Skoči na vsebino

Jamralnik v2

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Jablana Baya Marisa prvič obrodila in še to so mi živali fajn prestrelile sadeže :(

IMG_20260808_151137.jpg

IMG_20260808_151410.jpg

IMG_20260808_152200.jpg

• Všeč 1
  • Začuden 3

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Danes sem želel rezervirati spanje na Kamniškem sedlu za več oseb za wikend v septembru. Pa so mi rekli naj kar prek spleta uredim, tam sem klikal in potem naj že kar plačam. Zakaj že? In da se bom potem v primeru, da pride kaj vmes, z njimi dopisoval ter terjal cekine nazaj. Včasih je bila ta zadeva bistveno enostavnejša, res ne razumem le čemu bi za 3 tedne vnaprej nekaj plačeval? :( 

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Zato, ker jih je vedno več, ki rezervirajo, pa ne pridejo - oni pa ostale zavrnejo in na koncu imajo prazno.

In ker je vedno več takih, ki pridejo, pa na koncu pozabijo plačat.

In ker oni ne vedo, da ti ne spadaš v ta krog ljudi, vse tretirajo enako: ob rezervaciji plačaj in te prostor čaka. Če pa ne prideš, je pa tvoj problem.

Ko sem organiziral zadnji MPL, sem tudi rezerviral celo bajto, na koncu smo bili pa štirje...

Tak je sodobni svet, pa če ti je všeč ali pa nr.

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano
pred 4 urami je Z M A J napisal:

Včasih je bila ta zadeva bistveno enostavnejša, res ne razumem le čemu bi za 3 tedne vnaprej nekaj plačeval? :( 

Nekoč, ko je bila ta zadeva bistveno enostavnejša, je folk vnaprej rezerviral v treh različnih kočah isti datum, potem pa prespal v tisti, do katere se je tisti dan privlekel.

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.