robz Napisano 11. junij, 2017 Prijavi Napisano 11. junij, 2017 Jaz bi se vartinih akumulatorjev ognil v ?irokem loku. Kupi karkoli drugega, ?e najbolje TABRavno varto sem nabavil:) zakaj, imas slabe izkusnje? Citiraj
robz Napisano 11. junij, 2017 Prijavi Napisano 11. junij, 2017 Pejt v lj stegne trgovina tab. Tam je skladisce akumulatorjev topla. Imas 10% mazda popust in se 10% popust ce jim starega pustis. Prides kupis in ti ga oni se brezplacno zamenjano, poleg tega ti avto se na strom priklopijo tako, da ne potrebujes nic na novo nastavljat. Jest sem ga tam pred tremi leti kupil pa sem dal 80e za 60ah pa kar 600A (zagonska moc). Mazda 6 2003 1.8Sem dobil dober dil za tole, zamenjal sem pa sam. Nic mi ni bilo treba resetirat vse dela kot prej Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 11. junij, 2017 Prijavi Napisano 11. junij, 2017 Ravno varto sem nabavil:) zakaj, imas slabe izkusnje?Zadeva ni ?isto enaka, je pa razlog za moj odpor do Varte. V slu?bi uporabljamo stacionarne kislinske svin?eve akumulatorje Varta. Stari Vartini so zdr?ali tudi skoraj 20let, le redno dolivanje demi vode so potrebovali. Novi, po videzu enaki, zdr?ijo 4leta kar je 5x manj. Kako se je lahko zgodil tako drasti?en padec kvalitete? Odgovor ti?i v spremembi lastni?tva in je tipi?en primer funkcioniranja sodobnega kapitalizma: Nekdo kupi neko firmo seveda zato da bi zaslu?il. Denar za nakup "dobi" iz prihodnosti, pa? racionalizacije, odpu??anja, zni?anje kvalitete... in ra?una na to, da folk ne bo prekmalu opazil da se pod zvene?im imenom sedaj skrivajo gnila jajca. TAB po kvaliteti zanesljivo nese ve?ino. 2 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Tilen5 Napisano 12. marec, 2018 Prijavi Napisano 12. marec, 2018 Pozdravljeni, mene zanima ?e mazda 6 katera ima I-ELOOP potrebuje kako posebno baterijo za pravilno delovanje ali lahko kupim kako standard kvalitetnej?o? Citiraj
jures Napisano 12. marec, 2018 Prijavi Napisano 12. marec, 2018 Pozdravljeni, mene zanima ?e mazda 6 katera ima I-ELOOP potrebuje kako posebno baterijo za pravilno delovanje ali lahko kupim kako standard kvalitetnej?o?Seveda, ne ga biksat, sicer pa ?e je v garanciji kar na servis Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Scr3am Napisano 12. marec, 2018 Prijavi Napisano 12. marec, 2018 Jest sem ravno dva dni nazaj kupil nov akumulator. Notri je bila topla 60ah 300A, sedaj je pa notri topla top 66ah 630A. Kupljeno pa seveda v skladiscu TAB Citiraj
Tilen5 Napisano 12. marec, 2018 Prijavi Napisano 12. marec, 2018 Seveda, ne ga biksat, sicer pa ?e je v garanciji kar na servisNi v garanciji,.. sem sli?al da so te baterije precej drage,.. avto je 2014 letnik,.. v navodilih pi?e da potrebuje baterijo z oznako t-110. Citiraj
jures Napisano 12. marec, 2018 Prijavi Napisano 12. marec, 2018 Jest sem ravno dva dni nazaj kupil nov akumulator. Notri je bila topla 60ah 300A, sedaj je pa notri topla top 66ah 630A. Kupljeno pa seveda v skladiscu TAB I loop rabi agm baterijo Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jest Napisano 12. marec, 2018 Prijavi Napisano 12. marec, 2018 Ni v garanciji,.. sem sli?al da so te baterije precej drage,.. avto je 2014 letnik,.. v navodilih pi?e da potrebuje baterijo z oznako t-110.Saj potem je se v garanciji? AGM baterijo potrebujes predvsem zaradi Start&Stop sistema... in kolikor vem, je garancija na baterijo tudi 5 let... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Alex Napisano 12. marec, 2018 Prijavi Napisano 12. marec, 2018 Saj potem je se v garanciji? AGM baterijo potrebujes predvsem zaradi Start&Stop sistema... in kolikor vem, je garancija na baterijo tudi 5 let...Odvisno, kje je avto kupljen. Italija, Belgija, Nem?ija =3 leta garancija. Citiraj
Tilen5 Napisano 12. marec, 2018 Prijavi Napisano 12. marec, 2018 I loop rabi agm baterijo pa to dobim samo na uradnem servisu ali tudi v kaki trgovini? avto je bil kupljen iz druge roke, ima pa notri 95ah 830a baterijo od varte, je nova vsaj po izgledu,..s pra?ujem bolj zaradi tega da pa? ne pride do kakih napak oz okvar Citiraj
Jest Napisano 12. marec, 2018 Prijavi Napisano 12. marec, 2018 pa to dobim samo na uradnem servisu ali tudi v kaki trgovini? avto je bil kupljen iz druge roke, ima pa notri 95ah 830a baterijo od varte, je nova vsaj po izgledu,..s pra?ujem bolj zaradi tega da pa? ne pride do kakih napak oz okvarNi nujno, da je ravno originalni... je pa treba biti pozoren, da se uposteva navodila pri menjavi akumulatorja... ker postopek ni tak, da enostavno vzames ven stari akumulator in ga nadomestis z novim... ampak je malo bolj zapleteno... Enkrat sem na servisu dobil ta navodila... in bi jih moral se nekje imeti... Edit: Sem nasel in so prilozena...menjava akumulatorja in inicializacija i-stop.pdf 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Tilen5 Napisano 12. marec, 2018 Prijavi Napisano 12. marec, 2018 Ni nujno, da je ravno originalni... je pa treba biti pozoren, da se uposteva navodila pri menjavi akumulatorja... ker postopek ni tak, da enostavno vzames ven stari akumulator in ga nadomestis z novim... ampak je malo bolj zapleteno... Enkrat sem na servisu dobil ta navodila... in bi jih moral se nekje imeti... Edit:Sem nasel in so prilozena... Hvala,.. potem samo poiskat AGM baterijo. A priporo?ate kako firmo? Pa ?e smem ?e vpra?ati koliko mo?no ?e ne te?im preve? Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 12. marec, 2018 Prijavi Napisano 12. marec, 2018 AGM baterijo potrebujes predvsem zaradi Start&Stop sistema... in kolikor vem, je garancija na baterijo tudi 5 let...Se opravi?ujem za otPri povpre?nem uporabniku mora start/stop sistem prihranit cca 1,7% goriva da se pokrije razlika v ceni AGM / navaden aku. Neoriginal seveda. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Tilen5 Napisano 18. marec, 2018 Prijavi Napisano 18. marec, 2018 Samo za info. Sem za foro klical na mazdo na oddelke za rezerve dele koliko bi bil akomulatir za mazdo 6. Mi je rekel 260?. Sem tudi vpra?al ?e je odvisno kak akumulator more notr zaradi i-eloopa je dejal, da koliko se on spozna ni odvisno. Samo toliko ?e bo kdaj koga zanimalo. p.s: glede da je 260? predvidevam, da gre za neko standrard start-stop baterijo Citiraj
jures Napisano 18. marec, 2018 Prijavi Napisano 18. marec, 2018 Samo za info. Sem za foro klical na mazdo na oddelke za rezerve dele koliko bi bil akomulatir za mazdo 6. Mi je rekel 260?. Sem tudi vpra?al ?e je odvisno kak akumulator more notr zaradi i-eloopa je dejal, da koliko se on spozna ni odvisno. Samo toliko ?e bo kdaj koga zanimalo. p.s: glede da je 260? predvidevam, da gre za neko standrard start-stop baterijoGood luck, potem bodo pa spet po?ari.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jest Napisano 19. marec, 2018 Prijavi Napisano 19. marec, 2018 Good luck, potem bodo pa spet po?ari....Zakaj pa pozari? Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jures Napisano 19. marec, 2018 Prijavi Napisano 19. marec, 2018 Nepravilna menjava in baterija (mislil sem na i-loop) Even though the battery is 12 volt, it is specifically designed for use with the i-ELOOP system. It's designated as a Q85 type battery, and is currently only available through Mazda. When replacing an i-ELOOP equipped vehicle's battery, be sure to install the correct Q85 type battery. https://rts.i-car.com/collision-repair-news/mazda-i-eloop-overview.html Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jest Napisano 19. marec, 2018 Prijavi Napisano 19. marec, 2018 Nepravilna menjava in baterija (mislil sem na i-loop) Even though the battery is 12 volt, it is specifically designed for use with the i-ELOOP system. It's designated as a Q85 type battery, and is currently only available through Mazda. When replacing an i-ELOOP equipped vehicle's battery, be sure to install the correct Q85 type battery. https://rts.i-car.com/collision-repair-news/mazda-i-eloop-overview.html Samo a mislis, da bi mu na Mazda servisu dali napacen akumulator? Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jures Napisano 19. marec, 2018 Prijavi Napisano 19. marec, 2018 A ne ne, berem njegove poste da je to navaden aku. Pa da mu govorijo da ni pomembno kak je Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jest Napisano 19. marec, 2018 Prijavi Napisano 19. marec, 2018 Ampak za tako ceno predvidevam, da ne gre za "navaden" akumulator ... ampak je AGM ... in verjetno tudi ustreza njegovemu vozilu... Vsaj ce je ob klicu na Mazdin servis povedal tocen model avta, za katerega isce akumulator ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jures Napisano 19. marec, 2018 Prijavi Napisano 19. marec, 2018 To sigurno. Mene je zmotilo to da pravi da gre za navaden agm. Pa ni ravno... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Tilen5 Napisano 5. julij, 2018 Prijavi Napisano 5. julij, 2018 Fantje kolk AH mate AGM akomulatorje v va?ih mazdah 6 dizl (2013l naprej),.. sem se kon?no odlo?il da menjam i??em samo ?e pravega. Rad bi bil 100% Citiraj
tomersa Napisano 9. avgust, 2018 Prijavi Napisano 9. avgust, 2018 V moji "novi" 6-i dizl l. 2014 je 80Ah. V?eraj sem bil na uradnem Mazda servisu na pregledu avta in ga moram tudi zamenjat pred zimo. Okoli 240? z menjavo. :ne vem: Citiraj
schurda Napisano 10. avgust, 2018 Prijavi Napisano 10. avgust, 2018 A Topla jih ne dela? Za mojo so mi ga zamenjali kar tam (l. 2007, 95Ah) Citiraj Turbinca ma?inca, gremo na vinca!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.