Skoči na vsebino

Jamralnik v2

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Kako to? ?e ga imam jaz 30 ali 35%? ?zmeden?

Glede zavarovalnice nimam pojma, jaz imam 132 kW. :aaaaa:

js mam pa 5% :harhar:

js bi znoru, da mi avto za 2kW presega rank :blink:

P.S. - mehankar Simon mi je reku - ne hodi v Cele po avto, od tam smo ?e zmeram sama jajca prpelal in pol skoz popravlal, hehe :blush:

no, no, no.... :D

Napisano

Naro?il bom reg. table po ?elji, pa ne vem kak?no kombinacijo ?rk in ?tevilk naro?it! :blush:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Naro?il bom reg. table po ?elji, pa ne vem kak?no kombinacijo ?rk in ?tevilk naro?it! :blush:

Jest sem mel pri registraciji mal sre?e pa sem dobil svoj rojstni datum :D

Napisano

Ne datum, pa ?e za?etni ?rki priimokv obeh star?ev. D in C* (?koda da ni bilo DD, pol bi rekel, da je moj priimek in ime :D)

(* C kot Car, kot je bil priimek od mame, ?e zdej sm jezn na fotra k ni hotu vzet priimka, sploh ker pri trenutnem me noben prav ne sli?i/zastopi prav. In sem bil ?e vse varjante najbol ektremna je bla Dupeli? pr enih mehankarjih, ko sem ?ihtni avto pelal not).

Ampak da resno pojamram... me je prajle tok vsekalo v kri?u, glih ko najmanj rabim...dela de se ven ne vidim, pa ?e to bo kar nekaj prena?anaj serverjev okol.... pa ?e drug teden, ko je kolektivni sem ostal de?urn). Bom kar tlele na ?ihtu na tla zalegel... :closedeyes:

Napisano

jaz bom znoru, telefon mi skoz zvoni za ta glupi avto...

so klical celo iz srbije pa iz bolgarije...

rekord je bil vceri 3 min potem, ko sem oddal oglas zvoni telefon

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

ma ne hocem cim prej prodat pa se je znebit...upam da gre jutr, ker mi drugace tece kasko in registracija za brezveze...

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

A kupi jo pa noben, sam klici pa klici?? Druga?e je bil moj rekord pri razbiti C-jki, namre? ko sem zadnjo sliko gor dajal me je ?e eden klical za avto :whatever::hohoho: men pa ni? jasno, zgleda da se sproti tudi oglas vidi.

Napisano

Povezani dilerji ker ga je prodajal za 1000 - zgonenga

Bi znalo biti, da nekateri dobesedno de?urajo in klikajo F5 na avto.net potem pa samo klicarijo okoli ostale diler?ke. ?zmeden? Ker teh zgodb o klicih le nekaj minutah po oddaji oglasa je ful.
Napisano

Zdej pa sledit, kdaj se bo pojavila z 2x manj kilometri in 3x ceno :)

ja v srbiji bo treba pogledat :)

Napisano

Se pravi se avto spla?a imeti dolgo ?asa, ga goniti, nabiti kilometre, pa? redno servisirati in potem ga proda? v parih dneh...pa? po ceni kot je vreden. ?e ga ?a ?para?,glanca?, bolj gleda? kot vozi?, bo?a?, vlaga? vanj potem itak nabije? ceno ker je kot nov (?eprav pa? s ceno to nima veze) in ga prodaja? celo ve?nost :)

Napisano

CX7 sem prodal preko telefona v pol ure boj?u :ne vem:

OK to je bilo preko poznanega oz. sre?a, sej tudi moja 1.6 M3 je ?la v enem tednu za dober denar, kot mi je pa kupec povedal, da ko jih je gledal so bile ve?inoma sesute oz. uvo?ene iz Italije, no pa tudi moja je bila zadaj v bok ruknjena in to sem mu povedal oz. itak ga je premeril vse po?ez. (vem da sem imel sre?o ker klicev je bilo res ene 5 v enem tednu).

Govorim nekako tako a ne, Labiju se je skoraj zme?alo od klicev, meni je za razsuto C-jko tudi zvonilo na polno ?e v prvih minutah....ipd.

npr. tale cx7 je ?e celo ve?nost gor, pa mislim da je kar top ponudba na netu http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3605458&show=1 ....?e bi bila pa sterana z 200t km+ in po mo?nosti ?e disel pa za 5t eur manj bi ?la pa takoj...hehe.

Napisano

Mogo?e h?erka no?e imeti ker ni bela, hahaha. No sej, avto je tip top in cena pa? tudi, zato sem tegale prilimal.

Tretje vozilo...hmmm....jah kot ka?e za lu?tn se met a ne. ?e se ne motim je v gara?i Clio...

Napisano

Pridm dam in me na poli?ki ?aka moder odrezek na katerem je moje ime in pi?e da je po?iljatelj sodi??e za prekr?ke :( to bo ?e zabavno

Napisano

ja NOV clio.

verjetno za psa.

hahah :hohoho:

Pridm dam in me na poli?ki ka?a moder odrezek na katerem je moje ime in pi?e da je po?iljatelj sodi??e za prekr?ke :( to bo ?e zabavno

jaz sem pa pricakoval (glede na lapsus), da te je kaca ugriznila :D

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.