Jamralnik v2
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Sej to je najboljš da so skos na avtomatsko... ker potem se ta prah ki se zatika noter dejansko na suhem in mokrem premika ob ležaju, pa se to vse skupaj malo spira. Edin pozimi, potem je za izklopit ko je led.
-
Pakiramo prtljago za dopust na morju in gledam v ženino potovalko... Hja, saj veste, 'kmet an s hribu doma', pa mi ni bilo nekaj čisto jasno. Pa vprašam: - "Zakaj pa boš s seboj vzela črn kostim?" - "Ja, dragi, saj veš, da ne znaš plavati..." Ja, v vojski so me naučili, da naj ne sprašujem, če nočem vedeti odgovora...
-
Od Ferrarijev bi imel edino Ferrari Vega L80 RS - ker je dizel...
-
Milanu je doktor predpisal viagro in ga poučil, kako jo mora jemati. Uro pred spolnim odnosom jo mora vzeti. Milan se vrne domov, vzame viagro in pokliče ženo v službo. - "Takoj pridi domov! Zelo nujno je in doma moraš biti v roku ene ure!" - "Bom poskusila." Milan pa čaka, čaka in čaka. Še deset minut, pa bo minila ena ura odkar je vzel viagro. Takrat zazvoni telefon: - "Ljubi, naletela sem na prometno nesrečo in ne vem, kdaj bom lahko doma." Borut pokliče doktorja: - "Doktor, strašno! Ne vem, kaj naj storim. Vzel sem tableto, žena pa ne more priti domov. Kaj naj storim?" - "Ali nimate pri vas tudi gospodinjske pomočnice? Poskusite z njo." - "To pa ne! Z gospodinjsko pomočnico lahko seksam brez viagre..."
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.