jures Napisano 26. julij, 2015 Prijavi Napisano 26. julij, 2015 lu?ka je pri?gana od vrat.Ce jo imas na vrata, drugace pa mislim da je v armaturki rdeca res da zelo majhna Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 26. julij, 2015 Prijavi Napisano 26. julij, 2015 pa kdo neki danes sploh ?e gleda rde?e lu?ke na armaturki, sploh ?e si navajen an Alfo... 3 Citiraj
jures Napisano 27. julij, 2015 Prijavi Napisano 27. julij, 2015 PRevozil 1000km ?ez vikend z avtom in mopedom, pol pa doma na ?tengah odletim....upam da ne bo treba gipsa na roki....... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Gelipter Napisano 27. julij, 2015 Prijavi Napisano 27. julij, 2015 PRevozil 1000km ?ez vikend z avtom in mopedom, pol pa doma na ?tengah odletim....upam da ne bo treba gipsa na roki.......Ej...jure bo ok...samo mrzli obklatki po?ivati pa boooo.lp Citiraj
Boss Napisano 27. julij, 2015 Prijavi Napisano 27. julij, 2015 Ma to je tko k pr men, ko sem ?e 40km naredu na biciklu pa pridem dam in ho?em na dvori??e zavit pa zataknem za rob plo?nika, obrnem balanco ampak kolo pa ostane v tisti smeri in ?ofnem, da sem ?ist poprasakan vse povsod. Tko da doma je najbolj nevarno. Citiraj
jures Napisano 27. julij, 2015 Prijavi Napisano 27. julij, 2015 Ni gis je pa 'puncka' Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 27. julij, 2015 Prijavi Napisano 27. julij, 2015 No zdej ma? pa ob dveh fantih ?e pun?ko. Citiraj
Slivka Napisano 28. julij, 2015 Prijavi Napisano 28. julij, 2015 Ma to je pa tako ko se povsod potepate, potem vam je pa doma?a hi?a tuja... Citiraj
Z M A J Napisano 28. julij, 2015 Prijavi Napisano 28. julij, 2015 Sem se vrnil v domovino in so se temprerature o?itno prepolovile. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mazdaman Napisano 28. julij, 2015 Prijavi Napisano 28. julij, 2015 Ni gis je pa 'puncka'ti z po?kodovano roko pi?e? ne? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Z M A J Napisano 28. julij, 2015 Prijavi Napisano 28. julij, 2015 ?mego gleda na gsm "kurc kej." 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
robertos664 Napisano 28. julij, 2015 Prijavi Napisano 28. julij, 2015 Odkar imam mazdo me policija nonstop ustavlja, prej je bilo kakih 10let mir danes me ustavi v naselju, kjer jaz vozim 55 po tempomatu, vzame vozni?ko in prometno in re?e: to je torej ta famozna mazda, ki nam me?a radarje, se nasmehne in vrne dokumente.. 3 Citiraj
Deeyan Napisano 28. julij, 2015 Prijavi Napisano 28. julij, 2015 ?mego gleda na gsm "kurc kej." Danasnji dan pa res, brsu iz sihta ob 17h, tak da sm padu u polozaj waservage za kake 2 urce, ker ze 14 dni spim po slabe 4 urce... 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 29. julij, 2015 Prijavi Napisano 29. julij, 2015 Predolgo sem imel mokre kopalke na sebi in me je napihal, pa mam zdej rahle te?ave v ledvenem delu, da se premikam kot Robocop. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Mraušk Mčk Napisano 1. avgust, 2015 Prijavi Napisano 1. avgust, 2015 V?eraj je bila polna luna in je bila moja najdra?ja mal bolj razdra?ljiva. A sem ?e povedal da je Koro?ica? 3 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
jures Napisano 1. avgust, 2015 Prijavi Napisano 1. avgust, 2015 jaz sem pa po ?tengah padel....(uradno) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Slivka Napisano 1. avgust, 2015 Prijavi Napisano 1. avgust, 2015 Kljub lep?i napovedi je pri nas obla?no in hladno. 1 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 2. avgust, 2015 Prijavi Napisano 2. avgust, 2015 Mislim, kam plove ta svet?! Objavim kaj mi je storila moja najdra?ja, pa je ta njena poteza kar trem foruma?em v?e?. Kar po?akte, mogo?e boste pa tudi vi kdaj plavi okol hodil Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Z M A J Napisano 2. avgust, 2015 Prijavi Napisano 2. avgust, 2015 Verjetno smo razmi?ljal, da ste se ?pilala Mazo-hazo in ti je bila zadeva v?e?. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Mraušk Mčk Napisano 2. avgust, 2015 Prijavi Napisano 2. avgust, 2015 Verjetno smo razmi?ljal, da ste se ?pilala Mazo-hazo in ti je bila zadeva v?e?. Po v?e?kih sode? so o?itno to va?e mokre sanje Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
LabiGT Napisano 2. avgust, 2015 Prijavi Napisano 2. avgust, 2015 Po v?e?kih sode? so o?itno to va?e mokre sanje glede na to, da si objavil tvoje tud Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
robertos664 Napisano 2. avgust, 2015 Prijavi Napisano 2. avgust, 2015 Jebe.o japonsko kvaliteto. Po 7000km prevo?enih, sem danes ob ?i??enju odkril: - vtrgan ?iv na mojem sede?u (pojma nimam kak, pazim avto ko malo dete)- na sovozni?kih vratih dve luknjici od kamen?kov (pojma nimam kak)- polno nekih risov (kot da je lak iz tempera barvic) Prej vozil Nissana tri leta in ni bil pol tolko porisan, imel sem vsega dve luknjici od kamen?kov, pa ?e to na haubi logi?no.. Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 2. avgust, 2015 Prijavi Napisano 2. avgust, 2015 glede na to, da si objavil tvoje tud Bi ?elel da so samo sanje, pa je iz prilo?enega razvidno da niso. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Z M A J Napisano 2. avgust, 2015 Prijavi Napisano 2. avgust, 2015 Po v?e?kih sode? so o?itno to va?e mokre sanje Uf, take zadeve so mi mikavne ravno ene toliko kot si je tale golob ?elel postati, da toliko ostane od njega kot je na fotki razvidno (?mego bi reku kurc kej od goloba ostalo). Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 2. avgust, 2015 Prijavi Napisano 2. avgust, 2015 Men se je po pol leta usnje v M6 znucal, so pa zamenjali pod garancijo - na moje veliko za?udenje samo prevleko, ker usnjeni sede?i v mazdi so ponovem zgolj prevleke....Jebe.o japonsko kvaliteto. Po 7000km prevo?enih, sem danes ob ?i??enju odkril:- vtrgan ?iv na mojem sede?u (pojma nimam kak, pazim avto ko malo dete) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.