Skoči na vsebino

MAZDA 6 - lita platišča

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Samo ET ni enak, zdaj koliko je pa to OK, pa vsak zase najbolj ve. Sam imam originalna za 6-ko.

Mazda6 Sport CD 129 TE Plus-ex

Mazda6 SPC CD 150 Revolution

Napisano (urejeno)
pred 41 minutami je jacques33 napisal:

Samo ET ni enak, zdaj koliko je pa to OK, pa vsak zase najbolj ve. Sam imam originalna za 6-ko.

Drugačen ET se nekako izniči z ožjo širino. 

Copilot:

Katero širino platišč priporočaš za gume 225/55 R17?
Copilot said:

Za pnevmatike 225/55 R17 je običajno priporočena širina platišča:

• Idealna širina: 7,0J do 7,5J
  • Dovoljen razpon: 6,0J do 8,0J (odvisno od proizvajalca pnevmatike)

Najpogostejše kombinacije:

• 225/55 R17 na 7J → zelo dobra izbira, udobna vožnja.
  • 225/55 R17 na 7,5J → pogosto optimalno razmerje med vodljivostjo in zaščito platišča.
  • 225/55 R17 na 8J → še vedno ustrezno, pnevmatika je nekoliko bolj raztegnjena, krmiljenje je lahko bolj neposredno.
Popravljeno od Janez007
Napisano (urejeno)

Moje feltne so Borbet Y 7,5x17  ET 42-- matt black. Malo širša platišča in manjši ET pripomorejo k temu, da izgleda guma na njih širša in je pomaknjena bolj ven proti blatniku. Original je ET 50.

Popravljeno od Alex

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Moje feltne so Borbet Y 7,5x17  ET 42-- matt black. Malo širša platišča in manjši ET pripomorejo k temu, da izgleda guma na njih širša in je pomaknjena bolj ven proti blatniku. Original je ET 50.
    • Evo sem zbrisal... Nima smisla več hodit po nasvete sem.    Drugače popolnoma zastopim... Vendar takega odstopanja pa še nisem imel pri nobenem...    Nima veze. Se odjavljam in verjetno tudi ne spremljam tega foruma...  Nima smisla.    Kot, da jaz probleme delam... 😆
    • No zdej imam pa tudi jaz občutek, da počasi pretiravaš. Odgovor na tvoje vprašanje boš našel na milijon forumih lahko pa vprašaš tudi AI.    Ker če tega ne razumeš potem mi je jasno zakaj iz vsega narediš težavo.
    • Zaenkrat dela. Ja tudi ne iščem dlake v jajcu ampak človek nekako pričakuje da na leto starem avtu pa naj bi to delalo kot prvo uro od prevzema.    Sploh ker gre za tako malenkost kot so ogledala... Nisem pričakoval da bom imel probleme že prvo leto lastništva... 
    • Vprašanje je bilo kako se izklopi, kajne?  Sam sem, ko se mi je še to dogajalo izklapljal kar med vožnjo z vštekanim kitajskim ODBII ter plačljivo android tourqe aplikacijo. 😅 Napaka je pa klasična p101,ki se pojavi  ko z ogretim motorjem pojenja hitrost malenkost v klanec navzdol ali pa pri visokih obratih? Prvo le napake za 6 nedelujočih senzorjev, katere izginejo ob ponovnem vžigu vozila,ko se pa ponovi v istem dnevu pa skoči v limp mode?
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.