Jamralnik v2
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Ne nič ne tulijo pri nobeni hitrosti. Izredno tihe so. Po pravici povedano sploh ne vem kolk mi je vulkanizer napolnil, samo nekaj je omenjal 2.5 in 2.4 . To bom preveril med vikendom v miru. To pa ja, kamenčke pobirajo, da ne rečem pri seb k mam peščen dovoz. K da bi peskal vse skupaj. Duh po gumi je kar izrazit, ampak daleč od tega da bi bil neprijeten - guma pač. Tud to ne vem kje so narejene - preverim, ampak načeloma mi je to več ali manj vseeno, ker bi morale bit narejene po iste postopku ne glede na državo izvora. GoodYear Eagle F1 asy.6
-
Kaj pa povezane osebe? To tudi malo omejitev postaja, če imaš kar d.o.o. in s.p. tako malo skupaj ali pa blizu v žlahti. Zaostrujejo tole, kot mi je bilo rečeno.
-
Tako rekoc minimalca ni vec ze nekaj casa. Nad 500€ je vstopni prispevek. Pol pa se ddv....hitro si tam 600-700€ na mesec za drzavo ne glede na to al se prikazujes kot reveza Ja dooju je to olajsava, spju ne
-
Hja firma d.o.o in s.p., pa si iz d.o.o-ja plačuje najemnino s.p.-ju. Tudi take poznam 😉 WC papir in še marsikaj je na d.o.o. šlo, pa v kuferaum domov. Tega tisti ki smo zaposleni v velikih firmah pač ne moremo delat. Mogoče pa probam, za delo od doma firmi poslat predračun za najem poslovnega prostora 😅 Pa ofnam popoldanca normiranega.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.