavi Napisano 13. maj, 2009 danes je ?al dan, ki si zaslu?i 13. datum poleg finan?nih te?av je najhuj?e, kar se je lahko zgodilo, da je umrl 22 let star sorodnik, brez bolezni in nenadoma so ga zjutraj na?li ?e zdaj ne morem verjet.... takih dnevov sploh ne bi smelo biti! In memoriam - GOGO ! Citiraj LP KAALman
BOBI Napisano 13. maj, 2009 Prijavi Napisano 13. maj, 2009 sranje ej to pa res ni fajn cut sozalje za sorodnika Citiraj MAZDA POWER
Grega_ Napisano 14. maj, 2009 Prijavi Napisano 14. maj, 2009 Moje so?alje. Ja, ?al so tudi tak?ni primeri, vem za primer ko je pribli?no istih let kot tvoj sorodnik stara punca, na pla?i, samo dol padla in umrla, po?la ?ilca v glavi, nobenih znakov prej. Poznam pa punco, ki je na sre?o to pre?ivela in se sedaj ?e zdravi, je full optimisti?na in ?ez cajt bo vse ok. Druga?e imam pa smolo z avtom ?e 2 dni, v?eraj sem dal vijak iz gume in je guma zaflikana z inekcijo, danes zjutraj, je pa ?enska ki je sredi kri?i??a dala v rikverc in se po?ila v mene medtem ko sem stal za njo , sicer na avtu se ne pozna skoraj ni? razen da je odbija? malo ven sko?il tako da....bo treba dol snet odbija? da se poka?e kaj je zadaj. :ne vem: Citiraj
Boss Napisano 14. maj, 2009 Prijavi Napisano 14. maj, 2009 Sorry Kaalman... ?al tak?no je pa? ?ivljenje... en dan si tu naslednji te ni ve? Je pa res, da pri dvaindvajsetih ljudje ne bi smeli umirati. Citiraj
Z M A J Napisano 14. maj, 2009 Prijavi Napisano 14. maj, 2009 Tole je res mora, ?al pa nkol ne vemo kdaj koga zadn? vidmo! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 14. maj, 2009 Prijavi Napisano 14. maj, 2009 a Micra pa ?e ni bla saker? Ne, mislim da je bila KR-L28 07 Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
YavarYe X6V6 Napisano 18. maj, 2009 Prijavi Napisano 18. maj, 2009 v no?i na nedeljo do 02:00 sem prebil na jeseni?ki bolnici....ta ve?ji froc gips leva roka....komolec sko?il iz ?al?ke.. Se je preve? s traktorjem"gonil" ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Barbara Napisano 18. maj, 2009 Prijavi Napisano 18. maj, 2009 Ena mal neumestna.. Ma kdo kk predlog: delala sm konc marca & cew april pr privatniku, zdj pa no?e pla?at. zadevo sm sprawla na sodi??e, ampak to zna ?ist predowg trajat. any idea kk bi se to dal pospe?it? morm namre? pla?at polo?nce& wse kar spada zraven... Citiraj What goes around..comes around..
Z M A J Napisano 18. maj, 2009 Prijavi Napisano 18. maj, 2009 Kolega (Suli?ar) baje ta vikend stotalkiru najlep?e ohranjeno Celico, na novo ?trihnjeno, v dve barvi - skratka vrjetn za ?loveka katastrofa (prej je ta avto vozu dedek - o?uvan je u nulo in ?e bl)! P.S. - Barbara, a sodi??e v smislu Izvr?be al kako? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Barbara Napisano 18. maj, 2009 Prijavi Napisano 18. maj, 2009 Kolega (Suli?ar) baje ta vikend stotalkiru najlep?e ohranjeno Celico, na novo ?trihnjeno, v dve barvi - skratka vrjetn za ?loveka katastrofa (prej je ta avto vozu dedek - o?uvan je u nulo in ?e bl)! P.S. - Barbara, a sodi??e v smislu Izvr?be al kako? Aha. Delala sm pa prek ?tud. servisa. Glede na to, d nej bi mew po zakonu wsak ?S za take primere prprawlen sklad, je pa w praksi seveda ?ist druga?. k sm namre? gospodi?ni omenla rizi?ni sklad je slediw sam dowg eeeemmmmmmmmm, pol je pa spretno menjala temo Citiraj What goes around..comes around..
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.