Jamralnik v2
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Od Mraušk Mčk · Napisano
So pa zato postavili eno radar kanto na začetku del v Domžalah in eno kanto na uvozu na AC v Ljubljani v smeri Domžal. -
Govorim iz osebnih izkušenj-po moje so za to,da se da navadni oz. "nevedni" folk nategniti,tisti "prvorazredni" pa z njihovo pomočjo nategujejo. Npr. overjena in poštemplana in v zemljiški knjigi registrirana darilna pogodba (za premičnino ali nepremičnino itd.) med zakonci v primeru smrti. Torej če en umre,dobi drugi njegov cel del lastnine podarjen in obratno. Takšne pogodbe so pri nas nedovoljene,ker posegajo v pravico do nujnega deleža dedičev (npr. v Franciji so dovoljene)... Torej v primeru smrti enega od teh zakoncev....dedič (en od otrok) želi vsaj nujni delež,mora v vsakem primeru tožiti na sodišču,ker je pogodba overjena in velja,pa čeprav je nedovoljena. Tak primer je pri meni. Takšne pogodbe se delajo na veliko in "nikomu ništa".
-
Od Mraušk Mčk · Napisano
Pozabil povedat, LED žarnica svinja okolico med delovanjem, in tudi po tem ko običajno po 1 letu crkne ker je to nevaren odpadek. -
Od Mraušk Mčk · Napisano
Ker proizvajajo neke zapise s katerimi se da samo rit obrisat, bi bila oskrba starejših kar pravi posel zanje. -
Notarji so prvi v vrsti za odstrel. Njihovo delo po mojem že dolgo nima smisla, še posebej v digitalni dobi. Da je to res, se je pa pokazalo v zadnjih dneh. Kdo sploh še rabi te ljudi? Naj grejo v oskrbo starejših delati, tam se rabi folk.
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.