Razumem. Kaj se pa lahko zgodi, če se jim zameriš? Malo me zanima, kakšne zgodbe krožijo in kaj je možno. Nekako mi je jasno, da tisti, ki si privošči dražjo odvetniško drhal, je na boljšem. Samo kar tako iz nič pa tudi ne gre. Moraš vedeti, da ti ljudje veliko v prazno lajajo, ugriznejo pa ne. To je njihov način dela. Samo nazaj se jim je treba včasih upreti.
Pojma nimam kaj si ti gor nanašal, ampak Rain-X ziher ne. Mogoče pa postopka nisi izvedel kot je potrebno. Jaz mam tole gor pa že četrt stoletja in to je najboljši "autohack" kadarkoli. Edini minus, ki ga ima, da je treba na 2-3 mesece ponovno nanašat, ampak to vzame le 5 minut maksimalno.
Res je. A čudežno ne bomo dobili več učiteljev. Vedno manj jih bo.
Ne kaže dobro. Pa tudi učenci imajo vedno več nekih motenj in prilagojenega programa. Tako,da tudi s tega vidika ne bo lahka.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.