En sodelavec je napolnil pogoje in smo se vsi že veselili, da bo končno spokal, pa je mož oznanil, da bo še podaljšal. In na koncu poskuša biti malo duhovit in reče:
- "Ja, če bi odšel, s kom bi me pa zamenjali? Saj bi me vsak dan klicali domov. Potem je pa vseeno, če ostanem."
Meni pa butne skozi možgane in bleknem:
- "Mavericksi so čez noč Dončića zamenjali. Ti pa misliš, da se tebe ne da zamenjat..."
Sedaj je v sprednjem predalu. 😁Bo pa šlo nazaj, ko ugotovim, kaj je narobe z tem predalom.
Če ne uspem sam rešiti, pa peljem na servis. Ker se čriček kar fajn oglaša na slabih cestah. 🙃
LP
Mi je "potekla" osebna izkaznica.
Pa sem se lotil delat novo.
Najprej sem včeraj šel k fotografu. kakorkoli je slikal, so bile slike obupne in nisem bil zadovoljen. Ko me je imel dovolj, mi je zabrusil, da iz slabega modela ne more narediti dobrih slik... Kakorkoli, za slike je šlo 20€.
Zdaj pa že na upravni enoti 30€ za samo osebno.
Se pravi 50€ za osebni dokument...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.