Bini Napisano 16. marec, 2025 Prijavi Napisano 16. marec, 2025 pred 9 minutami je Slivka napisal: A poznate tisti občutek, ko naročite tole: dobite pa tole: Pa še niti cele tri litre ga ni prišlo ampak samo 2,8 litra... Sem hotel danes do konca sestaviti in zagnati "projekt obnove", pa imam za v motor zgolj olje za solato... Neki si zajebu.... 😁🫣😉 Citiraj
godlike Napisano 16. marec, 2025 Prijavi Napisano 16. marec, 2025 pred 28 minutami je Slivka napisal: A poznate tisti občutek, ko naročite tole: dobite pa tole: Pa še niti cele tri litre ga ni prišlo ampak samo 2,8 litra... Sem hotel danes do konca sestaviti in zagnati "projekt obnove", pa imam za v motor zgolj olje za solato... Kaj imaš Alfino Multi Air mašino? Pa tudi tam ne toči Selenie, raje kak Motul, še raje pa Ravenol. 1 Citiraj
Slivka Napisano 16. marec, 2025 Prijavi Napisano 16. marec, 2025 pred 6 minutami je godlike napisal: Kaj imaš Alfino Multi Air mašino? Pa tudi tam ne toči Selenie, raje kak Motul, še raje pa Ravenol. Ne, Fiat Cinquecento iz leta 1996. 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Bini Napisano 16. marec, 2025 Prijavi Napisano 16. marec, 2025 Za tega je pa zvijezda dober.... 😁🫣😉 Citiraj
godlike Napisano 16. marec, 2025 Prijavi Napisano 16. marec, 2025 (urejeno) pred 2 urama je jures napisal: Naročam enako za 1995 letnik Sicer pa u činkveta lahko naliješ tud to, delal bo..... Pa si videl da ima nadomestno olje za menjalnike. To je kakih 90W glede na ime. Ni šans, da bo delal. pred 2 urama je jures napisal: selenia je pač olje tako kot drugo, nikoli problemi Nič nisem rekla kazala. Govorim iz izkušenj, če bi mi kaj sledil, bi vedel, da sem imel 8 let Giulietto 1.4 MA. Interval uradno na 30.000, delal na 11-13k povprečno. Kasneje so ga uradno skrajšali na 15.000. V glavnem, ko sem po garanciji delal servis sam, je šla Selenia črna ko noč ven. Šel sem na Motul, nikoli ni tako hitro počrnel. 1 interval po Motulu se je začela lučka za mašino pojavljat. Filter olja v glavi, pred MA enoto zapacan. To je Selenio žgalo. Z Motulom je bilo olje bolj dolgo čisto in filter v glavi je bil čist. Sem ga preveril pred prodajo. Predvidevam, da si sedaj ti bolj rekla kazala.... 😉 Popravljeno 16. marec, 2025 od godlike Citiraj
godlike Napisano 16. marec, 2025 Prijavi Napisano 16. marec, 2025 pred 30 minutami je jures napisal: Ne vem ce si razumel njegov point...narocil je eno, dostavli so mu pa drugo.... Jaz? Glej kaj si napisal: pred 3 urami je jures napisal: Sicer pa u činkveta lahko naliješ tud to, delal bo.... Torej si mu rekel naj nalije menjalnik olje v mašino pa bo Fiat laufal. Pol pa jaz nerazum 🫣 pred 31 minutami je jures napisal: 3. Čiscenje Če je garež na filtru, se je olje žgalo. Ja dobro je Selenia čistla kar je prežgala. Jeej. Žal so MA mašine ultra občutljive, to ni primerjave s tvojimi starejšimi modeli. pred 35 minutami je jures napisal: Moja rekla kazala s fiati ma skupaj vsaj 300.000km na spagetarjih s selenio. Ce so jim ga namenil naj ga majo. Papal pa noben makaronar ni nikoli olja. Si lepo napisal, da so ti km na starejših modelih. Pa preden me napadeš naprej. Nič nimam proti Fiat koncernu in starejšim vozilom. Bi še zdaj vozil Alfo, če bi imela model za mene. 😎 Tudi Gulietta ni olja pila 😉 Pri nas doma so jih samo VW-ji. pred 41 minutami je jures napisal: Ce je olje po servisnem intervalu se vedno enako, potem je nekaj narobe. Tega pa nisem rekel. Obračaš besede. Citiraj
Z M A J Napisano 19. marec, 2025 Prijavi Napisano 19. marec, 2025 Danes po daljšem času vozil Netopirja (SLK 200K) in moram priznat da mi presneto manjka dodatnih 100 teličkov iz predhodnika; Z4. Bo treba nekaj pogruntat ali malo "navit" kompresor Aja, manjkata mu tudi 2 valja in 8 ventilov, temu primeren je zvok, ki ga pravzaprav NI :))) 1 2 1 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 26. marec, 2025 Prijavi Napisano 26. marec, 2025 Če vsi vedo vse, pa nič ne deluje, je to teorija. Če vse deluje, pa nihče ne ve, zakaj deluje, je to praksa. Če nič ne deluje in nihče ne ve, zakaj ne deluje, je to Ford... Oziroma FucksWagen... 1 2 1 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Z M A J Napisano 27. marec, 2025 Prijavi Napisano 27. marec, 2025 Današnje vetrovno vreme me spominja na Nizozemsko in razlog zakaj nisem želel tam dlje ostat kot 3 mesece. Veter pa res sovražim, no tam je ponavadi veter z dežjem, kjer dežnik takoj zlomi, heh Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Tilen5 Napisano 27. marec, 2025 Prijavi Napisano 27. marec, 2025 😬 Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.
Z M A J Napisano 4. april, 2025 Prijavi Napisano 4. april, 2025 Na tale premik urinih kazalcev se nikakor ne morem navadit, mi manjka tista ura, prej sem se zbujal pred budilko, zdaj vsako jutro doživim budilniški šok, heeh 3 2 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Alex Napisano 4. april, 2025 Prijavi Napisano 4. april, 2025 pred 32 minutami je Z M A J napisal: Na tale premik urinih kazalcev se nikakor ne morem navadit, mi manjka tista ura, prej sem se zbujal pred budilko, zdaj vsako jutro doživim budilniški šok, heeh Tudi jaz.... Not. 😄 1 4 Citiraj
Z M A J Napisano 4. april, 2025 Prijavi Napisano 4. april, 2025 pred 24 minutami je Alex napisal: Tudi jaz.... Not. 😄 Navihani DeSUS mladenič :))) 1 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 4. april, 2025 Prijavi Napisano 4. april, 2025 Jaz sem pa šele zdaj prišel nazaj v svoj normalni ritem. 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Z M A J Napisano 4. april, 2025 Prijavi Napisano 4. april, 2025 pred 6 minutami je Slivka napisal: Jaz sem pa šele zdaj prišel nazaj v svoj normalni ritem. Da ne boš od navdušenja obril svojega zaščitnega znaka; BRKOV? :))) 1 1 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 4. april, 2025 Prijavi Napisano 4. april, 2025 Aha, ja, pa lopato vrgel v koruzo... Brez skrbi, toliko navdušenja pa spet ni. Ker jeseni mi bodo spet "uničili sistem"... 3 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 7. april, 2025 Prijavi Napisano 7. april, 2025 Nekatere stvari so enostavno "narejene na petek, 13."... 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
FuManchu Napisano 7. april, 2025 Prijavi Napisano 7. april, 2025 pred 30 minutami je Slivka napisal: Nekatere stvari so enostavno "narejene na petek, 13."... Pa še to verjetno popoldanska izmena 2 Citiraj
Slivka Napisano 7. april, 2025 Prijavi Napisano 7. april, 2025 6.3. je sovaščan padel z lestve. 7.3. je "praznoval" rojstni dan - 66 let. danes, 7.4., smo ga pokopali... 1 6 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
FuManchu Napisano 7. april, 2025 Prijavi Napisano 7. april, 2025 pred 41 minutami je Slivka napisal: 6.3. je sovaščan padel z lestve. 7.3. je "praznoval" rojstni dan - 66 let. danes, 7.4., smo ga pokopali... Sožalje Citiraj
Slivka Napisano 8. april, 2025 Prijavi Napisano 8. april, 2025 pred 10 urami je FuManchu napisal: Sožalje Hvala. Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Jest Napisano 8. april, 2025 Prijavi Napisano 8. april, 2025 Ravnokar me kliče ena gospa iz številke 070 742 208 ... in v angleščini pove, da kliče iz Microsofta, da imam nek problem z računalnikom. Ker poznam te fore (SCAM) ... sem ji rekel, da sploh nimam računalnika ... pa pravi, če nimam nobenega prenosnika?, Sem rekel da ne... pa vpraša, če nihče okoli mene nima prenosnika... Sem rekel, da ne, da živim sam v gozdu v bivaku, kjer ni elektrike in ničesar... pa je dokaj razočarana rekla OOOOO 😂... in se poslovila... Sem pa pozabil omenit lopato ali kaj podobnega ... 1 10 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.