Skoči na vsebino

Jamralnik v2

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Ob telem de?ju zraven ?e tok veter vle?e da mi je ?ist prefuku neko ostarelo marelo! <_<:hudicek:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Promet poteka katastrofalno po cestah, ko da je 20cm zapadlo. :whatever:

Napisano

A slu?ajno ?e komu ne dela Simobil, al bom mogu zakurt ta je**ni HTC??

men dela. sAm neki upgrejdajo omre?je do konca mesca - zadni? sva bla s punco nekje v centru in je njej delal 3G men pa ne
Napisano

Men ?e odkar sem pri?el dam pravi limited service, oz. ko dam iskat omre?ja, mi ga ne najde, sem potem zbrskal ?e en star telefon in tudi tam ne ?pila. ?e dobr da nisem de?uren...

Napisano

Ka?e je blo nekaj s Simobilom... in sevede se je sredi no?i telefonu zme?alo, ko mi je po?iljaj SMS-s z zgre?enimi klici ipd... :angry:

Sem da ?e vgasnil, a ka?e nisem dosti dobro pritinsil OK na displayu, ker sem pri?akoval nekaj takega. :vskalo::vskalo::angry2:

Napisano

Si.mobil je ?edalje bolj smotan, kumi ?akam oktober 2012, da se jih losam za vedno. S svojim ne-signalom mi parajo ?ivce iz dneva v dan in to na zelo razli?nih krajih (ko samo gleda? kako tukaj ni signala)! :hudicek::whatever:

Napisano

Pravkar dobil sms od Simobila, da bodo v naslednjih dneh pri nas in na?i okolici nadgrajevali omre?je in se opravi?ujejo za motnje v signalu. Izbolj?ali bodo pokritost, zmogljivost in hitrost sirokopasovnega mobilnega interneta.

Tako da pubeci, malo strpnosti :)

mazda-323f-18-glx-98.png
Napisano

Jaz mam pa? svoje mnenje o njih in bom njihov signal ?e najbolj tako izbolj?al (samoiniciativno), da bom MENJAL ponudnika! :danzoman::bravo:

Napisano

To je pa res ?ist tvoja odlo?itev :) Moj post je bil mi?ljen za tiste, ki ne vedo kaj se dogaja s signalom ;) Pa brez zamere.

mazda-323f-18-glx-98.png
Napisano

ja sej ga valda dr?i? ko lula?

no pa da ne bo? ?alosten, bo? ti dr?u mojga, jaz bom pa tut dr?u mojga, ti bo? pa lulal v hla?e (pa ?e toplo ti bo)

ja a ti ne?

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

To je pa res ?ist tvoja odlo?itev :) Moj post je bil mi?ljen za tiste, ki ne vedo kaj se dogaja s signalom ;) Pa brez zamere.

Jaz sem se bolj jezil na HTC, kot na Simobil. Ker mi je HTC ?e od nekdaj, kar na lepem zgubil signal in ga je dobil nazaj ko si rebootal telefon. Ko si de?uren, je ?e tko dost bedno, da mor? merkat na telefon, da mor? pa ?e gledat, ?e se je butl zmislu zgubit signal je pa ?e bolj kislo.

Napisano

a se sam men zdi al se je Lojz vrnu nazaj :hudicek:

Lojz se nikoli ni spu??al na tak?en nivo, ampak je bil gentleman, v primerjavi s ...! <_<:rolleyes:

Napisano

?e od jutra me na polno neki v ?elodcu boli (pa nism piu), na pou zebe, nikakav sem, jem skoraj ni? :whatever: ....jutr pa LJ maraton, udele?ba obvezna :whatever: ...bomo vidl kaj bo no? prnesla :ne vem:

Napisano

ti ma? sam tremo.... :blush:

Ah kje, zdej mi je to ?e k ni?, sem 3x na teden tak?ne razdalje tekel :) pomoje trebu?na gripa :( prvo sem mislil da sem se zastrupil s pico v petek ampak kot ka?e ne, ker ostala dva sta ?ist ok. Evole vstal sem, ?e vedno ?it..tko da tak ne morm te?t :(

Napisano

Ah kje, zdej mi je to ?e k ni?, sem 3x na teden tak?ne razdalje tekel :) pomoje trebu?na gripa :( prvo sem mislil da sem se zastrupil s pico v petek ampak kot ka?e ne, ker ostala dva sta ?ist ok. Evole vstal sem, ?e vedno ?it..tko da tak ne morm te?t :(

vsak izg.je dober :) Pocajtaj se

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

vsak izg.je dober :) Pocajtaj se

haha...ma kak?n izgovor...najhuj mi je to prena?at :whatever: upam da se res ?imprej ker mi mori vseskupi.

Napisano

Jaooooooo :( Marco Simoncelli R.I.P. :(:(

:(:(

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

Jeba tole. Samo spet stara zgodba, tekmovalci so se prito?evali nad primernostjo dirkali??a in sevede dokelr ni prepozno se ?efom jebe, sam da je dnar...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.