Slivka Napisano 25. december, 2024 Prijavi Napisano 25. december, 2024 Če lahko izbiram, bi raje zaprto, ker bom bolje videl, kako bi izgledalo. Vse ostalo je nepomembno, ker gre za poskus in ne za uporabo. Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Mraušk Mčk Napisano 7. januar, 2025 Prijavi Napisano 7. januar, 2025 dne 25. 12. 2024 ob 19:15 je Slivka napisal: Vse ostalo je nepomembno, ker gre za poskus 4 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Slivka Napisano 7. januar, 2025 Prijavi Napisano 7. januar, 2025 pred 2 urama je Mraušk Mčk napisal: Hja, namesto da jih z lopato pa padejo po tleh in ostanejo tu, jih vtaknem v top in izstrelim. Z vrha hriba bodo daleč leteli, pa se mogoče ne vrnejo nazaj... V mislih imam raznorazne bedake, ki mi lomastijo tod okoli... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 7. januar, 2025 Prijavi Napisano 7. januar, 2025 pred 4 urami je jures napisal: Sorry nisem videl tega prej, neki mam da se lahko poslovim ampak polodprto, zaprte so v uporabi Mogoče mi uspe dobiti zaprto. Bom videl. Če ne, se pa slišiva... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
mazdaman Napisano 27. januar, 2025 Prijavi Napisano 27. januar, 2025 Kaalman nima dosti casa za nas Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.