Hanco Napisano 19. april, 2011 Prijavi Napisano 19. april, 2011 Danes opral avto pa opazil took napak samo na dale? ko bo v dvojici slikan se ne bo vidlo Citiraj
Deeyan Napisano 19. april, 2011 Prijavi Napisano 19. april, 2011 Kako to? ?e ga imam jaz 30 ali 35%? Glede zavarovalnice nimam pojma, jaz imam 132 kW. js mam pa 5% js bi znoru, da mi avto za 2kW presega rank P.S. - mehankar Simon mi je reku - ne hodi v Cele po avto, od tam smo ?e zmeram sama jajca prpelal in pol skoz popravlal, hehe no, no, no.... Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 20. april, 2011 Prijavi Napisano 20. april, 2011 Naro?il bom reg. table po ?elji, pa ne vem kak?no kombinacijo ?rk in ?tevilk naro?it! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
daSKAn Napisano 20. april, 2011 Prijavi Napisano 20. april, 2011 Naro?il bom reg. table po ?elji, pa ne vem kak?no kombinacijo ?rk in ?tevilk naro?it! Jest sem mel pri registraciji mal sre?e pa sem dobil svoj rojstni datum Citiraj
Z M A J Napisano 20. april, 2011 Prijavi Napisano 20. april, 2011 a LETNICO? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
daSKAn Napisano 20. april, 2011 Prijavi Napisano 20. april, 2011 Ne datum, pa ?e za?etni ?rki priimokv obeh star?ev. D in C* (?koda da ni bilo DD, pol bi rekel, da je moj priimek in ime ) (* C kot Car, kot je bil priimek od mame, ?e zdej sm jezn na fotra k ni hotu vzet priimka, sploh ker pri trenutnem me noben prav ne sli?i/zastopi prav. In sem bil ?e vse varjante najbol ektremna je bla Dupeli? pr enih mehankarjih, ko sem ?ihtni avto pelal not). Ampak da resno pojamram... me je prajle tok vsekalo v kri?u, glih ko najmanj rabim...dela de se ven ne vidim, pa ?e to bo kar nekaj prena?anaj serverjev okol.... pa ?e drug teden, ko je kolektivni sem ostal de?urn). Bom kar tlele na ?ihtu na tla zalegel... Citiraj
Z M A J Napisano 20. april, 2011 Prijavi Napisano 20. april, 2011 Jao, takale ugodna cena, a men pa budget tok ne znese, mar? (treba stvar ?e registrirat itd.)! http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4739430&show=1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
LabiGT Napisano 20. april, 2011 Prijavi Napisano 20. april, 2011 jaz bom znoru, telefon mi skoz zvoni za ta glupi avto... so klical celo iz srbije pa iz bolgarije... rekord je bil vceri 3 min potem, ko sem oddal oglas zvoni telefon Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
LabiGT Napisano 20. april, 2011 Prijavi Napisano 20. april, 2011 ma ne hocem cim prej prodat pa se je znebit...upam da gre jutr, ker mi drugace tece kasko in registracija za brezveze... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Grega_ Napisano 20. april, 2011 Prijavi Napisano 20. april, 2011 A kupi jo pa noben, sam klici pa klici?? Druga?e je bil moj rekord pri razbiti C-jki, namre? ko sem zadnjo sliko gor dajal me je ?e eden klical za avto men pa ni? jasno, zgleda da se sproti tudi oglas vidi. Citiraj
Symon Napisano 20. april, 2011 Prijavi Napisano 20. april, 2011 Povezani dilerji ker ga je prodajal za 1000 - zgonenga Bi znalo biti, da nekateri dobesedno de?urajo in klikajo F5 na avto.net potem pa samo klicarijo okoli ostale diler?ke. Ker teh zgodb o klicih le nekaj minutah po oddaji oglasa je ful. Citiraj
LabiGT Napisano 20. april, 2011 Prijavi Napisano 20. april, 2011 prodano Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Marko_mx-3 Napisano 20. april, 2011 Prijavi Napisano 20. april, 2011 Zdej pa sledit, kdaj se bo pojavila z 2x manj kilometri in 3x ceno Citiraj
LabiGT Napisano 20. april, 2011 Prijavi Napisano 20. april, 2011 Zdej pa sledit, kdaj se bo pojavila z 2x manj kilometri in 3x ceno ja v srbiji bo treba pogledat Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Grega_ Napisano 20. april, 2011 Prijavi Napisano 20. april, 2011 Se pravi se avto spla?a imeti dolgo ?asa, ga goniti, nabiti kilometre, pa? redno servisirati in potem ga proda? v parih dneh...pa? po ceni kot je vreden. ?e ga ?a ?para?,glanca?, bolj gleda? kot vozi?, bo?a?, vlaga? vanj potem itak nabije? ceno ker je kot nov (?eprav pa? s ceno to nima veze) in ga prodaja? celo ve?nost Citiraj
Grega_ Napisano 20. april, 2011 Prijavi Napisano 20. april, 2011 CX7 sem prodal preko telefona v pol ure boj?u :ne vem: OK to je bilo preko poznanega oz. sre?a, sej tudi moja 1.6 M3 je ?la v enem tednu za dober denar, kot mi je pa kupec povedal, da ko jih je gledal so bile ve?inoma sesute oz. uvo?ene iz Italije, no pa tudi moja je bila zadaj v bok ruknjena in to sem mu povedal oz. itak ga je premeril vse po?ez. (vem da sem imel sre?o ker klicev je bilo res ene 5 v enem tednu). Govorim nekako tako a ne, Labiju se je skoraj zme?alo od klicev, meni je za razsuto C-jko tudi zvonilo na polno ?e v prvih minutah....ipd. npr. tale cx7 je ?e celo ve?nost gor, pa mislim da je kar top ponudba na netu http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3605458&show=1 ....?e bi bila pa sterana z 200t km+ in po mo?nosti ?e disel pa za 5t eur manj bi ?la pa takoj...hehe. Citiraj
Grega_ Napisano 20. april, 2011 Prijavi Napisano 20. april, 2011 Mogo?e h?erka no?e imeti ker ni bela, hahaha. No sej, avto je tip top in cena pa? tudi, zato sem tegale prilimal. Tretje vozilo...hmmm....jah kot ka?e za lu?tn se met a ne. ?e se ne motim je v gara?i Clio... Citiraj
Ploki Napisano 20. april, 2011 Prijavi Napisano 20. april, 2011 ja NOV clio. verjetno za psa. Citiraj
Gorjup13 Napisano 20. april, 2011 Prijavi Napisano 20. april, 2011 Pridm dam in me na poli?ki ?aka moder odrezek na katerem je moje ime in pi?e da je po?iljatelj sodi??e za prekr?ke to bo ?e zabavno Citiraj
LabiGT Napisano 20. april, 2011 Prijavi Napisano 20. april, 2011 ja NOV clio.verjetno za psa. hahah Pridm dam in me na poli?ki ka?a moder odrezek na katerem je moje ime in pi?e da je po?iljatelj sodi??e za prekr?ke to bo ?e zabavno jaz sem pa pricakoval (glede na lapsus), da te je kaca ugriznila Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Gorjup13 Napisano 20. april, 2011 Prijavi Napisano 20. april, 2011 Napaka popravljena, vsebina listka ?e ni uradno znana imam pa ob?utek da ne bo prijetna :s Citiraj
daSKAn Napisano 20. april, 2011 Prijavi Napisano 20. april, 2011 mweh, me ?e zmer v kri?u dr?i.... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.