Agerg Napisano petek ob 10:32 Prijavi Napisano petek ob 10:32 Ja, kaj naj ti rečem. ESA ima nizek proračun. NASA pa tudi. Pa oboji kar veliko naredijo s tem kar dobijo. Vse pohvale tistim tam, ki to zvozijo. Realnost je pa, da za kaj resnega in uresničenje tega kar se napoveduje, bo moralo biti pa veliko več. Citiraj
Slivka Napisano petek ob 11:16 Prijavi Napisano petek ob 11:16 No, še vedno imajo denar za velike ognjemete: Blue Origin's New Glenn rocket exploded in a huge fireball during a test in Florida: What you need to know WWW.YAHOO.COM Jezz Bezos described the incident as a "very rough day" in a major setback for the company's space venture. Elon Musk said of the incident, "Rockets are hard." 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Z M A J Napisano včeraj ob 19:10 Prijavi Napisano včeraj ob 19:10 Arsenal sem zdajle navijal, pa seveda niso zmagali 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Bini Napisano včeraj ob 21:20 Prijavi Napisano včeraj ob 21:20 pred 2 urama je Z M A J napisal: Arsenal sem zdajle navijal, pa seveda niso zmagali Jaz sem pa za taprave... Citiraj
Boss Napisano pred 23 urami Prijavi Napisano pred 23 urami Jaz sem pa za nogomet pa ga ni bilo. 1 1 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.