Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Nope. :whatever:

Jajca hudi?eva. :hohoho:

Da se pohvalim, prej?nji tank 8,2 normalne vo?nje, ta tank pa v?eraj ?e 12, zdaj po 60 km pa ?e po?asi pada na 11 l/100km. Z avtom ni ni? narobe, sam en me je fehtal, da mu poka?em kako avto gre. :hudicek:

Napisano

@Grega, sm mislu da je tole hec, ker mi je ful ?udno, da pri tej motorizaciji nima tempomata (zadevo uporabljam zelo pogosti, zlasti po naseljih, na AC pa itaaak)! :blush:

Jaz pa se trenutno vozim z LPG-jem 9,5 na 100 prevo?enih, kar ni tolk slabo, je pa res da je ne priganjam (AC je strup za popre?no porabo pri tejle 6-ki)! :hudicek:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

hehe...ne res nima...verjetno je opcija bila...res pa da 3ka in 6tka le nista v istem razredu...je pa res, da ima danes tempomat ?e vsak kinder jaj?ek.

Napisano

poraba od slo do CZ narejenih 1100km povp.poraba 8.1l/100km pri hitrosti po ace med 140 in 170km/h

Pa preden se kdo zapi? v podatek naj upo?teva da je tudi klanec navzdol :)

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

poraba od slo do CZ narejenih 1100km povp.poraba 8.1l/100km pri hitrosti po ace med 140 in 170km/h

Pa preden se kdo zapi? v podatek naj upo?teva da je tudi klanec navzdol :)

Gorenc! ?para? GTA-jko :jezicek::hohoho:

Napisano

Gorenc! ?para? GTA-jko :jezicek::hohoho:

ej js mam za ti?at kaj drugega :harhar: ti ve? o ?em jaz govorim :hudicek:

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif

Napisano

kako ti rata, jebemti...jest pa pod 7 ne pade sploh. ?e se fjakam po AC velik, pol sm en plunk pod 7, drga? pa kr skoz 7+ pa ne bi reku da ga trajbam skos ko vosla. AV vozim med 120 in 150, po mestu pa tud precej pridno ?altam, da ga ne matram v obratih.

Mam pa na sumu, da sm avto chippan dobil, ker mi je prve tri tanke ?rl manj, po ob?utku letel bolj, potem pa je ?el na Gamo na ra?unalnik in tm se je najverjetneje konjenica nastavila na originalni program. Od takrat se mi zdi, da je avto bolj len pa tud poraba je ?la gor.

Edit:

Pa ?e moj link na porabi, ?ist druge ?tevilke...

http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=11439

ab183946.gif
^^ klikni me za mojo temo :) ^^
Napisano

Pa ?e moj link na porabi, ?ist druge ?tevilke...

http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=11439

ni? sekirat... Mazda je to... to pa? tolko pije ;)

http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4355

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

js mam ze nekej casa porabo 6,4 l ali pa 6,5 l in to jitre voznje. z oreng pospeski itd. range bo ta tank nekje od 950 km do 1000 km. tko da je solidno.

www.trziskisladoled.si

Napisano

js mam ze nekej casa porabo 6,4 l ali pa 6,5 l in to jitre voznje. z oreng pospeski itd. range bo ta tank nekje od 950 km do 1000 km. tko da je solidno.

Moja poraba je 7,2-7,31

Mazda 6 2.2 @130 KM, karavan. Ti??im jo tam kjer se da po AC pa maks kar dovoljuje promet. Po regionalki pa po ovinki. Po AC ?e je mo?no tudi 200+.

Se mi zdi da je poraba ?e kar kul.

Napisano

ah traktoristi dejte ?e nehat te?it s to porabo in delat paniko ?e se ta pove?a za 1dl :hudicek::harhar:

attachmentzbg1.gif

Napisano

zmaga frend ki ju kupil rx8...zdaj ma nekaj cez 1400km pa je ze sedmi tank noter :punk:

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

ah traktoristi dejte ?e nehat te?it s to porabo in delat paniko ?e se ta pove?a za 1dl :hudicek::harhar:

To itak, sam pa sem mnenja, da za takega dizla ki ?re preko 7litrov / 100 prevo?enih km (normalne vo?nje) - HVALA LEPA, NE! <_<

Napisano

To itak, sam pa sem mnenja, da za takega dizla ki ?re preko 7litrov / 100 prevo?enih km (normalne vo?nje) - HVALA LEPA, NE! <_<

?e gleda? iz tvojega stali??a, kjer ti ?ivi? in ima? ve?ino relacijo, skoraj ni? mestnega cijazenja in nobene AC ima? prav, da 7 je bistveno preve?. ?e pa povpre?no drvi? 150-160km/h (po GPS-ju) ali ve? oziroma je veliko mestnega fijakanja in stanja na semaforjih pa bo? pod 7 te?ko pri?el

33112_1.png

Napisano

Boss, kiksnu si na debelo, ker jaz prov lu?tno padam v dren - zjutraj ko se je treba privle?t do Centra LJ (parkiram pri Union pivovarni) in pa potem ob 15 oz. 16h, se spet guncam proti Kamniku, k zme?an! Dale? od tega da vozim neke lu?tne relacije v najvi?ji prestavi pri 1500 obratih! :whatever:

Vra?am pa se vedno potem po AC (vem naredim ve? km-jev, ampak tako pa? to je), ali preko Vodic (verjetno najbolj luknjasta in zanemarjena cesta v republiki) in Komende ali pa po ?tajerki, pa grem dol pri Tosami oz. izvoz Dom?ale, pa ?ez Vol?ji potok (cesta itak en sam le?e?i policaj - katastrofa). <_<

Napisano

No pa sem te dobu :bravo: Zakaj se pol torej pizdi?, ?e ti ?ge na plin 9+ litrov, ker po moje je to ?ist normalna poraba za tak na?in vo?nje... v bistvu se mi zdi ?e majhna :hudicek:

33112_1.png

Napisano

9LITROV LOHK SAM SANJAM, POD 10 JE ?E KAR LEP DOSE?EK! :blush:

Jebote, velke ?rke sem o?itno prenesu iz najbolj udarne teme zadnjih dni! :danzoman:

Napisano

To je po mestu.Benzinar z tako vo?njo porabi 11litrov. :P:hudicek:

Napisano

@Alex, ?ista resnica. Nisem sicer nek expert za agregate in porabo, ampak mislim da je najve?ja razlika v potro?nji goriva (v prid dizla) ravno pri mestni vo?nji in pa na AC-ju, pri hitrostih npr. 150-170 (ali po ?elji tudi ve?).

Govorim seveda za primerljive motorje, npr. Mazda 6 120KM (dizel) in pa 120KM (1.8 benz). :bravo:

Najbolj pa se bencinski motor (verjetno) pribli?a v ekonomi?nosti, pri relacijah, pa npr. peta oz. ?esta brzina in 90 kmh, ali pa tam nekje do 120kmh. :D

Napisano

@Alex, ?ista resnica. Nisem sicer nek expert za agregate in porabo, ampak mislim da je najve?ja razlika v potro?nji goriva (v prid dizla) ravno pri mestni vo?nji in pa na AC-ju, pri hitrostih npr. 150-170 (ali po ?elji tudi ve?).

Govorim seveda za primerljive motorje, npr. Mazda 6 120KM (dizel) in pa 120KM (1.8 benz). :bravo:

Najbolj pa se bencinski motor (verjetno) pribli?a v ekonomi?nosti, pri relacijah, pa npr. peta oz. ?esta brzina in 90 kmh, ali pa tam nekje do 120kmh. :D

Po mojem je tudi tako.Jaz recimo mojega Pugija 1,4 ne spravim pod10-11/100 litrov z mestno vo?njo.

?e vozim dalj?e relacije (ne avtoceste) ga spravim tudi na 6,5l/100.Razlika je ogromna.

Napisano

Jaz sem imel porabo iz Nove Gorice do otoka Pag, to pomeni AC do Kozine, potem vijuganje do Jel?an, nato avtocesta do Bakarja, naprej pa magistrala..6,9 do 7,2, brez klime. V avtu imel cca 150 kil robe in sitno ?ensko :D

Napisano

Jaz sem imel porabo iz Nove Gorice do otoka Pag, to pomeni AC do Kozine, potem vijuganje do Jel?an, nato avtocesta do Bakarja, naprej pa magistrala..6,9 do 7,2, brez klime. V avtu imel cca 150 kil robe in sitno ?ensko :D

Ma sej je tudi to v redu.Samo enakomerno gre?,pa je. ;)

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.