Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Bondovi Spletni Starni ?zmeden?:blush:

Mi lahko zaupate naslov od bondove spletne stani hvala :ne vem:

Malo IQ "telovadbe" in bo? dobil pravi naslov.

Vzame? bonda v 1. sklonu in mu spredaj doda? meta, zadaj pa .si in si zmagal. :D

Jutri, najkasneje pojutri?njem, bo stran dopolnjena. :danzoman:

Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.

• Odgovori 141
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Naložene slike

Napisano

Kako pa to ?istilo deluje na zlatkota, ker ?e ga ?e ma? notri, ga pri naslednji menjavi olja doda? samo pol.

Ga ta ?istilec ne spere dol?

Napisano

Malo IQ "telovadbe" in bo? dobil pravi naslov.

Vzame? bonda v 1. sklonu in mu spredaj doda? meta, zadaj pa .si in si zmagal. :D

Jutri, najkasneje pojutri?njem, bo stran dopolnjena. :danzoman:

Havala Sm sestavu :bravo:

Napisano

Kako pa to ?istilo deluje na zlatkota, ker ?e ga ?e ma? notri, ga pri naslednji menjavi olja doda? samo pol.

Ga ta ?istilec ne spere dol?

Ne deluje na zlatkota. Zlatko ne predstavlja umazanije in usedlin, en del je v?gan v povr?ino, drugi pa kemi?no vezan. Tako, da se ne "tepe" s cleanerjem.

Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.

Napisano

Maj?keno, ste skrenili z bistva naslova teme, lepo prosim da o ti "zlatkotu & Co." ofnate novo temo.

Hvala

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Evo dans kupil olje pa filter olja in nafte jutri mam pa menjavo! :D

Olje sm pa kupu Motul 8100 eco-clean 5w30 sam je brez tisga +c1 baje je to za dpf filter jaz ga pa tko nimam :bravo:

Napisano

Popravek nisem kupil eco-clean ampak eco-nergy mi lahko kdo ki se spozna na te oznake pove ce je to olje vredu za mojo mazdo 6 letnik 2004 brez dpf seveda je disel Hvala

81005w30.pdf

• 1 leto kasneje...
Napisano

eno zanimivo temo sem na?el nekje v arhivu, kljub prebranem pa vpra?anje:

- katero motorno olje za Mazdo5, letnik 2008 2.0 diesel, DPF filter vgrajen

- pa ?e ima ?e kdo inf. o dobrih "poceni" filtrih /naftni, oljni, kabinski, zra?ni.../ kar na dan z besedo

Napisano

Mene pokli?. :D

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Ja majstr pravi da nimajo takih mar?. Dostavo imajo tudi v Lj tko da..to je zlo ugodno v primerjavi s servisi :)

• 2 meseca kasneje...
Napisano

Ob prebiranju tegale posta sem se na koncu izgubil. Za svojo M6 143kw dpf 2006 rabim torej katero olje in kje ga dobim brez teh divjih mar? uradnih serviserjev?

• 1 leto kasneje...
  • 2 meseca kasneje...
Napisano

Sem vse prebral, pa nisem zasledil, kak?no olje pa?e v mojo Mazdo 3, letnik 2005, bencinar 1.6. ?al sem ga kupil brez knji?ice z navodili, da bi notri pogledal ...

Hvala!

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.