Jamralnik v2
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Mi mamo pa en problem... Očitno so na bobnu šli ležaji. Ampak Gorenje po novem dela plastična korita, ki jih "zavari". Je tu kakšen majster, ki ima orodje, znanje in voljo, da prereže to plastično korito? Da potem zamenjam ležaje, namažem s silikonom in dam okoli naokoli samorezne vijake in stisnem skupaj? Ker celo korito komplet je okoli 250€, še menjava in smo na 350€. Dva ležaja in semering pride pa 20€...
-
Itak, da ne. Niso toliko miroljubni, kot hočejo dopovedati naši levi politiki.
-
Naj se vidi razkošje in bogastvo! Zna biti, da bo za Mazdino značko "čajna roba". Pa tak spodoben stroj je nekoč ponosno nosil oznako B-1500, B-1600, B-2000, B-2200, še posebej pa najbolj znani B-2500 in BT-50... Mimo grede, v ZDA in Kanadi je bil celo pick-up Mazda B-serie REPU - eden in edini model poltovornjaka z Wanklovim motorjem na celem svetu...
-
Eh, preden sem prišel skozi forum do sem... Sem to dal že v eno drugo temo, med novice. Čeprav je taka novica ravno toliko razveseljujoča kot poziv na orožne vaje...
-
Sm kmet an s hribu doma, pei ne zastopm lih tanartabl... Berem članek o protestih srednješolcev v Franciji. Želijo si več učiteljev in boljše stavbe. Zraven pa razbijajo in požigajo vse, kar jim pride pod roke. Ma, čakaj malo, to so 15-letniki, dobro, vse tja do 19 let. In to zdaj razbija in požiga in nihče jih ne more ukrotiti? In da mulci nalovijo gasilce in jim zažgejo tovornjak? Mislim, vse kar je prav, ampak take protestnike - samo pendreke in jim naglihat čakre in aure do konca srednje šole... Mislim, pa kdo normalen bo pa šel za učitelja, da bo te harambaše učil? In kje naj jih učijo, če so pa vse požgali? Me zanima, kako starši teh otrok gledajo na to? Ker to je pa že zdavnaj preko meje zdrave pameti in dobrega okusa...
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.