jures Napisano 23. avgust, 2013 Prijavi Napisano 23. avgust, 2013 Kaj pa vem. Pomoje je ?isto od ?loveka odvisno in manj od prevoznega sredstva (ne re?em, da ni, je pa manj). Seveda je poseben ob?utek, ?e te lima na zic ali ?e nate deluje kaka centrifugalna sila. Ne re?em, da za vsakega, ampak nekaterim pa. In ljudje iz razli?nih razlogov kupujejo hitra vozila. Eni, da se lahko pohvalijo, drugi da jih stiskajo, tretji, ker imajo preve? pod placem itd. Tak, da ?e zaklju?im; pomoje ni nobene razlike. Prevozno sredstvo sicer omogo?a nek adrenalin, ve?inoma je pa od voznika odvisno, kaj bo z njim po?el. Sam Mazdo in Hondo stiskam nekje konjenici primerno. Nobenega ne o?emam do konca in nobenega ne ?param. Mi pa motor vliva ve? samozavesti, ker 6-ka je vseeno te?ka 1,5 tone in malo bolj zajetnih mer... Verjetno, ?e bi imel RX-7, bi ga stiskal bolj. Ampak spet zato, ker sem adrenalin-junkie, ne zaradi avtomobila samega. v to je treba ?e vklju?iti primerno mesto. ?al ga v SLO te?ko najde? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Tomozuki Napisano 24. avgust, 2013 Prijavi Napisano 24. avgust, 2013 v to je treba ?e vklju?iti primerno mesto. ?al ga v SLO te?ko najde? Zato grem pa najraje kar k severnim sosedom. Ampak tudi kraj ni razlog, da bi vozil na pamet pa? pa z veliko mero predvidevanja in nezaupanja (v druge). Pogoj je seveda tudi, da cesto pozna? in ve? kje so kak?ne to?ke, kjer ti lahko preti kaka nevarnost. Citiraj
jures Napisano 24. avgust, 2013 Prijavi Napisano 24. avgust, 2013 Zato grem pa najraje kar k severnim sosedom. Ampak tudi kraj ni razlog, da bi vozil na pamet pa? pa z veliko mero predvidevanja in nezaupanja (v druge). Pogoj je seveda tudi, da cesto pozna? in ve? kje so kak?ne to?ke, kjer ti lahko preti kaka nevarnost. Narobe sem se izrazil. Ne da bi ga gonil ampak ce dam primer Svico (zame najboljse ceste) - cesto ne poznas ampak po eni strani zaradi sirokega pasu in odlicnega oprijema tudi ce ga kaj userjes imas dovolj prostora da popravis po drugi strani pa ti ni treba divjati da dozivis adrenalin ker se lahko nagibas in cikcakas pod omejitvijo. Jaz si ne predstavljam na primer cez ride, Vrsic ali nevem po tesni celovski kot sem se v tujini. Kaj sele da bi slikal z motorja kot sem... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Tomozuki Napisano 24. avgust, 2013 Prijavi Napisano 24. avgust, 2013 Narobe sem se izrazil. Ne da bi ga gonil ampak ce dam primer Svico (zame najboljse ceste) - cesto ne poznas ampak po eni strani zaradi sirokega pasu in odlicnega oprijema tudi ce ga kaj userjes imas dovolj prostora da popravis po drugi strani pa ti ni treba divjati da dozivis adrenalin ker se lahko nagibas in cikcakas pod omejitvijo. Jaz si ne predstavljam na primer cez ride, Vrsic ali nevem po tesni celovski kot sem se v tujini. Kaj sele da bi slikal z motorja kot sem... Ahaaaa tooo Te?ko potrdim ali ovr?em, ker ?e nisem bil v ?vici. Se pa rad vozim po Avstriji, ki ima tudi super ceste. Zadnji? sem se peljal ?ez mejni prehod preko Kuzme in taka cesta, da samo gleda?. Mogo?e malo preve? ravna na enem delu, ampak med 120 in 150 se na njej odli?no po?utim. Niti ni nekega strahu, da bi ti kdo odvzel prednost, sko?il predte itd. Ampak spet; taka hitrost je za moj moped potovalna, za drugega pa ?e kon?na. ?e bi imel kakega Pegasoja, bi verjetno bil zadovoljen z njegovo potovalno hitrostjo (npr. 100km/h). Oziroma po zaprtih ovinkih ?e manj, kot si sam rekel. Je pa res, da je moj moped precej nizek in dokaj dolg (pa ?e velik obra?alni krog ima) in mu kratki ovinki ne sedejo najbolj (sploh s sopotnikom). ?e si se kdaj vozil med Mariborom in Celjem, mu je tak tip ceste najbolj na ko?o... eh, gumo pisan. Citiraj
jures Napisano 24. avgust, 2013 Prijavi Napisano 24. avgust, 2013 Ahaaaa tooo Te?ko potrdim ali ovr?em, ker ?e nisem bil v ?vici. Se pa rad vozim po Avstriji, ki ima tudi super ceste. Zadnji? sem se peljal ?ez mejni prehod preko Kuzme in taka cesta, da samo gleda?. Mogo?e malo preve? ravna na enem delu, ampak med 120 in 150 se na njej odli?no po?utim. Niti ni nekega strahu, da bi ti kdo odvzel prednost, sko?il predte itd. Ampak spet; taka hitrost je za moj moped potovalna, za drugega pa ?e kon?na. ?e bi imel kakega Pegasoja, bi verjetno bil zadovoljen z njegovo potovalno hitrostjo (npr. 100km/h). Oziroma po zaprtih ovinkih ?e manj, kot si sam rekel. Je pa res, da je moj moped precej nizek in dokaj dolg (pa ?e velik obra?alni krog ima) in mu kratki ovinki ne sedejo najbolj (sploh s sopotnikom). ?e si se kdaj vozil med Mariborom in Celjem, mu je tak tip ceste najbolj na ko?o... eh, gumo pisan. A po avtocesti Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Symon Napisano 24. avgust, 2013 Prijavi Napisano 24. avgust, 2013 No da se razumemo. Sodelavec se je slu?beno fural kar po lepem delu (vzhodne) Evrope. Ima tudi motor, se je dosti prefural. In na koncu se pelje po Avstriji in nek dedek zapelje v rde?o pred njega. K sre?i ni bilo huj?ega. Ho?em povedati, da Murphy, da te nekdo izsili je pa povsod. Citiraj
Tomozuki Napisano 26. avgust, 2013 Prijavi Napisano 26. avgust, 2013 A po avtocesti Heh, ne. Po avtocesti se na?eloma ne bi rab opredeliti za nek odsek No, razen tista po Dolenjski ima pa enih par kul zavojev, ampak ne ravno pri 130... Preferiram navadne ceste z lepimi preglednimi zavoji in ?irokim cesti??em. Zaprte serpentine se s tem mopedom sicer tudi da sekat, ampak z dvema jaha?ema, bolj te?ko. Ta ded pa ima verjetno res serpentinasto cesto do svoje bajte: No da se razumemo. Sodelavec se je slu?beno fural kar po lepem delu (vzhodne) Evrope. Ima tudi motor, se je dosti prefural. In na koncu se pelje po Avstriji in nek dedek zapelje v rde?o pred njega. K sre?i ni bilo huj?ega. Ho?em povedati, da Murphy, da te nekdo izsili je pa povsod. Jasno. Sej nih?e no?e bit povzro?itelj prometne nesre?e (in imeti razbitega avta <- posebej velja za Slovenijo ). Je tukaj kak Harleyas? Ne, da bi bilo meni znano. Bolj ali manj sami japanezerji. Citiraj
Symon Napisano 27. avgust, 2013 Prijavi Napisano 27. avgust, 2013 Delala se bo generalka, novi kolesni in swingarm le?aji, diski so ?e novi, gume tudi nedolgo nazaj menjane... Pol pa ma da zdr?i na progi. Citiraj
dpicul Napisano 27. avgust, 2013 Prijavi Napisano 27. avgust, 2013 Delala se bo generalka, novi kolesni in swingarm le?aji, diski so ?e novi, gume tudi nedolgo nazaj menjane... Pol pa ma da zdr?i na progi. dvomim da je to zate Citiraj
jures Napisano 27. avgust, 2013 Prijavi Napisano 27. avgust, 2013 Delala se bo generalka, novi kolesni in swingarm le?aji, diski so ?e novi, gume tudi nedolgo nazaj menjane... Pol pa ma da zdr?i na progi. ha ha ha - vse skupi ni? od motorja Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Symon Napisano 27. avgust, 2013 Prijavi Napisano 27. avgust, 2013 dvomim da je to zate Za bratca. ?e sem odkrit je na motorju dosti bolj majster kot jaz, vseeno sem bolj doma? na 4 kolesih. ha ha ha - vse skupi ni? od motorja To je nekaj najbolj?ega pri teh motorjih. Enostavnost, imajo samo tisto najbolj nujno, nobene komplikacije. Je bil na progi in ker je bil bat ?e na zgornji meji po urah se je spodaj malo razletel. K sre?i je cilinder cel. Pa ?e za naslednji? ima zastonj vo?njo v dobrem na isti progi. Citiraj
Tomozuki Napisano 28. avgust, 2013 Prijavi Napisano 28. avgust, 2013 A na vagi prese?e 100kg? Citiraj
jures Napisano 29. avgust, 2013 Prijavi Napisano 29. avgust, 2013 Po babo pa gas Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Symon Napisano 29. avgust, 2013 Prijavi Napisano 29. avgust, 2013 A na vagi prese?e 100kg? Ah kje, ene 15 kil mu zmanjka. Sicer pa razsaja tole, en sosed je ?e od nekdaj mel krose ima zdaj 450, sosedov 17 letnik se je pa isto odlo?il iz 65 it direkt na yz250. Citiraj
Tomozuki Napisano 30. avgust, 2013 Prijavi Napisano 30. avgust, 2013 Mogo?e ga pa ?e jaz kdaj kupim, ker imamo tudi precej gramoznic v okolici Citiraj
mazdaman Napisano 30. avgust, 2013 Prijavi Napisano 30. avgust, 2013 Mogo?e ga pa ?e jaz kdaj kupim, ker imamo tudi precej gramoznic v okolici Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
iMazda Napisano 2. september, 2013 Prijavi Napisano 2. september, 2013 Heh, ne. Po avtocesti se na?eloma ne bi rab opredeliti za nek odsek No, razen tista po Dolenjski ima pa enih par kul zavojev, ampak ne ravno pri 130... Preferiram navadne ceste z lepimi preglednimi zavoji in ?irokim cesti??em. Zaprte serpentine se s tem mopedom sicer tudi da sekat, ampak z dvema jaha?ema, bolj te?ko. Ta ded pa ima verjetno res serpentinasto cesto do svoje bajte: Jasno. Sej nih?e no?e bit povzro?itelj prometne nesre?e (in imeti razbitega avta <- posebej velja za Slovenijo ).Ne, da bi bilo meni znano. Bolj ali manj sami japanezerji. Skoda potem, zmanjka debate... Citiraj
Tomozuki Napisano 3. september, 2013 Prijavi Napisano 3. september, 2013 Skoda potem, zmanjka debate... ?e zdale? ne. Debate hitro zmanjka, ?e je govora o enateisti stvari Sicer nisem neki blazen ?oper fan, ampak V-Rod mi pa ?e danes izgleda kulski. ?e bi pa ?e imel tak tip motorja, bi ?e raje posegel po Intruderju 1800 (jah, spet Đapen) ali pa Rocket III. Citiraj
Slivka Napisano 3. september, 2013 Prijavi Napisano 3. september, 2013 Danes sem pa naredil kapitalno: na hitro zjutraj, preden odrinem, namesto bencina (za agregat) ulijem noter nafto (za Mazdo). Sem opazil ?ele po 12 km, ko nekako ni bilo ?ivahnosti... Citiraj
KAALman Napisano 5. september, 2013 Avtor Prijavi Napisano 5. september, 2013 mljuh... ?e Hondura je dobila K&N dihalnik Citiraj LP KAALman
KAALman Napisano 9. september, 2013 Avtor Prijavi Napisano 9. september, 2013 v?eraj vozil honduro na izlet http://www.mojalbum.com/kaalman/nockalmstrasse-08-09-2013 Citiraj LP KAALman
jures Napisano 9. september, 2013 Prijavi Napisano 9. september, 2013 v?eraj vozil honduro na izlet http://www.mojalbum.com/kaalman/nockalmstrasse-08-09-2013 carsko, jaz upam da se ta vikend lahko pridru?im V-Strom hrvaska forumu na 3 dnevnem izletu slo - Grossgl - Malta - Nockalm Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 14. september, 2013 Prijavi Napisano 14. september, 2013 Kolega je rekel, da si namerava kupit Harleya in na svojo jakno napisati; If you can read this, the bitch fell off. Kako se vam zdi ideja? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.