Jamralnik v2
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Ma sej Domen ni bil problem, on je svojo medaljo in to najžlahtnejšo dobil na tak način, da je dobesedno pometel s konkurenco. Niti blizu mu niso bili. Škoda je do ostalih treh fantov, ki bi lahko imeli vsaj pošteno borbo za medaljo in verjetno brez vključevanja vse te drame bi jo tudi priskakali.
-
Domen me je včeraj pozitivno presenetil s svojo hladnostjo, obdržal je totalni "poker face"
-
Me zjutraj ob devetih kliče "Gumipark Redics (Madžarska) z slo številke +386-70....in sprašuje,če sem jaz naročil gume... Pritrdim...in pravi,da so jih dobili...sicer letne....in pravim-ja,saj letne sem naročil🤣...in sprašuje,če sem jih že plačal,al jih pošlje po povzetju... In pravim,da sem že plačal z Paypal-om...in da nebi rad še enkrat plačeval....😂🤨 Pravi,da ne vidi,in,da mora preveriti...in,da jutri dobim gume.... In čez kakih deset minut potrdilo po emailu,da so poslane....ajd,da vidim🙄
-
Prevc ni tisti, ki bo iskal po zaletišču zgoraj predstavnika tekmovanja, da mu da smuči v roke. Ta oseba MORA sama pristopit in pridržat opremo skakalcu, saj le ta z njo ne more it v tisti šotor. Ker če skakalec ni pravočasen tam je tudi diskvalifikacija. Torej kdo je bil tukaj odgovoren sploh ni dileme. Vse ostale zgodbice, kaj, kje, kam bi moral nekaj Prevc naredit so pač le in samo izgovori organizatorja, ki je pač zamočil. Potem so pa tolk časa mečkali okoli tega kaj za naredit, da se je pač časovna zapora iztekla in tu pač mimo pravil ne moreš, ker potem bi vse ostale pizde, ki ne marajo fer borbe, skočile pokonci.
-
Mislim, da je največ odvisno od voznika kako ploščice pobira in pa seveda, če živiš v nekih hribih in je treba bremzat za v dolino... tam je boljš MT kot pa AT kar se dolgovečnosti ploščic tiče.
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.